================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ομιλία - Σεμινάριο του Στ. Πλουμιστού στο Κιλκίς: Θεραπευτική Συναισθηματική Αποφόρτιση - Τα οφέλη

⍆Η Ομιλία - Σεμινάριο του Στ. Πλουμιστού για την Θεραπευτική Συναισθηματική Αποφόρτιση - Τα οφέλη....
- Πως να απαλλαγείτε από τους φόβους, την κατάθλιψη, το άγχος, το θυμό και τους εθισμούς, θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 από τις 17.30 με 20.30. Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνουν τρία διαλείμματα.

Στην εποχή της κρίσης το συναισθηματικό σύστημα έχει απόλυτη ανάγκη από κανονικές, συχνές και συστηματικές κινήσεις αποφόρτισης της ενεργείας ειδάλλως συσπάται, συρρικνώνεται, απενεργοποιείται, απονεκρώνεται, με σοβαρές συνέπειες, οι οποίες ξεκινούν από απλά συμπτώματα ευερέθιστης συμπεριφορά, πόνους σε όλο το σώμα, οργανικές δυσλειτουργίες, κούραση και έλλειψη ενέργειας, συμπτώματα που αν δεν αντιμετωπίζονται στην αιτία τους, μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές ασθένειες.

Άγχος, θυμός, ζήλια, μαύρες σκέψεις κι άλλα τοξικά συναισθήματα καθημερινά στροβιλίζουν το μυαλό σου; Μήπως ήρθε η ώρα για μια Θεραπευτική Συναισθηματική Αποφόρτιση;

Ενημερώσου για τους τρόπους που μπορείς να απαλλαγείς από τους φόβους, την κατάθλιψη, το άγχος, το θυμό και τους εθισμούς με την Θεραπευτική Συναισθηματική Αποφόρτιση.

Σε ποιους απευθύνεται=Σε όσους είναι συναισθηματικά μπερδεμένοι και θέλουν να «δουλέψουν» με τον εαυτό τους.
=Σε εκείνους που νιώθουν φόβο, θυμό,
=Σε όσους έχουν πολύ στρες, ένταση,
=Σε όσους έχουν «πέσει» σε κατάθλιψη,
=Σε όσουςυποφέρουν από διατροφικές διαταραχές, όπως βουλιμία και νευρική ανορεξία.
=Σε όσους νιώθουν συναισθηματική πίεση από τον εαυτό τους και τους άλλους.
=Σε εκείνους που έχουν συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να κάνουν κάποιες αλλαγές στη ζωή τους - είτε γνωρίζουν είτε δεν γνωρίζουν τον τρόπο -, αλλά δεν μπορούν να προχωρήσουν επειδή είναι κουρασμένοι ψυχικά ή φοβούνται.
=Σε εκείνους που δεν εκφράζονται γιατί νιώθουν υποδεέστεροι.
=Σε εκείνους που δεν αποδέχονται τον εαυτό τους και είναι αυστηροί μαζί του.
=Σε εκείνους που οικειοποιούνται τα προβλήματα των άλλων.
=Σε εκείνους που μειώνουν την αξία όσων έχουν πετύχει.
=Σε όσους θέλουν να απαλλαγούν από τις μεγάλες προσδοκίες και τους απαιτητικούς ανθρώπους.

(Στην διάρκεια της ομιλίας- σεμινάριο θα χρησιμοποιηθούν πιστοποιημένοι θεραπευτικοί ήχοι και Θεραπευτικά Βίντεο)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στο 6945 723 523

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣΙδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Καθοδήγησης εκατοντάδων ανθρώπων και προσωπικός τους Life Coach, ενώ παράλληλα έχοντας την δική του μεθοδολογία είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN προσφέροντας Διαισθητική Συμβουλευτική, συνεδρίες Συναισθηματικής Αποφόρτισης (μέθοδος αναγέννησις - rebirth), & ρύθμιση (μέθοδος Αποκατάστασης - remediation) των Ενεργειακών Κέντρων του Σώματος και Ενεργειακές Θεραπείες με την προσωπική του μέθοδο Energy Self Healing.

Πραγματοποιεί συνεδρίες, Διαλέξεις - Σεμινάρια, ή εξατομικευμένα προγράμματα Αυτοβελτίωσης - καθοδήγησης, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.


Ομιλία - Σεμινάριο του Στ. Πλουμιστού στο Κιλκίς: Θεραπευτική Συναισθηματική Αποφόρτιση - Τα οφέλη Reviewed by PLOUMISTOS on 9:45 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.