================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Κραυγή αγωνίας από τον 82χρονο Κώστα Γεωργουσόπουλο: Κινδυνεύω να μπω φυλακή...

⍆Την προσωπική του περιπέτεια που ξεκίνησε από τη στιγμή που ανέλαβε τη διοίκηση...
του Θεατρικού Μουσείου περιέγραψε ο σπουδαίος συγγραφέας και κριτικός θεάτρου Κώστας Γεωργουσόπουλος μιλώντας σε δημοσιογράφους μαζί με το διοικητικό συμβούλιο του Κέντρου Μελέτης και Ερευνας του Ελληνικού Θεάτρου - Θεατρικό Μουσείο (ΚΜΕΕΘ-ΘΜ).

«Εγώ κινδυνεύω σε ένα μήνα να πάω φυλακή διότι έχω 5 δίκες μαζί. Το ΙΚΑ κάνει τη δουλειά του αλλά δεν τα οφείλω εγώ ούτε ιδιοκτήτης είμαι. Είμαι άμισθος υπάληλλος που προαπαθεί να βελτιώσει την ελληνική θεατρική επιστήμη» είπε ο κ. Γεωργουσόπουλος αναφερόμενος στα μεγάλα χρέη που έχουν συσσωρευτεί στο Θεατρικό Μουσείο, αλλά και της χρόνιας ολιγωρίας των διαφορετικών ηγεσιών του υπουργείου Πολιτισμού, προκειμένου τα χρέη αυτά να ρυθμιστούν.

«Μου κατάσχεται κάθε μου κατάθεση και παίρνω μόνο το ακατάσχετο. Δεν μου το χρώσταγε αυτό ο τόπος στα 50 χρόνια προσφοράς μου που έχει αναγνωριστεί από το κράτος» πρόσθεσε εμφανώς ενοχλημένος ο Κώστας Γεωργουσόπουλος.

Όπως είπε κλείνοντας την εισήγησή του «δεν περιμενα ότι στα 82 μου θα έπρεπε να απολογούμαι στον κάθε δικαστή και εισαγγελέα που δεν καταλάβαινει τι σημαίνει θεατρικό μουσείο».

Κραυγή αγωνίας από τον 82χρονο Κώστα Γεωργουσόπουλο: Κινδυνεύω να μπω φυλακή... Reviewed by PLOUMISTOS on 2:52 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.