Στ. Πλουμιστός: Οι θετικές πεποιθήσεις για την πνευματική σας αφύπνιση Νο2
Εάν δεν σας αρέσει αυτό που βιώνετε στη ζωή σας, τότε ο τρόπος για να την πνευματική αφύπνιση που θα φέρει τις ουσιαστικές αλλαγές στην ζωή σας είναι η καθημερινή επανάληψη (για ορισμένο χρονικό διάστημα) των θετικών πεποιθήσεων που την αφορούν.
Δεν μπορείτε απλώς να επαναλάβετε τα λόγια μιας πεποίθησης χωρίς νόημα και να ελπίζετε να δημιουργήσετε μια αλλαγή στην πνευματικότητα σας. Ο καθορισμός μιας σταθερής πρόθεσης για αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε είναι το κλειδί προς την πύλη του φωτός. Φανταστείτε τι θα αισθανθεί ο νου σας όταν οι πεποιθήσεις γίνονται πραγματικότητα στην πνευματική ζωή σας.
Νιώστε αυτό το συναίσθημα καθώς θα επαναλαμβάνετε τις λέξεις για να δημιουργήσετε νέες νευρικές οδούς στον εγκέφαλό σας που είναι ευθυγραμμισμένες με ότι είναι το θέμα των πεποιθήσεων.
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.
Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523


