================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Η ανθρωπότητα σε κίνδυνο - Η εξόντωση των αφυπνισμένων ανθρώπων - Θέλουν να χάσουμε σταδιακά την ψυχή μας

⍆Μας γίνεται καθημερινά μία τόσο καλή πλύση εγκεφάλου που δεν μπορούμε να δούμε πέρα....
από τη μύτη μας. Δεν μπορούμε καν να δούμε ότι είμαστε σκοτωμένοι…

Οι άνθρωποι έχουν έντονα συναισθήματα για πολλά πράγματα. Μπορεί να έχουν σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού τους, σκέψεις που δεν μπορούν να πάνε πολύ μακριά. Δεν μπορούμε να προϊδεαστούμε. Δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε. Στη συνέχεια η σκέψη σβήνει καθώς η καθημερινή ζωή αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει τις διάφορες υποχρεώσεις που μας έχουν εντάξει, βάση σχεδιασμένης επίθεσης.

Οι κυβερνήσεις φαίνεται ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να βοηθήσουν, ενώ όποιος κι αν βρίσκεται στην εξουσία, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και δεν φαίνεται να αλλάζει ποτέ. Γιατί αυτό;

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι και οι κυβερνήσεις είναι μέρος αυτής της επίθεσης, το ίδιο και οι οργανισμοί που υποτίθεται ότι κόπτονται για την ανθρωπότητα και τον πλανήτη αλλά δεν το κάνουν.

Οι άνθρωποι χάνουν την ανθρωπιά τους, τον εαυτό τους και σταδιακά την ψυχή τους. Ρυθμίζονται και χειραγωγούνται. ελέγχονται να είναι υπάκουοι, φοβούνται να μιλούν. Κανείς δεν φαίνεται να ανησυχεί, αν δεν συμβεί κάτι μέσα στο σπίτι του.

Οι Φωτισμένοι Άνθρωποι που αποτελούν Φωτεινές Δυνάμεις στον πλανήτη μας, στέλνουν μηνύματα με διάφορους τρόπους (τηλεπαθητική επικοινωνία, διαισθητική ζεύξη, η ακόμη και με την εμφάνιση τους) και ζητούν να διαδοθούν οι πληροφορίες αυτές για να ευαισθητοποιηθεί και να αφυπνιστεί όσο το δυνατόν πιο πολύς κόσμος.

Η αφύπνιση έχει ξεκινήσει και η συμπαντική νομοτέλεια δε θα επιτρέψει καμία άλλη αναβολή.

Γίνε κι εσύ μέλος με την εγγραφή σου στο PLOUMISTOS VIDEO


Ακούστε το βίντεο για την εξόντωση των αφυπνισμένων ανθρώπων ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Η ανθρωπότητα σε κίνδυνο - Η εξόντωση των αφυπνισμένων ανθρώπων - Θέλουν να χάσουμε σταδιακά την ψυχή μας Reviewed by PLOUMISTOS on 11:42 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.