================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Πως η συνειδητότητα μας συνδέεται με το φως

⍆Οι επιστήμονες έχουν μια συναρπαστική υπόνοια ότι οι νευρώνες του εγκεφάλου μας....
επικοινωνούν μέσω του φωτός. Υποπτεύονται ότι ο εγκέφαλός μας μπορεί να έχει κανάλια οπτικής επικοινωνίας και είναι δυνατόν όσο πιο πολύ είναι το φως τόσο πιο συνειδητή είναι αυτή η επικοινωνία.

Πολλά κείμενα και θρησκείες χρονολογούνται από το παρελθόν, από την αυγή του ανθρώπινου πολιτισμού έχουν αναφερθεί οι άγιοι, τα ανυψωμένα όντα και τα φωτισμένα άτομα που έχουν λαμπερούς κύκλους γύρω από τα κεφάλια τους.

Από την Αρχαία Ελλάδα και την Αρχαία Ρώμη μέχρι τις διδασκαλίες του Ινδουισμού, του Βουδισμού, του Ισλάμ και του Χριστιανισμού, ανάμεσα σε πολλές άλλες θρησκείες, ιερά άτομα απεικονίστηκαν με ένα λαμπερό κύκλο με τη μορφή κυκλικής λάμψης γύρω από τα κεφάλια τους.

Αν ήταν τόσο φωτισμένοι όπως περιγράφονται ίσως αυτός ο λαμπερός κύκλος ήταν απλώς αποτέλεσμα της υψηλότερης συνειδητότητας με την οποία λειτουργούσαν, με αποτέλεσμα μια υψηλότερη συχνότητα και παραγωγή βιοφωτονιών.

Δηλαδή η ανακάλυψη λέει ότι ο εγκέφαλός μας όταν παράγει φως το πνεύμα και η συνείδησή μας επικοινωνούν με το σώμα μας μέσω αυτών των βιοφωτονιών. Και όσο περισσότερο φως παράγουμε τόσο περισσότερο ξυπνάμε και ενσωματώνουμε την ολότητα της συνείδησής μας.

Ακούστε περισσότερα στο βίντεο
(Κάντε εγγραφή στο κανάλι ploumistos video)ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Πως η συνειδητότητα μας συνδέεται με το φως Reviewed by PLOUMISTOS on 1:26 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.