================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

H σεξουαλική πρακτική που οι γυναίκες αποφεύγουν ενώ οι άντρες λατρεύουν

⍆Υπάρχει μια σεξουαλική πρακτική η οποία δεν είναι και τόσο δημοφιλής στις γυναίκες,... αντιθέτως αποτελεί φαντασίωση των περισσότερων ανδρών και δεν είναι άλλη από το λεγόμενο “Ισπανικό” ή αλλιώς Boob Job.

Πρόκειται για την τεχνική που η γυναίκα ενώνει το στήθος της, χρησιμοποιεί ιδανικά μια γερή ποσότητα λιπαντικού και ο άντρας βάζει το πέος ανάμεσά του, τρίβεται και ολοκληρώνει. Βασική προϋπόθεση φυσικά είναι το στήθος της γυναίκας να έχει το απαιτούμενο μέγεθος για να προσφέρει κάτι τέτοιο.

Αυτή η στάση είναι ιδανική σε δυο περιπτώσεις: H πρώτη αν ο σύντροφός σας αγαπά ιδιαίτερα το γυναικείο στήθος και η δεύτερη για να ολοκληρώσει εκείνος, όταν εσείς έχετε έρθει ήδη σε οργασμό.

Ο λόγος που οι γυναίκες αποφεύγουν αυτή τη στάση είναι κυρίως ότι έχουν μικρότερο στήθος από αυτό που “απαιτείται” για την επίτευξη της στάσης ή ακόμη κι όταν έχουν μεγάλο στήθος, αισθάνονται ότι αυτό δεν είναι τόσο “γεμάτο” και τόσο στητό ώστε να αποτελέσει βασικό αντικείμενο πόθου για το σύντροφό τους.

Κορίτσια αγαπήστε το κορμί σας. Αν δεν το αγαπήσετε εσείς δε θα το αγαπήσει κανένας άλλος. Αν το μέγεθος του στήθους σας βοηθά στο να γίνει αυτή τη στάση επιχειρήστε τη χωρίς κόμπλεξ για το πως δείχνει εκείνη τη στιγμή. Εκείνος θα το βλέπει υπέροχο και το ίδιο να κάνετε κι εσείς.

Το διάβασα στο marieclaire.gr
H σεξουαλική πρακτική που οι γυναίκες αποφεύγουν ενώ οι άντρες λατρεύουν Reviewed by PLOUMISTOS on 12:21 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.