================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Νέο βίντεο του Στ. Πλουμιστού: Η μουσική των αγγέλων - Θεραπευτικό εργαλείο για την ανάταση νου και της ψυχής

⍆Η μουσική ήταν πιθανώς εφευρεμένη για την ανθρώπινη απόλαυση...
στις παλαιολιθικές ημέρες, αλλά η μουσική του Σύμπαντος, που οι Πυθαγόρειοι αποκαλούσαν «μουσική των σφαιρών» είναι πιθανόν τόσο παλιά όσο και το ίδιο το Σύμπαν.

Η NASA έχει καταγράψει ακόμη και το "τραγούδι" της Γης και κάθε πλανήτης λέγεται ότι έχει τη δική του μουσική δόνηση.

Παρομοίως, οι αρχαίοι καταλάβαιναν τα θεραπευτικά οφέλη της μουσικής, τα οποία ήταν πιθανόν να συλλέγονται από τους Αιγυπτίους.

Οι πρώτοι Κινέζοι, Θιβέτ, Ινδουιστές, Πέρσες και άλλοι πολιτισμοί γνώριζαν κλίμακες που επρόκειτο να προκαλέσουν συγκεκριμένες υπναγωγικές καταστάσεις - αλλά πραγματικά δεν έχουμε ιδέα πόσο πίσω η χρήση της μουσικής πηγαίνει στην ανθρώπινη ιστορία. Ακόμα και οι Νεάντερταλ μπορούσαν να τραγουδήσουν ή να ψάλλουν. Αναμφισβήτητα, η μουσική υπήρξε ένα ουσιαστικό εργαλείο εξέλιξης - αλλά πώς ακριβώς είναι η επανασύνδεση του εγκεφάλου σας;

Στην πρόσφατη έρευνα, οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν τη λειτουργική απεικόνιση μαγνητικού συντονισμού (τεχνολογία fMRI) για να παρακολουθήσουν τη ροή αίματος στον εγκέφαλο, καθώς οι άνθρωποι άκουγαν την αγαπημένη τους μελωδία.


Διαπίστωσαν ότι όταν τα άτομα άκουγαν τραγούδια από τα προτιμώμενα μουσικά τους είδη, παρουσίαζαν αυξημένα επίπεδα εγκεφαλικής συνδετικότητας. Αυτή η κατάσταση του εγκεφάλου - που ονομάζεται επεξεργασία πλήρους εγκεφάλου ή ολόκληρου του εγκεφάλου - επιτρέπει βαθύτερη δημιουργικότητα, ευτυχία και γνωστική λειτουργία.

Η μελέτη αναφέρει ότι η μεγαλύτερη αλλαγή που εμπνεύστηκε από τη μουσική σημειώθηκε στο δίκτυο αναπαυτικής πολιτείας που συνδέεται με την εσωτερική ειρήνη ή «οι ενδοσκοπικές και προσαρμοστικές ψυχικές δραστηριότητες στις οποίες ο άνθρωπος εμπλέκεται αυθόρμητα και σκόπιμα σε καθημερινή βάση».

Αυτή η περιοχή του εγκεφάλου μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε, να χρησιμοποιούμε δεξιόσχημα δημιουργικότητα για την επίλυση των προβλημάτων που δημιουργούνται από το αριστερό-εγκεφάλου και για την άσκηση μεγαλύτερης ενσυναίσθησης και αυτογνωσίας.

Μουσική "αναδόμησης" των κυττάρων κατά την διάρκεια του ύπνου 
(ΠΑΡΑΚΑΛΩ να ακούσετε την μουσική σε χαμηλή ένταση και αν είναι δυνατόν στερεοφωνικά)Η μουσική είναι ένα ισχυρό θεραπευτικό εργαλείο, αφενός μέσω των δονήσεων που προκαλεί, αφετέρου μέσω της ανάτασης νου και ψυχής.

Ο θρίαμβος των αγγέλων εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην οποία δεν είναι ακροατής μόνο ο Θεός αλλά και ο άνθρωπος στην ταπεινή μορφή ενός απλού ανθρώπου. Εγκαινιάζει μια εποχή δόξας του Θεού, ειρήνης της γης και αγάπης και σωτηρίας για τους ανθρώπους.

ΑΚΟΥΣΤΕ για την μουσική των αγγέλων ως θεραπευτικό εργαλείο για την ανάταση νου και ψυχής στο βίντεο. ΚΑΝΤΕ εγγραφή στο κανάλι PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ 

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Νέο βίντεο του Στ. Πλουμιστού: Η μουσική των αγγέλων - Θεραπευτικό εργαλείο για την ανάταση νου και της ψυχής Reviewed by PLOUMISTOS on 9:35 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.