================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ιδού 15 μυστικά της γλώσσας του σώματός σου, πως να γίνεις συμπαθητικός

⍆Ιδού 15 μυστικά για το πώς θα προσαρμόσεις την γλώσσα του σώματός σου,... ώστε άμεσα να φαίνεσαι πιο συμπαθής στον κόσμο που επικοινωνεί μαζί σου.
 1. Χαιρέτα με χειραψία. Όπου είναι εφικτό προσέγγισε τον κόσμο και έναν έναν χαιρέτισέ τους. Αν είναι πάρα πολλοί και δεν είναι πρακτικό χαιρέτα απευθυνόμενος προς όλους με φωνή γεμάτη ενέργεια.
 2. Χαμογέλα. Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε. Μην γελάς, ένα μειδίαμα φθάνει.
 3. Κοίτα στα μάτια. Όχι μόνο όταν χαιρετάς, αλλά και όταν μιλάς το βλέμμα δείχνει σύνδεση.
 4. Ακούμπα λίγο παραπάνω. Σε ουδέτερα σημεία με φειδώ, αλλά η επαφή φέρνει οικειότητα και αν νιώθουμε οικεία με κάποιον πιο εύκολα θα τον χαρακτηρίσουμε συμπαθή.
 5. Κράτα ευθυτενή στάση. Δεν χρειάζεται να κάνεις το παγώνι αλλά όταν καμπουριάζεις και δείχνεις νωχελικός, δεν δημιουργείς και την καλύτερη εντύπωση.
 6. Τα χέρια ανοιχτά. Δείχνει ειλικρίνεια και άνεση. Μη τα μαζεύεις, μη τα κρύβεις και μη τα χρησιμοποιείς ως ασπίδα.
 7. Χαρούμενο πρόσωπο. Οι εκφράσεις του προσώπου σου, ακόμα και αν απαιτούν σοβαρότητα, ας έχουν ένα ελαφρύ μειδίαμα. Σα να είσαι χαρούμενος για αυτό που ακούς ή βλέπεις και σαν όλα στην ζωή σου να πηγαίνουν τέλεια.
 8. Κάτσε δίπλα τους. Δείχνει ότι είστε στην ίδια ομάδα. Προσπάθησε να τοποθετείσαι σε διπλανό κάθισμα σε σχέση με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν σε ένα τραπέζι και όχι απέναντί τους.
 9. Μη κρατάς καφέδες και ποτά μπροστά στο σώμα σου. Δεν χρειάζεσαι ασπίδες και εμπόδια ανάμεσα σε εσένα και τον άνθρωπο που θες να σε συμπαθήσει.
 10. Κάτσε αναπαυτικά. Όταν κάθεσαι να είσαι χαλαρός, να βολεύεσαι αλλά προσοχή όλη σου η πλάτη να ακουμπά στην πλάτη της πολυθρόνας.
 11. Άκου ενεργά. Μη προσπαθείς απλά να είσαι προσεκτικός σε ότι λένε. Δεν φθάνει. Άκου με μια ενέργεια που θα δείξει στον άλλον ότι σε προσέχω με ενθουσιασμό. Ένα νόημα με το κεφάλι και παράλληλο χαμόγελο κάνει τη δουλειά.
 12. Κάνε ότι κάνουν. Όχι με την έννοια της μίμησης ή του όχλου. Όταν ο συνομιλητής σου πιάσει το καφέ του, κάνε και εσύ το ίδιο. Άλλαξε σταυροπόδι όταν το κάνει και αυτός. Δώσε την αίσθηση ότι είστε συγχρονισμένοι καθρεπτίζοντας τρόπον τινά κάποιες κινήσεις του.
 13. Δώσε αξία με το σώμα σου. Όταν κάποιος μιλάει, γύρνα το σώμα σου να κοιτάει προς αυτόν. Είναι top κίνηση καθώς τους δίνεις αξία. Ότι πρέπει δηλαδή για να σε συμπαθήσει κάποιος.
 14. Δώσε ένα ιδιαίτερο χαμόγελο. Αν είναι εφικτό, όταν χαιρετάς αυτόν που θες να σε συμπαθήσει πιο πολύ, δώσε ένα διαφορετικό χαμόγελο και ίσως μια πιο θερμή χειραψία. Φαντάσου ότι βλέπεις έναν παλιό φίλο σου και χαίρεσαι που τον βλέπεις και θες να απολαύσεις την κουβέντα μαζί του.
 15. Περπάτα με ίδιο βηματισμό. Αν προχωράτε μαζί, συγχρόνισε το βήμα σου με τον άνθρωπο που θες να σε συμπαθήσει. Και ο ρυθμός και διασκελισμός ας είναι κοντά, ως να είστε μέλη μιας χορευτικής παράστασης.
Οι πραγματικά συμπαθητικοί άνθρωποι, είναι αυτοί που είναι πραγματικά γενναιόδωροι και ενδιαφέροντες. Δεν υπάρχουν μαγικά κόλπα που θα σε κάνουν να γίνεις συμπαθητικός αν δεν έχεις εσύ ο ίδιος την βάση για κάτι τέτοιο.
Ιδού 15 μυστικά της γλώσσας του σώματός σου, πως να γίνεις συμπαθητικός Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.