================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Για πρώτη φορά στη Θεσσαλία το Συνέδριο MarePort 2019 - (Βόλος 16 Μαρτίου)

⍆Για πρώτη φορά πραγματοποιείται στη Θεσσαλία, τέτοιου είδους και μεγέθους....
συνέδριο μιας και οι ομιλητές είναι άνθρωποι επιρροής, επικεφαλής οργανισμών, επιχειρήσεων και επενδυτικών κεφαλαίων οι οποίοι προέρχονται από τους χώρους της Ναυτιλίας & Logistics, των Funds & Τραπεζών, των Επιχειρήσεων και του Real Estate από την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Είναι άνθρωποι που «κινούν» την Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά μέσα από τις δραστηριότητες τους και σπάνια δίνεται η δυνατότητα κάποιος να τους παρακολουθήσει όλους μαζί σε ένα συνέδριο. Αυτό θα γίνει στις 16 Μαρτίου στο Domotel Xenia στο Βόλο στο MarePort 2019.

Οι επισκέπτες από όλη τη Θεσσαλία θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την θεματολογία του συνεδρίου που θα ξεδιπλωθεί σε 2 panels και θα αφορά την γεωστρατηγική θέση της Θεσσαλίας και την δυνατότητα της να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αλλαγή σελίδας της χώρας, καθώς και να ενημερωθούν από τους επαγγελματίες και ιδιώτες επενδυτές σε ποιους τομείς αναζητούν projects στην Θεσσαλική περιφέρεια και ποια είναι τα άμεσα σχέδια τους για την περιοχή αλλά και τι είδους επιχειρηματικές συνέργειες αναζητούν.

Ενδεικτικά:

1ο μέρος: “Port & Logistics”

2ο μέρος: “Export Trading, Business Funding & Innovative Commercial Projects“

Το MarePort 2019 θα δώσει το σήμα της επόμενης ημέρας της τοπικής επιχειρηματικότητας και την υποστήριξη της σε αυτή, και όσοι θα παρευρίσκονται σε αυτό θα καρπωθούν τα οφέλη των πρωτοπόρων συμμετέχοντας σε μια τόσο ιδιαίτερης σημασίας δράση για την Θεσσαλική και Εθνική οικονομία.

Ανάμεσα στους διοργανωτές του MarePort 2019 περιλαμβάνονται και στελέχη που ζούνε στη Θεσσαλία και επιχειρούν διεθνώς οι οποίοι θέλουν με τον τρόπο τους να βάλουν ένα ακόμα λιθαράκι στην ανάπτυξη του μέρους που μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

Η είσοδος στο συνέδριο είναι δωρεάν αρκεί να κλείσετε τη θέση σας κάνοντας εγγραφή στο site: https://mareport20192.webnode.gr/


Για πρώτη φορά στη Θεσσαλία το Συνέδριο MarePort 2019 - (Βόλος 16 Μαρτίου) Reviewed by PLOUMISTOS on 9:55 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.