================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Βολιώτικη Χορωδία: Έναρξη Παιδικής Χορωδίας

⍆Η Βολιώτικη Χορωδία, το πολιτιστικό σωματείο που δραστηριοποιείται...στην πόλη του Βόλου, δημιούργησε από το σχολικό έτος 2016-17 τμήμα Παιδικής Χορωδίας για παιδιά κυρίως 1ης έως και 5ης Δημοτικού, με ευθύνη της καταξιωμένης καλλιτεχνικής διευθύντριας και μαέστρου κ.Στάσας Τζάλλα, που από το 1999 διδάσκει την Χορωδία μας.

Τα οφέλη από το χορωδιακό τραγούδι είναι ανεκτίμητα καθώς αυτό ψυχαγωγεί, (με την αρχαία έννοια της λέξης) εκπαιδεύει, διασκεδάζει, ενισχύει την αυτοεκτίμηση ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην ανάπτυξη της αυτογνωσίας.

Βοηθάει στην κοινωνικοποίηση του παιδιού μέσα από την ομαδική δραστηριότητα ενώ ταυτόχρονα καλλιεργεί το συναίσθημα της προσφοράς.

Αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα παιδαγωγικά μέσα για την καλλιέργεια του πνεύματος καθώς υποστηρίζει την ανάπτυξη της μνήμης και καλλιεργεί την φαντασία, όπως επίσης και συμβάλλει στην σωστή σωματική ανάπτυξη μέσα από την ορθή στάση του σώματος και την ενδυνάμωση των πνευμόνων.

Διδάσκει την σωστή εκφορά του λόγου και την άρθρωση, και καλλιεργεί τη φωνή, ενώ παράλληλα εκτονώνει και χαλαρώνει τα παιδιά από τις εντάσεις και τα εμπνέει ώστε να εκφράζουν ελεύθερα συναισθήματα και ιδέες.

Έχοντας όλα τα παραπάνω υπόψη μας θεωρούμε ότι προσφέρουμε μία ακόμη καλή υπηρεσία στον κόσμο της πόλης μας συνεχίζοντας και φέτος τα μαθήματα της Παιδικής Χορωδίας η οποία παρά το νεαρόν της ηλικίας της έχει ήδη στο ενεργητικό της πολλές συμπράξεις σε πολιτιστικά γεγονότα πόλης μας (φεστιβάλ παιδικού βιβλίου, συναυλία-αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, εκδήλωση στο Μουσείο της Πόλης κλπ) και δέχεται νέα μέλη !

Οι ακροάσεις των παιδιών θα γίνονται στο οίκημα της Βολιώτικης Χορωδίας, Γαμβέτα 66 (μεταξύ Γαζή και Γαλλίας), από ώρα 16:00 (4 μμ) έως ώρα 18:00 (6μμ) κάθε Τρίτη ύστερα από συνεννόηση με την κα. Τζάλλα στο τηλ. 6974391316 και θα ξεκινήσουν από την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018.

Τα μαθήματα της Παιδικής Χορωδίας προβλέπεται να γίνονται κάθε Τρίτη 17:00 (5 μμ) έως 18:00 (6 μμ) στον ίδιο χώρο, Γαμβέτα 66.
Βολιώτικη Χορωδία: Έναρξη Παιδικής Χορωδίας Reviewed by PLOUMISTOS on 11:20 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.