================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη ΔΕΘ με την ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης - 8 Σεπτεμβρίου 2018

⍆Κάλεσμα σε συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, ανήμερα των εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ,... το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, απευθύνει ο «Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία», μέσω Facebook.

Σύμφωνα με τον Φορέα, στο συλλαλητήριο θα παρευρεθεί η ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», σε μία «ανεπανάληπτη συναυλία» και ένα συλλαλητήριο που «δεν εχει δει όμοιο η οικουμένη».

Δεν διευκρινίζεται εάν στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο ίδιος ο μουσικοσυνθέτης.

Ως σημείο συγκέντρωσης δίδεται το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, στη Νέα Παραλία, ενώ η ώρα συγκέντρωσης είναι προγραμματισμένη στις 19:00.

Όπως αναφέρεται στο κάλεσμα:

«Απαντάμε στους υποτακτικούς με περισσότερη Δημοκρατία.

Η μουσική και ο πολιτισμός απέναντι στην καθεστωτική νοοτροπία.

Η ορχήστρα ''Μίκης Θεοδωράκης'' σε μια ανεπανάληπτη συναυλία. Σε ένα συλλαλητήριο που δεν εχει δει όμοιο η οικουμένη.

Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε».

Να σημειωθεί ότι συλλαλητήριο για τη Μακεδονία έχει προγραμματιστεί και την επομένη, 9 Σεπτεμβρίου, στις 12:00, κατά την ώρα, δηλαδή, της συνέντευξης Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, καλεί η Βεργίνα Τηλεόραση και η Επιτροπή για την Προστασία των δικαιωμάτων των βλαχόφωνων Ελλήνων που ζουν στα Σκόπια και για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας.
Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη ΔΕΘ με την ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης - 8 Σεπτεμβρίου 2018 Reviewed by PLOUMISTOS on 9:44 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.