================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ: Νεα δρομολόγια των αστικών γραμμών λόγο των χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων

⍆Κατόπιν απόφασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας... την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 και κατά τις ώρες 17:30μμ έως 23:00μμ, θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλο το κέντρο της πόλης (Ιάσονος, Δημητριάδος, Φιλελλήνων, Σπυρίδη, Ελ. Βενιζέλου, Π. Μελά, Ροζού, Αθ. Διάκου, Γρ. Λαμπράκη, 2ας Νοεμβρίου), λόγω πραγματοποίησης της τελετής φωταγώγησης της πόλης του Βόλου, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων, καθώς και της συγκέντρωσης πλήθους ατόμων, προς παρακολούθηση αυτής.

Κατ’ εξαίρεση τα Αστικά Λεωφορεία, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, θα μπορούν να διέρχονται από το κέντρο της πόλης σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια των προγραμματισμένων εκδηλώσεων.

Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών – συμπολιτών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, η «ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ Α.Ε.» θα πραγματοποιεί πιο συχνά από τα προκαθορισμένα δρομολόγια και τα τελευταία δρομολόγια των αστικών γραμμών Νο 1, Νο 3, Νο 4 & Νο 5 θα πραγματοποιηθούν στις 23:00μμ.
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ: Νεα δρομολόγια των αστικών γραμμών λόγο των χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων Reviewed by PLOUMISTOS on 11:33 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.