================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

«Millennials»: Η γενιά του άγχους - Οι δέκα παράγοντες που δείχνουν ότι είσαι millennials

⍆Η γενιά της τεχνολογίας υποστηρίζει ότι νιώθει πιο αγχωμένη από ποτέ.... H γενιά που έχει εξάρτηση από το κινητό και το tablet - όσοι είναι γεννημένοι μεταξύ των ετών 1980 και 2000- αισθάνονται ιδιαίτερο στρες γιατί, για παράδειγμα, έχουν αργό wi- fi, έσπασε η οθόνη του κινητού τους ή δεν έχουν «likes» στα social media.

Σύμφωνα με αμερικανική έρευνα, τρεις στους πέντε milliennials - το 58%- υποστηρίζουν ότι είναι ιδιαίτερα αγχωμένοι με θέματα τεχνολογικής φύσεως. Αυτοί είναι οι σημαντικότεροι καθημερινοί παράγοντες άγχους που τους αφήνουν άυπνους συνολικά επί 138 νύχτες κάθε χρόνο, όπως επισημαίνουν οι ερευνητές.

Μπορεί τα smartphones και η ψηφιακή τεχνολογία να διευκολύνουν τη ζωή μας, όμως για τη γενιά αυτή, τα πράγματα ζορίζουν αφού το 58% θεωρεί πως η ζωή τους είναι πιο αγχωτική από ποτέ.

Η έρευνα, που διεξήχθη σε δείγμα δύο χιλιάδων Αμερικανών αυτής της γενιάς για λογαριασμό της πετρελαϊκής εταιρείας «Endoca», καταδεικνύει τους λόγους για τους οποίους απογοητεύονται οι millennials.

Για παράδειγμα, αν και η απώλεια πορτοφολιού ή πιστωτικής κάρτας κατατάσσεται ως «ο υπ' αριθμόν 1» παράγοντας πίεσης και άγχους, ένας στους πέντε αυτής της γενιάς υποστηρίζει ότι θα ένιωθε ακόμα πιο σοκαρισμένος εάν είχε σπάσει η η οθόνη του κινητού του.

Για το 41%, μία κατεστραμμένη οθόνη στο κινητό είναι χειρότερο πράγμα από το να ανάψει το «κόκκινο λαμπάκι» στο αυτοκίνητο.

Σχεδόν ένας στους πέντε υποστηρίζουν ότι, το να μην έχουν «likes» social media είναι μία εμπειρία που τους προκαλεί ιδιαίτερο άγχος.

Για το 30% των ερωτηθέντων , το αργό WiFi είναι πιο αγχωτικό ακόμα και από την κίνηση στους δρόμους.

Δέκα παράγοντες που αγχώνουν τους millennials 

1. Χάνουν πορτοφόλι / πιστωτική κάρτα
2. Η συζήτηση με συνεργάτη
3. Καθυστέρηση στους δρόμους
4. Απώλεια κινητού τηλεφώνου
5. Φθάνοντας αργά στη δουλειά
6. Αργό WiFi
7. Τελειώνει η μπαταρία του κινητού
8. Δεν θυμάμαι τον κωδικό πρόσβασης
9. Απάτη με πιστωτικές κάρτες
10. Ξέχασα τον φορτιστή του κινητού
«Millennials»: Η γενιά του άγχους - Οι δέκα παράγοντες που δείχνουν ότι είσαι millennials Reviewed by PLOUMISTOS on 12:17 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.