================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Αυτοφροντίδα: Οι αλήθειες για τον εαυτό μας και πώς τον μεταχειριζόμαστε

⍆Η αυτοφροντίδα είναι η βαθιά αγάπη και εκτίμηση προς τον εαυτό, είναι ο τρόπος που βλέπουμε.... τον εαυτό μας, που του απευθυνόμαστε, το πώς μεταχειριζόμαστε αυτόν και τα όνειρα που έχουμε για τη ζωή μας.

Οι αλήθειες για την αυτοφροντίδα που χρειάζεται να θυμόμαστε

1. Είμαστε έμφυτα αρκετοί. Δεν χρειάζεται να κερδίσουμε ή να αποδείξουμε την αξία μας «μαζεύοντας» τίτλους και επαίνους. Η αλήθεια είναι ότι η αξία μας είναι έμφυτη.

2. Η σύγκριση είναι σπατάλη ενέργειας. Και αυτό γιατί κάπου ανάμεσα στις συγκρίσεις μας χάνουμε την ουσία: ότι είμαστε μοναδικοί.

3. Σημαντικότερο εργαλείο είναι οι δυνάμεις μας

4. Δεν είμαστε το παρελθόν μας. Εδώ ταιριάζει υπέροχα η ρήση του Ηράκλειτου: «Κανείς δεν μπορεί να μπει στο ίδιο ποτάμι δύο φορές», γιατί ποτέ δεν είναι το ίδιο ποτάμι και ποτέ δεν είμαστε ίδιοι.

5. Η αυτοφροντίδα δεν είναι εγωιστική. Αποτελεί προϋπόθεση.

6. Δεν είμαστε οι σκέψεις μας. Είμαστε οι παρατηρητές των σκέψεών μας. Και έχουμε τη δύναμη να τις ελέγξουμε και να τις αλλάξουμε.

7. Δημιουργήστε έναν ισχυρό εσωτερικό διάλογο επειδή σας ακούτε.

8. Αξίζουμε την αυτο-συμπόνοια μας. Όταν νιώθουμε λυπημένοι και απογοητευμένοι, μπορούμε να στραφούμε και προς εμάς για ανακούφιση.

9. Δεν είμαστε το σώμα μας. Το σώμα μας είναι ο ναός της ψυχής μας. Χρειάζεται να το φροντίζουμε, αλλά δεν αποτελεί όλη μας την ουσία.

10. Δεν είμαστε αυτό που σκέφτονται οι άλλοι για εμάς. Και αυτό ισχύει για έναν απλό λόγο: ο καθένας έχει μια διαφορετική άποψη και αντίληψη για εμάς.

11. Αξίζουμε να πετύχουμε τα όνειρά μας. Οι επιθυμίες μας δόθηκαν για κάποιο λόγο. Εμπιστευθείτε τες και κυνηγήστε τες.

12. Χρειάζεται πρώτα να αγαπήσουμε τον εαυτό μας πριν προσφέρουμε την αγάπη μας σε κάποιον άλλο. Γι΄αυτό και δεν χωρά αναβλητικότητα εδώ. Ο κόσμος είναι η αντανάκλασή μας.

13. Είμαστε τέλεια ατελείς. Είναι μύθος ότι χρειάζεται οπωσδήποτε να διορθώσουμε τον εαυτό μας για να γίνουμε «τέλειοι», γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει τέλειο.

14. Η αυτοφροντίδα αποτελεί βασικό εργαλείο ευτυχίας. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που χρειάζεται να αποτελεί προτεραιότητά μας.

15. Είστε πιο μαγικοί και εκπληκτικοί απ’ όσο νομίζετε. Μπορείτε μέσω της αυθεντικότητας και της αποφασιστικότητάς σας να κάνετε θαύματα.

Το διάβασα στο enallaktikidrasi.com

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Αυτοφροντίδα: Οι αλήθειες για τον εαυτό μας και πώς τον μεταχειριζόμαστε Reviewed by PLOUMISTOS on 11:23 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.