================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Πώς μπορεί να λειτουργήσει η αναβλητικότητα με θετικό τρόπο

⍆Θα πω μια λέξη και πιστεύω ότι θα συνεννοηθούμε: ...
Αναβλητικότητα – αναβλητικότητα – αναβλητικότητα – αναβλητικότητα. Είμαι σε σεμινάρια και ρωτώ “Πόσοι έχετε μια ιδέα και κάτι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας;”. Σηκώνουν σχεδόν όλοι τα χέρια τους. “Πόσοι άνθρωποι την κάνατε;”. Κανένα χέρι. Γιατί;

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να φλερτάρουν, θέλουν να κάνουν πράγματα στη ζωή τους, να ζωγραφίσουν, να παίξουν, να διασκεδάσουν, να γνωρίσουν, να φλερτάρουν, να επικοινωνήσουν, να δημιουργήσουν, να, να, να, αλλά μόνο ελάχιστοι φέρνουν αποτελέσματα. Γιατί;

Γιατί το 1% των ανθρώπων πετυχαίνει;
Υπάρχουν δύο λόγοι: Πρώτον γιατί ελάχιστοι ξεκινούν και δεύτερον γιατί ελάχιστοι από τους ελάχιστους που ξεκινούν, ολοκληρώνουν.

Άρα λοιπόν αυτό που λέμε ότι το 1% των ανθρώπων πετυχαίνει δεν είναι γιατί στους 100 που θα προσπαθήσουν, ο ένας θα πετύχει. Είναι γιατί συνήθως λιγότερο από το 1% θα ξεκινήσει και θα ολοκληρώσει από αυτούς τους ανθρώπους που είχαν μια ιδέα.
Τι είναι όμως αυτό που σταματάει τους ανθρώπους;

“Είμαι αναβλητικός”. Εντάξει. Και τι είναι αναβλητικότητα; Τις προάλλες ήμουν με ένα στέλεχος της Εθνικής Ασφαλιστικής και μου λέει “Έχω αναβλητικότητα”. Οκ. Ξέρεις τι αναρωτήθηκα εκείνη τη στιγμή; Αναρωτήθηκα τα παρακάτω:

– Αν είσαι αναβλητικός, πραγματικά αναβλητικός, γιατί η αναβλητικότητα σου δεν αναβάλλει το να αναβάλεις να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις;

– Γιατί λειτουργεί προς την μία κατεύθυνση και όχι προς την άλλη;

– Τελικά μήπως δεν είσαι αναβλητικός;

– Μήπως πίσω από την αναβλητικότητα κρύβεται κάτι άλλο;

– Μήπως πίσω από την αναβλητικότητα, που προφανώς κρύβεται κάτι άλλο, βολεύεσαι;

– Δεν έχεις λόγους; Δεν έχεις κίνητρα να κάνεις κάτι;

– Μήπως θέλεις ασυνείδητα να χειραγωγείς τους άλλους ανθρώπους και να κάνουν αυτό που εσύ βαριέσαι να κάνεις;

– Ή κάτι άλλο που ενδεχομένως δεν το έχω σκεφτεί;

Τι σημαίνει λοιπόν πραγματικά αναβλητικότητα;
Μήπως είναι ένα σημάδι ότι κάτι πρέπει να μάθεις για να ξεκινήσεις; Γιατί αν μου έλεγες αυτή τη στιγμή πήγαινε να οδηγήσεις ένα αεροπλάνο θα σου έλεγα: “Δεν πάω να το κάνω”. Είμαι αναβλητικός; Όχι. Απλά έχω επίγνωση το τι μπορεί να με κρατήσει ζωντανό και τι όχι.

Άρα λοιπόν μήπως είναι ένα σημάδι ότι κάτι πρέπει να μάθεις, κάτι πρέπει να σκεφτείς, κάτι πρέπει να βελτιώσεις, πρέπει να εξελιχθείς για να κάνεις πράγματα; Και που θέλω να καταλήξω;

Πολλές φορές υπάρχουν καταστάσεις στις οποίες βάζουμε μια ταμπέλα και τελικά ο εγκέφαλος δεν ανταποκρίνεται στις καταστάσεις αλλά στην ταμπέλα που εμείς επιλέξαμε να βάλουμε σε αυτή την κατάσταση.

Εάν δεν ήσουν αναβλητικός τι άλλο θα μπορούσες να ήσουν;
Άρα λοιπόν εάν δεν ήσουν αναβλητικός τι άλλο θα μπορούσες να ήσουν; Αν δεν είχες αυτή τη συμπεριφορά, να μην κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις αλλά να κάνεις αυτό που θέλεις να κάνεις, τι άλλες επιλογές θα είχες να κάνεις; Και μόλις βάλεις αυτές τις επιλογές, τι σε εμποδίζει να εφαρμόζεις αυτές τις επιλογές; Και πήγαινε να δουλέψεις αυτό ακριβώς.

Και ξαφνικά θα σου έρθει εκείνη η ιδέα που θα σου αλλάξει τη ζωή. Γιατί δεν χρειάζεται να προσπαθείς πολύ. Χρειάζεται να προσπαθείς με τον κατάλληλο τρόπο. Να θυμάσαι λοιπόν ότι οποιοδήποτε συναίσθημα, οποιαδήποτε κατάσταση, δεν είναι ούτε καλό, ούτε κακό. Απλώς είναι μια μορφή ενέργειας και τελικά ο τρόπος που εσύ θα το διαχειριστείς θα το διαμορφώσουν σε καλό ή κακό.

Μάθε λοιπόν να διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις. Μάθε να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου. Απομυθοποίησε αυτούς τους “δράκους” του στιλ “Α! Αυτό είναι κακό”, “Είναι θυμός”, “Είναι ενοχές”, “Είναι αναβλητικότητα” κλπ. Γιατί αυτό είναι που δημιουργεί το πρόβλημα και το εμπόδιο. Ο μύθος. Το τι είναι κάτι, παρά αυτό που είναι από μόνο του.

Μη δημιουργείς φαντάσματα τα οποία δεν υπάρχουν. Θυμάμαι παλιά, όταν ήμασταν παιδιά, μιλάγαμε και λέγαμε για ένα σπίτι ότι είναι στοιχειωμένο και ότι έχει φαντάσματα και δεν πηγαίναμε μέσα. Ήταν και χειμώνας και φυσούσε και ανοιγόκλειναν τα παράθυρα και λέγαμε “Οοοοο φαντάσματα”. Και δεν πήγαινε κανένας. Γιατί; Γιατί βλέπαμε φαντάσματα.

Μη δημιουργείς φαντάσματα τα οποία δεν υπάρχουν. Γιατί το μυαλό δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που ισχύει. Ανταποκρίνεται σε αυτό που του λέω εγώ ότι ισχύει, ότι είναι πραγματικότητα.

Άρα λοιπόν εάν στο τέλος της ημέρας θυμάσαι ότι το μυαλό μας δεν είναι τίποτα άλλο από ένας υπολογιστής που εσύ τον προγραμματίζεις πώς να ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένα ερεθίσματα, όλη η ζωή σου θα αλλάξει. Γιατί τα πράγματα είναι απλά.

Να θυμάσαι ότι είσαι υπέροχος, μοναδικός. Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος!

Του Μάνου Ισχάκη 
από το enallaktikidrasi.com

Το παρακάτω βίντεο με τίτλο "Νίκησε την Αναβλητικότητα" περιέχει μηνύματα που θα διεισδύσουν στο υποσυνείδητό σας και θα σας κάνουν πιο δραστικούς, αποτελεσματικούς και παραγωγικούς. Συνήθως το χρησιμοποιώ στα εργαστήρια ενδυνάμωσης του Νου με θέμα την αναβλητικότητα.

Φράσεις που περιέχονται στο βίντεο: 
ολοκληρώνεις αυτά που έχεις να κάνεις γρήγορα και αποτελεσματικά απολαμβάνεις το να ολοκληρώνεις αυτά που έχεις να κάνεις ολοκληρώνεις οτιδήποτε αναλαμβάνεις όταν αναλαμβάνεις κάτι έχεις πλήρη ελευθερία από περισπασμούς είσαι ένα αποφασιστικό άτομο το να ολοκληρώνεις αυτά που έχεις να κάνεις σε κάνει να νοιώθεις υπέροχα ολοκληρώνεις αυτά που έχεις να κάνεις στην ώρα τους πάντοτε δρας όποτε απαιτείται απολαμβάνεις το να ολοκληρώνεις αυτά που έχεις να κάνεις νωρίς πάντα ξεκινάς τις εργασίες και τα πρότζεκτ νωρίς έχεις επιτυχία επειδή είσαι προδραστικό άτομο πάντα κατορθώνεις αυτό που έχεις ως στόχο να κάνεις τα επίπεδα κινητοποίησής σου είναι υψηλά έχεις αποφασίσει να πετύχεις ολοκληρώνεις όλες τις εργασίες στην ώρα τους...


ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Καθοδήγησης εκατοντάδων ανθρώπων και προσωπικός τους Life Coach, ενώ παράλληλα έχοντας την δική του μεθοδολογία είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIGMAN προσφέροντας Διαισθητική Συμβουλευτική, συνεδρίες Συναισθηματικής Αποφόρτισης (μέθοδος αναγέννησις - rebirth), & ρύθμιση (μέθοδος Αποκατάστασης - remediation) των Ενεργειακών Κέντρων του Σώματος και Ενεργειακές Θεραπείες με την προσωπική του μέθοδο Energy Self Healing.

Πραγματοποιεί συνεδρίες, Διαλέξεις - Σεμινάρια, ή εξατομικευμένα προγράμματα Αυτοβελτίωσης - καθοδήγησης, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Πώς μπορεί να λειτουργήσει η αναβλητικότητα με θετικό τρόπο Reviewed by PLOUMISTOS on 10:43 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.