================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Δείτε τι έγινε στο Workshop του Στ. Πλουμιστού στο Βόλο: "Επιχειρηματικότητα: Η προσωπική σου ενέργεια φέρνει την επιτυχία"

⍆Για την εκπαίδευση του Νου - πραγματοποιούνται τα Mind Training - Workshop....
μια πρωτοβουλία του Στ. Πλουμιστού ανα την Ελλάδα, ώστε ειδικά οι νέοι να δυναμώσουν την σκέψη τους, να αφυπνίσουν τον νου τους και να καλυτερέψουν την ζωή τους, αποδεχόμενοι ότι "ο νους είναι μια φλόγα που πρέπει να ανάψει".


Το Workshop πραγματοποιήθηκε στο Βόλο την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 στην κεντρική αίθουσα του domotel Xenia Volos με θέμα - "Επιχειρηματικότητα: Η προσωπική σου ενέργεια φέρνει την επιτυχία". 
"Δεν αρκεί μόνο ο τίτλος «επιχειρηματίας» να καλύπτει να εγωιστικά σου πάθη και την ανάγκη προβολής. Είσαι «υπηρέτης» του εαυτού σου, της ομάδας σου και των πελατών σου. Και πρέπει να τους σκέφτεσαι. Για αυτό η αυτογνωσία και ο ειλικρινής προσδιορισμός των κινήτρων εμπλοκής με την επιχειρηματικότητα είναι κομβικής σημασίας."

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ  Mind Training - Workshop
Η εκπαίδευση του νου μας είναι η βάση για την πνευματική αφύπνιση, που με την σειρά της είναι συνειδητοποίηση της πραγματικής μας φύσης. Είναι η βίωση του Είναι, του πραγματικού μας εαυτού, πέρα από τις ερμηνείες και τις εκτιμήσεις του νου.

Είναι το να αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα, μέσα σου ή γύρω σου, χωρίς τα φίλτρα του Εγώ, δηλαδή χωρίς να ταυτίζεσαι με κάποιες σκέψεις, χωρίς να αναπαράγεις το παρελθόν σου και χωρίς να προβάλλεις προς τον εξωτερικό κόσμο το περιεχόμενο του νου που έχει διαμορφωθεί μέσα από την ανατροφή, την παιδεία και τις αναμνήσεις σου.

Είναι δηλαδή, το να μπορείς να βλέπεις την πραγματικότητα έτσι όπως είναι, αχαρακτήριστη και ανερμήνευτη, καθώς κάθε χαρακτηρισμός και κάθε ερμηνεία αποτελούν προβολές του νου σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει λάβει κατά το παρελθόν.

Τι συμβαίνει εκεί... 
Θα γνωρίσεις τι είσαι και θα γνωρίσεις τι είναι αυτό που αποκαλούμε πραγματικότητα. Θα σταματήσεις να βλέπεις τη ζωή μέσα από τα φίλτρα του νου (που, όπως είπαμε, έχουν διαμορφωθεί κατά το παρελθόν) και θα τη βλέπεις έτσι όπως είναι και έτσι όπως εξελίσσεται στο παρόν που επιλέγεις...

Επίσης, θα αρχίσουν να εξασθενούν τα συμπτώματα που έχουν ως αιτία την ταύτιση του νου με πεποιθήσεις που σε κλόνισαν, σε φόβισαν, σε θύμωσαν, σε σταμάτησαν, σε ανέτρεψαν και σε μπλόκαραν τόσο, που η ζωή σου πήρε άλλη πορεία....

Οι συναντήσεις - εργαστήρια γίνονται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος. 
Πληροφορίες και συμμετοχές στο 6945 723 523 

ΔΕΙΤΕ την Θεματολογία στο www.globalattract.gr

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Καθοδήγησης εκατοντάδων ανθρώπων και προσωπικός τους Life Coach, ενώ παράλληλα έχοντας την δική του μεθοδολογία είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIGMAN προσφέροντας Διαισθητική Συμβουλευτική, συνεδρίες Συναισθηματικής Αποφόρτισης (μέθοδος αναγέννησις - rebirth), & ρύθμιση (μέθοδος Αποκατάστασης - remediation) των Ενεργειακών Κέντρων του Σώματος και Ενεργειακές Θεραπείες με την προσωπική του μέθοδο Energy Self Healing.

Πραγματοποιεί συνεδρίες, Διαλέξεις - Σεμινάρια, ή εξατομικευμένα προγράμματα Αυτοβελτίωσης - καθοδήγησης, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Δείτε τι έγινε στο Workshop του Στ. Πλουμιστού στο Βόλο: "Επιχειρηματικότητα: Η προσωπική σου ενέργεια φέρνει την επιτυχία" Reviewed by PLOUMISTOS on 2:09 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.