================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Μουσική…επί τροχών στους κεντρικούς δρόμους τoυ Βόλου

⍆Ξεκινούν και φέτος, για ακόμη μία χρονιά, μετά την ενθουσιώδη υποδοχή από τους περαστικούς... στο κέντρο της πόλης, κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής, οι κινούμενες συναυλίες με το χριστουγεννιάτικο μουσικό φορτηγό. 

Στην πρωτότυπη αυτή δράση, χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμυρίζουν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης χαρίζοντας χαμόγελα στους περαστικούς. Συμμετέχουν τοπικοί καλλιτέχνες και μπάντες που παρουσιάζουν το εορταστικό πρόγραμμα τους, προσκαλώντας σε ένα πάρτι επί τροχών όλους τους βολιώτες. 

Η πρώτη προγραμματισμένη κινούμενη συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου. Η μουσική Βόλτα θα ξεκινήσει από τις 18:30 και θα συνεχίζεται στους κεντρικούς δρόμους της πόλης μέχρι τις 21:30. Επιβάτες θα είναι τα μέλη του συγκροτήματος «AppARTία». 

Το μουσικό συγκρότημα «AppARTία» είναι «μια παρέα φίλων από το Βόλο που τους ένωσε η κοινή αγάπη για την μουσική και το καλό τραγούδι! Τα μουσικά μοτίβα όπου κινείται το γκρουπ είναι η εναλλαγή ήχων και συναισθημάτων από το Ροκ (ξένο & Ελληνόφωνο) στο έντεχνο και από το έντεχνο σε swing ρυθμούς όπου πολλές φορές μπολιάζονται έντονα με παραδοσιακά ηχοχρώματα». Στο σχήμα συμμετέχουν οι Ταξιάρχης Κούντριας (Φωνή/Κιθάραα),

Δέσποινα Σβερώνη (Φωνή/Καζου), Ιάσονας Τουφεξής (Βιολί/Φωνητικάα), Γιώργος Χαρίτος (Κοντρα Μπασο/Κανονακι). Την επόμενη μέρα, 23 Δεκεμβρίου 2018, τις ίδιες ώρες, τη σκυτάλη θα πάρει η Άρτζυ Λύτρα και ο Άγγελος Σιανίδης που θα μας παρασύρουν σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι επί τροχών με μουσικές επιλογές του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Η δράση εντάσσεται στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 24210 82870 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.doepap.gr και τη σελίδα μας στο facebook «Τέχνες στο Βόλο» & «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου».
Μουσική…επί τροχών στους κεντρικούς δρόμους τoυ Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 4:25 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.