================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Αντικατάσταση των σκέψεων που εξασθενίζουν και αποδυναμώνουν τις σκέψεις που σε δυναμώνουν

⍆Πριν από πολλά χρόνια, σε μια εξαιρετικά δημοφιλή εκπομπή που ονομαζόταν «το πιο παράξενο... μυστικό», ο Ερλ Νάιτινγκέιλ, δίδαξε πολλούς από εμάς ότι γινόμαστε εκείνο που σκεφτόμαστε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Οι σκέψεις σου καθορίζουν αν είσαι ισχυρός ή ανίσχυρος, αν είσαι χαρούμενος ή λυπημένος, επιτυχημένος ή όχι. Τα πάντα είναι σκέψεις που περιφέρεις μαζί σου. Οι ευτυχισμένες σκέψεις δημιουργούν ευτυχισμένα κύτταρα. 

Η υγεία σου καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τις σκέψεις που κάνεις. Σκέψου με πάθος ότι δεν θα αρπάξεις κρυολόγημα και το σώμα σου θα αντιδράσει σύμφωνα με τη σκέψη σου. Αρνήσου να κάνεις σκέψεις κόπωσης, ναυτίας ή ημικρανίας και το σώμα σου θα ανταποκριθεί στις σκέψεις σου. 

Ο νους σου λέει στο σώμα σου να παράγει τα «φάρμακα» που χρειάζεται για να σε κρατήσει υγιή. Δώσε σε κάποιον ένα χάπι ζάχαρης και πείσε τον ότι είναι φάρμακο κατά της αρθρίτιδας, και τότε το σώμα του θα αντιδράσει σε αυτό το υποκατάστατο, παράγοντας περισσότερη ενέργεια κατά της αρθρίτιδας.

Ο νους είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο για την υγεία. Επίσης δημιουργεί υπέροχες σχέσεις, αφθονία, επιτυχία και ότι θελήσεις. Όταν οι σκέψεις σου εστιάζονται σε αυτό που θέλεις να προσεκλύσεις στη ζωή σου και διατηρείς αυτές τις σκέψεις με το πάθος της απόλυτης πρόθεσης, τελικά θα ενεργήσεις σύμφωνα με αυτή την πρόθεση, γιατί πρόγονος κάθε πράξης είναι η σκέψη.

Καθόρισε τη σκέψη σουΣε κάθε στιγμή της ζωής σου, εσύ έχεις την επιλογή για κάθε είδος σκέψεων που επιτρέπεις να μπουν στο νου σου. Κανείς άλλος δεν μπορεί να σου βάλει εκεί μια σκέψη. Ανεξάρτητα με τις συνθήκες που αντιμετωπίζεις, η επιλογή είναι δική σου. 

Διάλεξε την αντικατάσταση των σκέψεων που εξασθενίζουν και αποδυναμώνουν με σκέψεις που σε δυναμώνουν. Μην πείθεις τον εαυτό σου ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται ή πως ευκολότερα το λες παρά το κάνεις. 

Ο νους σου είναι δικός σου και εσύ τον ελέγχεις. Είσαι δημιουργός και επιλογέας των σκέψεών σου. Μπορείς να τις αλλάζεις κατά βούληση και κανείς δεν μπορείς να τις ελέγξει χωρίς τη δική σου συγκατάθεση. Γι’ αυτό διάλεξε τις σκέψεις που σε κάνουν πιο δυνατό. Η επιλογή είναι δική σου.

Το διάβασα στο mymind.gr

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ  Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Αντικατάσταση των σκέψεων που εξασθενίζουν και αποδυναμώνουν τις σκέψεις που σε δυναμώνουν Reviewed by PLOUMISTOS on 11:20 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.