================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Οταν δείτε αυτό το βίντεο... δε θα βάλετε ξανά τα χέρια στο πρόσωπο!

⍆Οι βασικοί κανόνες που θα πρέπει να ακολουθούμε όλες μας έιναι να ενυδατώνουμε την επιδερμίδα μας,...
να ξεβαφόμαστε και φυσικά ποτέ μα ποτέ να μην ακουμπάμε στο πρόσωπο ειδικά με βρώμικα χέρια. Το τελευταίο μάλιστα είναι εξαιρετικά σημαντικό!

Και μετά αναρωτιέσαι γιατί βγάζεις ακμή… Είσαι όλη μέρα στο γραφείο, ακουμπάς το πληκτρολόγιο, το κινητό, το στικάκι που σού δάνεισε η συνάδελφος και χίλια ακόμα αντικείμενα στα οποία έχουν συγκεντρωθεί εκατομμύρια βακτήρια. Και μετά ακουμπάς το πρόσωπό σου. Πώς να μην γεμίσεις σπυράκια; Εάν δεν μπορείς με τίποτα να σταματήσεις να ακουμπάς το πρόσωπό σου, μάλλον το παρακάτω βίντεο θα σε κάνει ν’ αλλάξεις γνώμη.

Σού ζητάμε συγγνώμη για αυτό που θα δεις, αλλά ίσως αυτή είναι η εικόνα που θα πρέπει να αποτυπωθεί στον εγκέφαλό σου για να αποκτήσεις πιο υγιεινές συνήθειες. Στο βίντεο εμφανίζεται ένα δάχτυλο σε extreme zoom, ώστε να φαίνεται όλος ο ιδρώτας/ φυσικά έλαια που εκκρίνονται από τους πόρους. Ναι έτσι είναι τα δάχτυλά σου όταν ακουμπάς το πρόσωπό σου και όλα αυτά του μεταφέρεις! Αηδία, το ξέρουμε!

Για να δούμε θα το ακουμπήσεις ξανά τώρα;

Οταν δείτε αυτό το βίντεο... δε θα βάλετε ξανά τα χέρια στο πρόσωπο! Reviewed by PLOUMISTOS on 3:31 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.