================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Δείτε το νέο Βίντεο του Στ. Πλουμιστού: Αναγέννηση σχέσεων (Το μυστικό)

⍆Μερικές φορές δεν αναγνωρίζουμε πόσο πολύ νοιαζόμαστε για τους άλλους μέχρι να μας λείψουν...
– η αλήθεια είναι πως είναι πολύ πιο δύσκολο να εκτιμάς κάποιον όταν είναι συνεχώς δίπλα σου.

Μία κουρασμένη σχέση βγάζει στην φόρα συμπεριφορές αντιδράσεις που ποτέ δεν πιστεύαμε πως θα είχαμε. Αρκετές φορές δημιουργούνται εντάσεις στα ζευγάρια και υποστηρίζουμε στην πορεία πως ήταν «από το πουθενά», δηλαδή για ασήμαντους λόγους ή ακόμα και χωρίς λόγο. Στην πραγματικότητα, όμως, ο λόγος είναι σοβαρός για την εξέλιξη του ζευγαριού και είναι η κουρασμένη σχέση που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Προκειμένου να μην της επιτρέψεις την ρουτίνα να εισχωρήσει στη ζωή σου, πρέπει να καταλάβεις πως η κάθε σχέση θέλει δουλειά.

Οι σχέσεις για να κρατηθούν ζωντανές και να διατηρήσουν το πάθος απαιτούν δράση από μέρους σου. Μία σχέση μπορεί να κουραστεί από το καθημερινό πρόγραμμα, την τάση να ακολουθούμε με συμβιβασμό έναν τρόπο ζωής που δεν μας αντιπροσωπεύει και πολλά άλλα. Αυτό λοιπόν που πρέπει να καταλάβουμε καλά είναι ότι μία σχέση για να σταθεί ζωντανή μέσα στο χρόνο πρέπει να έχει την προσωπική πινελιά των ανθρώπων που εμπλέκονται σε αυτήν.

Μην ξεχνάμε πως η σχέση κάθε ζευγαριού είναι μοναδική και η εξέλιξη της αφορά μόνο αυτούς τους δύο ανθρώπους εάν θέλουν να την αναγεννήσουν....Περισσότερα στο globalattract.gr
Δείτε το νέο Βίντεο του Στ. Πλουμιστού: Αναγέννηση σχέσεων (Το μυστικό) Reviewed by PLOUMISTOS on 9:53 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.