================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Διήμερο πανηγύρι για τη γιορτή της Παναγίας στην Μακρινίτσα Πηλίου

⍆Το πανηγύρι πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας... Μακρινίτσας, σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου.

Τρίτη 14 και Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018, στην κεντρική πλατεία της Μακρινίτσας πραγματοποιείται το διήμερο παραδοσιακό πανηγύρι για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου, όπως αυτό καθιερώθηκε να υλοποιείται επί σειρά ετών. 

Για το φετινό εορτασμό, την επιμέλεια της ορχήστρας και του προγράμματος έχουν αναλάβει οι Γιώργος και Νίκος Κερασιώτης. Με ρυθμούς παραδοσιακούς, αλλά και ευρωπαϊκούς, η ορχήστρα θα διασκεδάσει τους συμμετέχοντες με το πέρας της Αρτοκλασίας (περίπου 9.30μ.μ.) έως τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Πρόκειται για το μοναδικό πανηγύρι της ευρύτερης περιοχής του Βόλου, όπου εκτός από παραδοσιακούς χορούς, αποτελεί έθιμο το να χορεύονται και χοροί όπως βαλς και ταγκό. 

Διήμερο πανηγύρι για τη γιορτή της Παναγίας στην Μακρινίτσα Πηλίου Reviewed by PLOUMISTOS on 3:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.