================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Οι θετικές πεποιθήσεις για την πνευματική σας αφύπνιση Νο1

⍆Ποιοι σπόροι φυτεύετε όταν πρόκειται για την πνευματική σας αφύπνιση;....
Η παλιά παροιμία ότι είμαστε αυτό που πιστεύουμε είναι αλήθεια. Εάν δεν σας αρέσει αυτό που βιώνετε στη ζωή σας, τότε ο τρόπος για να την πνευματική αφύπνιση που θα φέρει τις ουσιαστικές αλλαγές στην ζωή σας είναι η καθημερινή επανάληψη (για ορισμένο χρονικό διάστημα) των θετικών πεποιθήσεων που την αφορούν.

Η πνευματική σας αφύπνιση δεν είναι η απόκτηση μια γνώσης. Είναι η απόκτηση της επίγνωσης και η αποδοχή ότι έχετε προικιστεί με ένα πολύ σημαντικό δώρο. Η προπόνηση του νου μέσα από την αφύπνιση, θα σας το φανερώσει σε όλο του το μεγαλείο. Είναι το δώρο του Δημιουργού - Θεού.

Δεν μπορείτε απλώς να επαναλάβετε τα λόγια μιας πεποίθησης χωρίς νόημα και να ελπίζετε να δημιουργήσετε μια αλλαγή στην πνευματικότητα σας. Ο καθορισμός μιας σταθερής πρόθεσης για αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε είναι το κλειδί προς την πύλη του φωτός. Φανταστείτε τι θα αισθανθεί ο νου σας όταν οι πεποιθήσεις γίνονται πραγματικότητα στην πνευματική ζωή σας.

Νιώστε αυτό το συναίσθημα καθώς θα επαναλαμβάνετε τις λέξεις για να δημιουργήσετε νέες νευρικές οδούς στον εγκέφαλό σας που είναι ευθυγραμμισμένες με ότι είναι το θέμα των πεποιθήσεων. 

Παρατηρήστε αν υπάρχουν περιοριστικές πεποιθήσεις που δημιουργούν αντίσταση του νου είτε στην πρόθεση είτε στα λόγια της πεποίθησης... Εάν ναι, δείτε εάν μπορείτε να καταλάβετε ποιες είναι αυτές ή ποιος φόβος ή ανασφάλεια κρύβεται πίσω από αυτή την διαδικασία. Είναι πιθανό να χρειάζεστε αποφόρτιση ή ενεργειακή θεραπεία - αποκατάσταση για να προχωρήσετε...

Για να προχωρήσετε την πνευματική σας αφύπνιση πρέπει να αποδεχτείτε με επίγνωση και αλήθεια μέσα σας ότι είστε γεμάτοι με τέλεια γνώση του Θεϊκού σας δυναμικού, δηλαδή ότι χρησιμοποιείται το "δώρο" του δημιουργού....

Ακούστε περισσότερα για τις θετικές πεποιθήσεις και την πνευματική σας αφύπνιση (Νο1) στο βίντεο. ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ  
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Οι θετικές πεποιθήσεις για την πνευματική σας αφύπνιση Νο1 Reviewed by PLOUMISTOS on 11:20 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.