ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Ploumistos.com – Γνώση, αυτογνωσία και πνευματική εξέλιξη
Ολιστικές Θεραπείες Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αρμονία σώματος, νου και ψυχής.
Συμβουλευτική Καθοδήγηση Ξεκάθαρα βήματα για προσωπική εξέλιξη, ισορροπία και συνειδητές επιλογές.
Voice Healing Η θεραπευτική δύναμη του καθοδηγούμενου διαλογισμού.
Σεμινάρια και Retreats Όλα όσα ενισχύουν την αυτογνωσία και την εσωτερική σύνδεση.
Αφύπνιση του Νου Γνώση και πνευματική συνειδητότητα για μια ζωή με ουσία και αλήθεια.
Ευεξία και Ίαση Εναλλακτικές υπηρεσίες για φυσική ισορροπία και ανανέωση.
Η Αφύπνιση Είναι Δικαίωμα Κάθε άνθρωπος μπορεί να ανακαλύψει ξανά τη δύναμη που υπάρχει μέσα του.
Η Αυτογνωσία Είναι Δύναμη Όταν γνωρίζεις τον εαυτό σου, μπορείς να δημιουργήσεις συνειδητά τη ζωή σου.
Η Θετική Σκέψη Είναι Επιλογή Η φιλοσοφία που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τον κόσμο.
Επικοινωνήστε Μαζί Μας 6945 723 523 Κάντε το επόμενο βήμα στο προσωπικό σας ταξίδι.

«Ετοιμος» για 10 χρόνια φυλακή 20χρονος που τα έφτιαξε με 13χρονη, μέσω facebook

«Ετοιμος» για 10 χρόνια φυλακή 20χρονος που τα έφτιαξε με 13χρονη, μέσω facebook

⍆Η πρωτοβουλία ή πρόκληση ή ακόμη και η συναίνεση ανήλικης (13 ετών) για κατ΄ επανάληψη.... πλήρη και ολοκληρωμένη ερωτική σχέση (ασελγείς πράξεις) δεν απαλλάσσει τον παρτενέρ «δράστη» από την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιού κατ΄ εξακολούθηση, που επισύρει ποινή κάθειρξης μέχρι 10 ετών, αποφάνθηκε η πλήρης Ολομέλεια του Αρείου Πάγου.

Και έτσι, αναίρεσε εφετειακή απόφαση που είχε απαλλάξει τον 20χρονο σύντροφο της ανήλικης, τον οποίο γνώρισε μέσω του face book όταν ήταν στην 6η τάξη του Δημοτικού.

Τους αρεοπαγίτες τους απασχόλησε μια ερωτική περιπέτεια ανήλικης, η οποία από υπερτροφική αγάπη του πατέρα της και τις σε βάρος της χειροδικίες του, την οδήγησαν να εγκαταλείψει την οικογενειακή εστία και να διαμένει μόνιμα με 20χρονο νέο και την Αλβανικής καταγωγής μητέρα του.

Σύμφωνα με την αρεοπαγιτική απόφαση η ανήλικη όταν ήταν στην 6η Δημοτικού Σχολείου χρησιμοποιούσε το facebook της μητέρας της, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει επαφές, γνωριμίες και φιλικές σχέσεις με διάφορα παιδιά της περιοχής όπου κατοικούσε στην Μακεδονία. Τους φίλους της τους συναντούσε, σχεδόν καθημερινά στην κεντρική πλατεία.

Οι έντονες εφηβικές ανησυχίες της αλλά και οι διαταραγμένες σχέσεις των γονιών της, βρήκαν καταφύγιο στο φιλικό δεσμό που ανέπτυξε με 20χρονο, ο οποίος εν συνεχεία εξελίχθηκε σε ερωτικό δεσμό.

Το καλοκαίρι του 2012, όταν ήταν 13 ετών ήρθε κατ΄ επανάληψη σε πλήρη ερωτική επαφή με 20χρόνο τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω του facebook και είχε ενταχθεί στον φιλικό κύκλο της παρέας της.

Ο πατέρας της ανήλικης όταν πληροφορήθηκε τις σχέσεις της με τον 20χρονο, από υπερτροφική αγάπη που της είχε, προσπάθησε ανεπιτυχώς να διακόψει αυτό το δεσμό της. Μάλιστα, ο πατέρας της, όπως αναφέρει η αρεοπαγιτική απόφαση, χειροδίκησε πολλές φορές τόσο κατά του 20χρονου, όσο και κατά της ίδιας της κόρης του, με αποτέλεσμα «να ενισχύει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή της για να απομακρυνθεί από την πατρική οικογένειά της και να βρει καταφύγιο ηρεμίας στη σχέση της με τον 20χρονο».

Η 13χρονη είχε «όψιμη σωματική αλλά και πνευματική ανάπτυξη, έντονη προσωπικότητα και η ευφυΐα της ήταν εμφανής», ενώ σύμφωνα με την κατάθεση ψυχίατρου πραγματογνώμονα, ενώπιον του δικαστηρίου «η ωριμότητά της είναι σαν κοπέλας 25 ετών».

Αντίθετα, ο 20χρονος, ήταν «ανώριμος ηλικιακά, πλην όμως ευαίσθητος ψυχικά», ενώ σύμφωνα με κατάθεση γιατρού γυναικολόγου, «η ερωτική δραστηριότητα ανηλίκου στα 13 έτη δεν είναι συχνό φαινόμενο, αλλά όχι και ανύπαρκτο».

Από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο κατά πλειοψηφία (με 4 ψήφους υπέρ έναντι 3 κατά), κηρύχθηκε αθώος, για τα αδικήματα «της αποπλάνησης παιδιού, που είχε συμπληρώσει τα δώδεκα, όχι όμως και τα δεκατέσσερα έτη, κατ' εξακολούθηση». Μάλιστα, μετά την απαγγελία της κατηγορίας, για 6 μήνες προφυλακίστηκε στις φυλακές Γρεβενών.

Όμως, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου άσκησε αναίρεση υπέρ του νόμου κατά της αθωωτικής απόφασης και η Ολομέλεια την έκανε δεκτή. Να σημειωθεί ότι το «δια ταύτα» της απόφασης επί της αναίρεσης υπέρ του νόμου, δεν μετατρέπει το αθωωτικό αποτέλεσμα, αλλά έχει νομολογιακό χαρακτήρα.

Οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα (άρθρο 339) όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με ανήλικο πρόσωπο που συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι 10 ετών.

Η ποινική αυτή διάταξη, «έχει ως σκοπό την προστασία της αγνότητας της παιδικής ηλικίας, συνάγεται ότι για τη στοιχειοθέτηση του εγκλήματος της αποπλάνησης παιδιού, απαιτείται η τέλεση ασελγούς, από γενετήσια άποψη, πράξης με πρόσωπο νεότερο των 15 ετών».

Επισημαίνει, ο Άρειος Πάγος, ότι η συναίνεση του ανηλίκου σε ερωτικές πράξεις «ή η παρ' αυτού πρωτοβουλία ή ακόμη και πρόκληση δεν έχουν σημασία», ούτε απαλλάσσουν τον δράστη από τις ποινικές ευθύνες του και δεν αίρουν την αξιόποινη πράξη.

Πάντως, δεν παραλείπουν οι αρεοπαγίτες να αναφέρουν τρόπους ποινικής διαφυγής για ανάλογες περιπτώσεις. Χαρακτηριστικά επισημαίνουν ότι η ελληνική νομοθεσία επιτρέπει την τέλεση γάμου με ανήλικο, κατόπιν αδείας, από το 10ο έτος. Και προσθέτουν ότι για να γλυτώσει την ποινική δίωξη ο 20χρονος μπορούσε να τελέσει γάμο με την ανήλικη, «έστω και εικονικό», δηλαδή, εξηγούν «θα μπορούσε να εκμεταλλευθεί την έντονη επιθυμία της κοπέλας για διατήρηση αυτής της σχέσης».

Όμως, συνεχίζουν οι δικαστές «η ανωριμότητά του (συγκατοικεί με τη μητέρα του, η οποία ως οικονομική μετανάστης από την Αλβανία εργάζεται και τον συντηρεί) όχι μόνο δεν του επιτρέπει να τελέσει γάμο με την παθούσα, αλλά αποτελεί και την αδιάψευστη απόδειξη ότι καμία τέλεση ασελγούς πράξης εις βάρος της παθούσας δεν συνέβη χωρίς τη θέλησή της».

Το διάβασα στο protothema.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης
Μέσα στις σελίδες του θα ανακαλύψεις:
  • Πώς να διαχειρίζεσαι τις αρνητικές σκέψεις πιο αποτελεσματικά.
  • Πώς να ενισχύεις την αυτοπεποίθηση και την εσωτερική σου ισορροπία.
  • Πώς να καλλιεργείς μια νοοτροπία που σε βοηθά να προσεγγίζεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη αισιοδοξία και επιμονή.
Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης
  • Περιλαμβάνει πρακτικές ασκήσεις αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης.
  • Παρουσιάζει 200 επιδραστικές πεποιθήσεις που μπορούν να λειτουργήσουν ως καθημερινά εργαλεία ενδυνάμωσης.
  • Περιλαμβάνει το μοναδικό Ημερολόγιο Επιτυχίας, το οποίο σε βοηθά να οργανώνεις τις σκέψεις, τους στόχους και την προσωπική σου πρόοδο.
VOICE HEALINGΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
01 / 06
Voice Healing από τον Σταύρο Πλουμιστό

Η φωνή ενεργοποιεί τον κόσμο των νοερών εικόνων

Οι καθοδηγούμενοι διαλογισμοί συνδυάζουν τη φωνή, τον ρυθμό και τη μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων, δημιουργώντας ένα περιβάλλον αυτοσυγκέντρωσης, αυτογνωσίας και προσωπικής παρατήρησης.

Καθοδηγούμενη φωνήΗχητικές δονήσειςΝοερές εικόνες
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ VOICE HEALING
Επιλέγεις συνεδρία ή podcast
Δημιουργείς έναν ήρεμο χώρο
Ακολουθείς τη φωνητική καθοδήγηση
Σχηματίζεις θετικές νοερές εικόνες
Επαναλαμβάνεις με συνέπεια
Πώς λειτουργεί το Voice Healing

Μια οργανωμένη διαδρομή καθοδηγούμενης ακρόασης

Επιλέγεις το θέμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, ακούς σε έναν ήρεμο χώρο και ακολουθείς τη φωνητική καθοδήγηση. Η διαδικασία σε προσκαλεί να συγκεντρωθείς, να παρατηρήσεις και να δημιουργήσεις νέες εσωτερικές εικόνες.

ΕπιλογήΑκρόασηΑπεικόνισηΕπανάληψη
Η μεθοδολογία των νοερών εικόνων

Η σκέψη αποκτά μορφή, χρώμα και κατεύθυνση

Μέσα στον νοητικό χώρο σχηματίζονται εικόνες φωτός, φύσης, δύναμης, αγάπης και νέων δυνατοτήτων. Η φωνή καθοδηγεί την προσοχή και βοηθά τον ακροατή να βιώσει συνειδητά τη θετική εσωτερική απεικόνιση.

Νοερή απεικόνισηΘετικές εικόνεςΕσωτερική συγκέντρωση
VOICE
HEALING
ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ
ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΣΗ
ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ
PODCASTS ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ
Θεραπευτικές συνεδρίες και podcasts

Ένας κόσμος περιεχομένου για διαφορετικές ανάγκες

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει θεματικές συνεδρίες και podcasts για την αυτογνωσία, τις πεποιθήσεις, την αυτοεκτίμηση, τη διαχείριση του άγχους, την προσωπική εξέλιξη και θέματα της καθημερινής ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ
ΔΗΛΩΝΟΥΝ
ΜΑΡΙΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΣΠΥΡΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ
ΝΙΚΗΤΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΡΗΣ
ELVI
ΕΛΕΝΗ
ΛΙΤΣΑ
ΚΛΥΤΗ
ΣΩΤΗΡΗΣ
Είπαν για το Voice Healing

Αληθινές φωνές, διαφορετικές προσωπικές εμπειρίες

Δώδεκα άνθρωποι μοιράζονται τη δική τους προσωπική εμπειρία από τη μέθοδο και την καθοδηγούμενη διαδικασία ακρόασης. Δείτε και ακούστε τι δηλώνουν για την επαφή τους με το Voice Healing.

12 μαρτυρίεςΠροσωπικές εμπειρίεςΑληθινές φωνές
Voice Healing
Πλάνο Θεραπείας
Premium Plan

Πλήρης πρόσβαση σε όλο το Voice Healing

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Voice Healing για έναν μήνα. Το Premium Plan περιλαμβάνει τις θεραπευτικές συνεδρίες και τα podcasts που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα.

65€
Πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Voice Healing
ΕΠΙΛΟΓΗ PREMIUM PLAN
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΟΗ

ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

ΜΗΝΥΜΑ / ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

PLOUMISTOS.COM

Επικοινωνία με τον Σταύρο Πλουμιστό

Για πληροφορίες, ραντεβού ή προσωπική επικοινωνία, συμπληρώστε τη φόρμα και στείλτε το μήνυμά σας.

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

PLOUMISTOS LIVE VIDEO

🎥 Τα πιο πρόσφατα βίντεο
Φόρτωση βίντεο…
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,648,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2217,ΑΠΟΨΕΙΣ,125,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,249,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1394,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,594,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1801,ΒΙΝΤΕΟ,1341,ΒΟΛΟΣ,134,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1868,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,347,Ειδηση-ολόγιο,9239,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8153,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2226,ΕΝΔΟΠΝΕΥΜΑΤΙΑ,6,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,100,ΖΩΗ,252,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,182,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,189,ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,63,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1778,Κόσμος,10382,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,83,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,948,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6965,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6453,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,108,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,118,Στηρίζω,346,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1362,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3549,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,115,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,137,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,1068,Eco-News,3024,GP - info,5,voice healing therapy,122,
ltr
item
Στ. Πλουμιστός: «Ετοιμος» για 10 χρόνια φυλακή 20χρονος που τα έφτιαξε με 13χρονη, μέσω facebook
«Ετοιμος» για 10 χρόνια φυλακή 20χρονος που τα έφτιαξε με 13χρονη, μέσω facebook
«Ετοιμος» για 10 χρόνια φυλακή 20χρονος που τα έφτιαξε με 13χρονη, μέσω facebook
https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2018-09-23/viasmos.jpg
Στ. Πλουμιστός
https://www.ploumistos.com/2018/09/10-20-13-facebook.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/09/10-20-13-facebook.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content