================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Νέα τοιχογραφία μεγάλων διαστάσεων στο Βόλο

⍆H Urbanact παραδίδει σήμερα στη πόλη του Βόλου μια νέα τοιχογραφία μεγάλων διαστάσεων...  στα πλαίσια του φεστιβάλ δημόσιων τοιχογραφιών "CityCall". 

Η τοιχογραφία υλοποιήθηκε σε επιφάνεια του κτιρίου του Δημοτικού Ξενώνα στη Νέα Ιωνία και αποτελεί την αρχή των προσπαθειών μας για μια συνολική αναβάθμιση του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου του Ξενώνα.

Η εν λόγω τοιχογραφία υλοποιήθηκε από τον Αθηναίο καλλιτέχνη Kez, τον οποίο έχουμε φιλοξενήσει και παλαιότερα στις τοιχογραφίες στο παραλιακό μέτωπο της πόλης μας. Η θεματική της τοιχογραφίας είναι μια απόπειρα ανάγνωσης στοιχείων της ιστορίας και κυριότερα της λαϊκής παράδοσης της πόλης, και προσκαλεί τον πολίτη να "ταξιδέψει" μέσα σε αυτά.

Η τοιχογραφία υλοποιήθηκε με την αιγίδα και στήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και υποστηρίχτηκε από τις εταιρείες:

Flame (graffiti spray), Meraki Cafe, Σβώλος Εστιατόριο, Noodle's, Χωριάτικο, Lemon bar, Φιλομήλα, Χαλέβα, Τζίκας Πέτρος/Σκαλωσιές, Aerial.gr,ISupportStreetart και Lifo.
Νέα τοιχογραφία μεγάλων διαστάσεων στο Βόλο Reviewed by PLOUMISTOS on 9:59 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.