================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Το αδιαχώρητο στο σεμινάριο του Στ. Πλουμιστού στο Κιλκίς για την Θεραπευτική Συναισθηματική Αποφόρτιση (ΒΙΝΤΕΟ)

⍆Η Ομιλία - Σεμινάριο του Στ. Πλουμιστού με θέμα την Θεραπευτική Συναισθηματική Αποφόρτιση - Τα οφέλη....
- Πως να απαλλαγείτε από τους φόβους, την κατάθλιψη, το άγχος, το θυμό και τους εθισμούς, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, έπειτα από μια πρωτοβουλία του Αντιδήμαρχου Πολιτισμού κ. Δημήτρη Τσαντάκη, στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική αίθουσα της Αυστροελληνική Καπνοποθήκης, την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019.


Στην εποχή της κρίσης το συναισθηματικό σύστημα έχει απόλυτη ανάγκη από κανονικές, συχνές και συστηματικές κινήσεις αποφόρτισης της αρνητικής ενέργειας ειδάλλως συσπάται, συρρικνώνεται, απενεργοποιείται, απονεκρώνεται, με σοβαρές συνέπειες, οι οποίες ξεκινούν από απλά συμπτώματα ευερέθιστης συμπεριφορά, πόνους σε όλο το σώμα, οργανικές δυσλειτουργίες, κούραση και έλλειψη ενέργειας, συμπτώματα που αν δεν αντιμετωπίζονται στην αιτία τους, μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές ασθένειες.

Άγχος, θυμός, ζήλια, μαύρες σκέψεις κι άλλα τοξικά συναισθήματα καθημερινά στροβιλίζουν το μυαλό σου; Ήρθε η ώρα για Θεραπευτική Συναισθηματική Αποφόρτιση, όπως άλλωστε εξήγησε με τον μοναδικό και διαδραστικό τρόπο του ο Στ. Πλουμιστος.


Η Θεραπευτική Συναισθηματική Αποφόρτιση απευθύνεται

=Σε όσους είναι συναισθηματικά μπερδεμένοι και θέλουν να «δουλέψουν» με τον εαυτό τους.
=Σε εκείνους που νιώθουν φόβο, θυμό,
=Σε όσους έχουν πολύ στρες, ένταση,
=Σε όσους έχουν «πέσει» σε κατάθλιψη,
=Σε όσουςυποφέρουν από διατροφικές διαταραχές, όπως βουλιμία και νευρική ανορεξία.
=Σε όσους νιώθουν συναισθηματική πίεση από τον εαυτό τους και τους άλλους.
=Σε εκείνους που έχουν συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να κάνουν κάποιες αλλαγές στη ζωή τους - είτε γνωρίζουν είτε δεν γνωρίζουν τον τρόπο -, αλλά δεν μπορούν να προχωρήσουν επειδή είναι κουρασμένοι ψυχικά ή φοβούνται.
=Σε εκείνους που δεν εκφράζονται γιατί νιώθουν υποδεέστεροι.
=Σε εκείνους που δεν αποδέχονται τον εαυτό τους και είναι αυστηροί μαζί του.
=Σε εκείνους που οικειοποιούνται τα προβλήματα των άλλων.
=Σε εκείνους που μειώνουν την αξία όσων έχουν πετύχει.
=Σε όσους θέλουν να απαλλαγούν από τις μεγάλες προσδοκίες και τους απαιτητικούς ανθρώπους.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του κ. Πλουμιστού χρησιμοποιήθηκαν πιστοποιημένοι θεραπευτικοί ήχοι και μουσικές άλλα και Θεραπευτικές εικόνες και Βίντεο.


ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ 

Το αδιαχώρητο στο σεμινάριο του Στ. Πλουμιστού στο Κιλκίς για την Θεραπευτική Συναισθηματική Αποφόρτιση (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by PLOUMISTOS on 11:19 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.