================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ν. Λυγερός: Η δύναμη του Ελληνικού λαού

⍆Η δύναμη του Ελληνικού λαού δεν προέρχεται μόνο από την αντίστασή του αλλά... και από την ανθεκτικότητά του και αυτή εξαρτάται από τις γνώσεις που έχει αποκτήσει. Κάθε μέρα που περνά, μαθαίνουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι τι εμπεριέχει αυτό το προσύμφωνο με τα 20 άρθρα του διότι πολλοί στην αρχή τουλάχιστον πίστευαν ότι πρόκειται μόνο και μόνο για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. 

Σε αυτήν την περίπτωση βρίσκονται και οι βουλευτές αφού οι περισσότεροι δεν είχαν πάρει γνώση του κείμενου. Είναι λοιπόν σημαντικό να υπάρξει μια σοβαρή ενημέρωση σε πολλαπλά επίπεδα και αυτό θα γίνει επειδή όλοι βλέπουν τις αντιδράσεις του λαού. Αν κάθε πολιτικός είναι ενημερωμένος για όλα όσα έχει το κείμενο τότε είναι υπεύθυνος για την απόφασή του αλλιώς είναι ανεύθυνος. Δεν ασχολούμαστε με το θέμα της εξουσίας. Θέλουμε μόνο και μόνο την ακύρωση αυτής της Συμφωνίας διότι αποτελεί πλήγμα για τον Ελληνισμό. 

Όλοι και όλες μας θέλουμε την επίλυση του Σκοπιανού αλλά όχι με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν υπάρχει καμία πίεση ούτε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε από το NATO αντιθέτως όλοι ζητούν μια αμοιβαία λύση και αδιαφορούν για το όνομα. 

Πρέπει λοιπόν να ξεπεράσουμε τα ιδεολογικά εμπόδια και να νικήσει ο Ελληνισμός σε αυτόν τον αγώνα. Αυτό έχει στην καρδιά του και στο μυαλό του ο ελληνικός λαός.

Είναι τιμή μας που ο καθηγητής και στρατηγικός σύμβουλος, δρ. Νίκος Λυγερός συνεργάζεται με το www.ploumistos.com
Ν. Λυγερός: Η δύναμη του Ελληνικού λαού Reviewed by PLOUMISTOS on 3:14 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.