Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στον Βόλο, για ενημέρωση νέων Εθελοντών

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στον Βόλο, για ενημέρωση νέων Εθελοντών

⍆Οι εκπρόσωποι του Οργανισμού θα σας περιμένουν το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό... Κέντρο Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος για να ενημερώσουν τους νέους εθελοντές που θέλουν να ενταχθούν στο δυναμικό του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), σχετικά με το έργο και τον τρόπο λειτουργίας του.

Το Make–A–Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας Αστικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Το όραμά μας είναι να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας.

Ένα παιδί μπορεί να ευχηθεί να γίνει πειρατής ή πριγκίπισσα, να συναντήσει τον αγαπημένο του ήρωα, να αποκτήσει αυτό που ονειρεύεται, να πάει εκεί που η καρδιά του ποθεί ή να ζήσει μια μοναδική εμπειρία. Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, ο Οργανισμός προσφέρει στα παιδιά μοναδικές στιγμές και εμπειρίες, γιατί κάθε παιδί που πάσχει από μια πολύ σοβαρή για τη ζωή του ασθένεια, έχει το δικαίωμα να βιώσει τη μεταμορφωτική δύναμη μίας ευχής, που βγαίνει αληθινή!

Οι εθελοντές είναι η ραχοκοκαλιά του οργανισμού μας. Προσφέρουν το χρόνο, το ταλέντο και την εμπειρία τους μα, πάνω από όλα την αγάπη τους και την ψυχή τους, για να χαρίσουν αξέχαστες στιγμές χαράς σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες, χαρίζοντάς τους και πάλι την πίστη πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, ακόμη και το όνειρό τους να γίνουν καλά! Η “ανταμοιβή” τους είναι οι μοναδικές εμπειρίες και οι δυνατές συγκινήσεις που θα ζήσουν καθώς και τα χαμόγελα ευτυχίας στα παιδικά προσωπάκια.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το έργο του Οργανισμού μας, να γίνετε εθελοντές μας και να συμβάλετε στην πραγματοποίηση παιδικών ονείρων, ελάτε να γνωριστούμε από κοντά το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στις 17:00 στο Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Εκπληρώνουμε ευχές, μεταμορφώνουμε ζωές και σας περιμένουμε όλους με χαρά, για να μεγαλώσουμε την οικογένεια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Κατερίνα Ζαγοράκη: Τ. 210 9637660 (εσωτερικό 104), Ε: volunteers@makeawish.gr

Ευχαριστούμε θερμά το Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, για την ευγενική διάθεση του χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. 

Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Με έδρα το Φοίνιξ της Αριζόνα, το Make-A-Wish είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά στην Ελλάδα και σε 50 ακόμη χώρες παγκοσμίως. Ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 300 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 40 ώρες. 

Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.020 ευχές, 200 εκ ων οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2017. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στον Βόλο, για ενημέρωση νέων Εθελοντών
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στον Βόλο, για ενημέρωση νέων Εθελοντών
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στον Βόλο, για ενημέρωση νέων Εθελοντών
https://www.reader.gr/sites/default/files/styles/reader_l/public/make-a-wish-ellada-650.jpg?itok=yCH7Fg1z
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/09/make-wish.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/09/make-wish.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content