================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Πως η συγχρονικότητα, η αφύπνιση και τα "σημάδια" ενεργοποίησης επιδρούν στα ανθρώπινα πεπρωμένα

⍆Η συγχρονικότητα, χονδρικά, είναι οι εξήγηση σε αυτό που ονομάζουμε «σύμπτωση»....
Όταν λέμε σύμπτωση όμως, δεν εννοούμε όλες τις συμπτώσεις, αλλά αυτές που μας φαίνονται περίεργες - που ενδεχομένως να κρύβουν ένα βαθύτερο νόημα.

Το 90% των ανθρώπων που αποδίδουν γεγονότα σε τυχαίες-απλές συμπτώσεις έχουν συνδυάσει μεταξύ τους μέχρι και τέσσερα γεγονότα. Στην εμφάνιση όμως ενός πέμπτου σχετικού γεγονότος, το ποσοστό πέφτει στο 30%, ενώ το υπόλοιπο 70% πλέον πείθεται ότι οι συμπτώσεις περιέχουν κάποιο νόημα. Η ύπαρξη του πέμπτου γεγονότος έχει γίνει και αντικείμενο στατιστικής παρατήρησης των κοινωνικών επιστημών, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι μετά το πέμπτο γεγονός, οι συμπτώσεις (πιθανολογικά) είναι πέρα του τυχαίου.

Από τη στιγμή της αφύπνισης και μετά, οι συμπτώσεις δεν αποτελούν πλέον έκπληξη.

Η συγχρονικότητα στη ζωή μας καλλιεργεί την θεία σχέση μας με το αόρατο και άμορφο κόσμο. Η ικανότητά μας να σκεφτόμαστε και ο τρόπος που το κάνουμε αναδιαμορφώνει και ανακατευθύνει όλη μας τη ζωή.

Ορισμένες αντιλήψεις μπορεί να μη σας κάνουν να νιώθετε άνετα. Ο καθένας μας θα πρέπει να εξετάζει τη νέα πληροφόρηση και να διακρίνει τι δεν μας υπηρετεί καθώς και τι είναι αλήθεια για μας.

Δεν μοιραζόμαστε όλοι μας τα ίδια συμπτώματα ή αλλαγές. Και φυσικά κρατούμε τα δικά μας ατομικά πνευματικά πιστεύω. Είμαστε διαφορετικοί και παρόλα αυτά μοιραζόμαστε μια κοινή ουσία και μια γενική μορφή ότι η συγχρονικότητα, η αφύπνιση και τα "σημάδια" ενεργοποίησης επιδρούν αληθινά πολύ στα ανθρώπινα πεπρωμένα.

Ακούστε πως η συγχρονικότητα, η αφύπνιση και τα "σημάδια" ενεργοποίησης επιδρούν στα ανθρώπινα πεπρωμένα στο βίντεο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ 
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Πως η συγχρονικότητα, η αφύπνιση και τα "σημάδια" ενεργοποίησης επιδρούν στα ανθρώπινα πεπρωμένα Reviewed by PLOUMISTOS on 12:11 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.