================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Επιστημονικά αποδείχτηκε η κλειτορίδα και το πέος έχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία

⍆Σε περίπτωση που κανείς δε σας το έχει πει ακόμη, υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό που θα έπρεπε... να μάθετε για την κλειτορίδα σας:

Δεν είναι μόνο αυτό το μικρό σημείο που βλέπετε και μοιάζει με μικρό ροζ μπιζέλι, αλλά επεκτείνεται μέσα στο σώμα σας σε μήκος από επτά έως και δεκατρία ολόκληρα εκατοστά.

Το σημείο που φαίνεται λοιπόν είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου που λέγεται κλειτορίδα και το βάθος του είναι πραγματικά αξιόλογο με χιλιάδες νευρικές απολήξεις.

Επίσης το “σταλινικό” ποσοστό της τάξεως του 73% των γυναικών απαντούν ότι η διέγερση της κλειτορίδας τους είναι άκρως απαραίτητη για να έρθουν σε οργασμό σύμφωνα με την μελέτη που έγινε από το Πανεπιστήμιο της Indiana.

Aν υπάρχει ένα τόσο μικρό πράγμα με τόση μεγάλη δύναμη, τότε αυτό είναι η κλειτορίδα και αυτά είναι τα επτά πιο weirdo facts που την αφορούν:

1. To συνολικό της μέγεθος αγγίζει αυτό ενός μέσου ανδρικού μορίου αφού όπως είπαμε το μέγεθός της εσωτερικά αγγίζει τα 13 εκατοστά.

2. Βέβαια όπως και στα ανδρικά μόρια, το μέγεθός της προς το δικό της όφελος πάντα δε μετράει: Θα προσφέρει στη γυναίκα την ίδια ευχαρίστηση όσα εκατοστά κι αν είναι.

3. Και πάλι όπως και το πέος, η κλειτορίδα όταν διεγείρεται μεγαλώνει: Tελικά αυτά που τα ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τα χωρίζουν.

4. Η κλειτορίδα μπορεί να ερεθιστεί και από τη μέσα μεριά,αφού όπως είπαμε έχει βάθος, κάτι που δικαιολογεί τους κολπικούς οργασμούς: Ουπς είναι και πάλι κλειτοριδικοί.

5. Κάθε κλειτορίδα ερεθίζεται διαφορετικά, όπως άλλωστε και κάθε πέος. Γι αυτό και στα sex toys υπάρχουν τόσες πολλές παραλλαγές να για ικανοποιούν κάθε γυναίκα.

Το διάβασα στο marieclaire.gr
Επιστημονικά αποδείχτηκε η κλειτορίδα και το πέος έχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία Reviewed by PLOUMISTOS on 1:54 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.