================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Τα γράμματα της αλφαβήτου είναι σύμβολα μιας μυστικής γλώσσας

⍆Η επιστήμη απέδειξε πως το καθετί στο κόσμο των αισθήσεων είναι ύλη – ενέργεια...
με διαφορά συχνότητας κραδασμών.

Η επιστήμη κατόρθωσε μερικώς να τροποποιεί την συχνότητα των κραδασμών, πχ, ο ηλεκτρισμός μεταβάλλεται σε θερμότητα και φως.

Οι αποκρυφιστές όλων των αιώνων γνώριζαν αυτά όλα και γνωρίζουν και περισσότερα. 

Τα ανθρώπινα σώματα, ήτοι το αστρικό πεδίο, το νοητικό πεδίο, το ανώτερο νοητικό πεδίο, το ενορατικό πεδίο, το πνευματικό πεδίο, ονομάζονται σώματα ένεκα της μορφής του ανθρώπου. 

Στην πραγματικότητα είναι καταστάσεις, δηλαδή κάποια συχνότητα κραδασμών το καθένα.
Σε αυτό οφείλεται η συμπάθεια ή αντιπάθεια ανάμεσα στα άτομα. Άτομα με παρόμοια συχνότητα αισθάνονται συμπάθεια και στο αντίθετο, προκύπτει αντιπάθεια. 

Η συχνότητα κραδασμών είναι προϊόν σκέψεων, μονίμων ή μη. Η φύση των κραδασμών προκαλεί την αποδοχή ή όχι του ατόμου. Δηλαδή, οι άσχημες σκέψεις δίνουν απωθητικό άτομο, οι καλές αξιαγάπητο.

Γράμματα και δονήσεις – Ηχητικοί κραδασμοί

Ο Λόγος, δηλαδή η προφορά των χαρακτήρων που απαρτίζουν την αλφάβητο, γίνεται μέσα από τον ήχο που βρίσκεται στον κραδασμό που παράγεται από την προφερόμενη λέξη. Ο ήχος εκδηλώνεται μόνο μέσα από την εισπνοή και εκπνοή. Για αυτό όσο βαθύτερα αναπνέουμε τόσο ισχυρότερα εκδηλώνεται ο ήχος. 

Οι ήχοι είναι εσωτερικοί και εξωτερικοί. 
Η εσωτερική φωνή είναι η φωνή της σιγής. Αυτή ακούγεται κατά τη διάρκεια της εκπνοής και εισπνοής και της σκέψης. Οι εξωτερικοί ήχοι έχουν σαν άμεσο στόχο την πραγματοποίηση ενός έργου. 

Έτσι, η λέξη γίνεται κάτι που ενώνει τη σκέψη με το αντικείμενο της σκέψης. 

Τα γράμματα της αλφαβήτου είναι σύμβολα μιας γλώσσας, μιας μυστικής γλώσσας, όπως και οι αριθμοί. 

Πολλοί λίγοι άνθρωποι κατόρθωσαν να κατανοήσουν τα μυστικά νοήματα των γραμμάτων. Αυτοί που καταφέρνουν να κατανοήσουν τα γράμματα γίνονται δημιουργικοί και χρήσιμοι στον κόσμο τους. 

Κάθε γράμμα, όπως θα δούμε και στην Ελληνική μαγεία, αντιπροσωπεύει κάτι θεϊκό. Έχει μια μαγική δύναμη. 

Επιστημονικές αναλύσεις έχουν αποδείξει πως η προφορά γράμματος ή συλλαβής ή λέξης, κάνει το αίμα να ρέει σε καθορισμένο σημείο στο σώμα. Άρα, συνδέονται άμεσα με τις επτά πύλες εισόδου κοσμικής ενέργειας στο σώμα. 
 • Η εκτεταμένη εκφώνηση του γράμματος «ι», φέρνει περισσότερη ροή αίματος στο κεφάλι και στη συνέχεια μεταφέρει δονήσεις σε όλο το σώμα. 
 • Η εκφώνηση του «ε» κάνει το αίμα να ρέει προς τον τράχηλο, το λαιμό και τον λάρυγγα. 
 • Η εκφώνηση του «ο» κάνει το αίμα να ρέει προς την καρδιά. 
 • Η εκφώνηση του «ου» κάνει το αίμα να ρέει προς την κοιλία. 
 • Η εκφώνηση του «α» κάνει το αίμα να ρέει προς τους πνεύμονες. 
Έτσι, στους μαγικούς πάπυρους βρίσκομε πλείστα τυπικά με χρήσεις φωνηέντων. Οι μεγάλοι μύστες της αρχαιότητας γνώριζαν τις ιερές λέξεις που υπήρχαν και υπάρχουν για το σκοπό της δημιουργίας έργου, γνώριζαν τον τρόπο της προφοράς τους, της εκπομπής προς ορισμένη κατεύθυνση. Αυτός ο τρόπος είναι ο χαμένος Λόγος που αναζητούν μάταια οι Αποκρυφιστικές Στοές σήμερα. 

Έχουν διασωθεί λίγα στοιχεία και απλά, αν κάποιος κάνει με σωστό τρόπο την χρήση τους, ιδιαίτερα των φωνηέντων, μπορεί να βελτιώσει τις λειτουργίες στα οικεία προς τα γράμματα, όργανα του σώματός του. Και επειδή βέβαια τα σημεία του σώματος επηρεάζονται και από κάποιο ζώδιο, θα έλθουν και άλλα αγαθά συμπτώματα, μαζί με την βελτίωση. Όπως για παράδειγμα, η εκφώνηση του «ι» θα φέρει επιπρόσθετα τύχη, προορισμό, εξύψωση, υπεροχή. Και αυτό γιατί στο κεφάλι δεσπόζει ο Κριός, η έξαρση του Ήλιου. 

Εντελώς πληροφοριακά εδώ, θα αναφέρω τα 72 ονόματα του Θεού που προέρχονται από τη Γέννηση. Αυτά τα ονόματα έχουν τεράστιες ιδιότητες, συμπεριλαμβανομένης και της θεραπευτικής. Ανάλογα με ποιο φωνήεν υπερισχύει σε ποσότητα μέσα στο όνομα, λαμβάνεται και η θεραπευτική ιδιότητα. 

Είναι πολύ γνωστό σε όλο τον κόσμο το πόσο εύκολα και πολύ, χρησιμοποιούσαν οι Αρχαίοι Πρόγονοί μας τους ηχητικούς κραδασμούς. Στην Ιλιάδα υπάρχουν παραδείγματα. Ο Αισχύνης στο έργο του «Κατά Κτησιφώντος» αναφέρει μιαν αρά. Όμως κατά κανόνα η αρά δεν είχε μόνο τα λόγια. Είχε και ήχους από φωνήεντα. Και πάνω από όλα, η κορωνίς τούτων των Αληθειών είναι η Μουσική των Ουρανίων Σφαιρών του Πυθαγόρα, το άκουσμα που λόγια δεν μπορούν να το περιγράψουν και χέρι μουσικού δεν μπορεί να το συνθέσει. 

Ο ήχος, το παράγωγο των φωνηέντων, δρα επί της μοριακής διάταξης στην ανόργανη ύλη, στην ψυχοσύνθεση προκαλώντας έλξη ή απώθηση. 

Έως σήμερα η επιστήμη προσπαθεί να αναλύσει την λειτουργία του εγκεφάλου μας. Κατευθυνόμαστε από αυτόν, γιατί η Μητέρα μας γεννήθηκε από εκεί. Οι αρχαίοι έδιναν σε κάθε ζώδιο ένα κομμάτι της κεφαλής με συγκεκριμένες ποιότητες.
 • Έτσι, ο Κριός κατέχει το τμήμα μεταξύ του κέντρου της κεφαλής και του ύψους του μετώπου. Εδώ βρίσκεται το κέντρο της ελπίδας και της πίστης. 
 • Ο Ταύρος από το ύψος του μετώπου μέχρι το μεσαίο σημείο του μετώπου. Εδώ βρίσκεται το κέντρο της έμπνευσης και της φιλίας. 
 • Οι Δίδυμοι κατέχουν το μεσαίο μέρος του μετώπου μέχρι το ανώτερο μέρος της μύτης. Δίνουν όραμα και προσοχή. 
 • Ο Καρκίνος κατέχει το ανώτερο σημείο της μύτης μέχρι τα χείλια. Εδώ βρίσκεται το κέντρο της προστασίας και της ολοκλήρωσης. 
 • Ο Λέων κατέχει τα χείλια μέχρι το κατώτατο σημείο της σιαγώνας. Δίνει ελευθερία και καθοριστικότητα. 
 • Η Παρθένος κατέχει το κάτω μέρος της σιαγώνας μέχρι το εσωτερικό της γλώσσας. Εδώ βρίσκεται το κέντρο της έκφρασης και της επικοινωνίας. 
 • Ο Ζυγός κατέχει τη γλώσσα μέχρι τις ωμοπλάτες. Δίνει σταθερότητα. 
 • Ο Σκορπιός κατέχει τις ωμοπλάτες μέχρι το ανώτερο σημείο του σβέρκου. Δίνει πάθος και αισθησιασμό. 
 • Ο Τοξότης κατέχει το ανώτερο σημείο του σβέρκου μέχρι το μέσον του πίσω μέρους της κεφαλής. Δίνει έμπνευση και γνώση. 
 • Ο Αιγόκερως κατέχει το υπόλοιπο μισό του πίσω μέρους της κεφαλής. Εδώ βρίσκεται η επιθετικότητα και η άμυνα. 
 • Ο Υδροχόος κατέχει από το τέλος του πίσω μέρους της κεφαλής μέχρι τη ρίζα της κορυφής. Δίνει διανοητικότητα και έλεγχο. 
 • Τέλος, οι Ιχθείς κατέχουν από την κορυφή μέχρι το κέντρο της κεφαλής. Εδώ βρίσκεται η αφοσίωση και ο σεβασμός.
Η μυστική γλώσσα της αλφαβήτου - Τα 24 στοιχεία
 • Α. Το πρώτο γράμμα και πρώτο φωνήεν. Σημαίνει Θεός. Ο άνθρωπος, η αρχή, το Ον. Πλανήτη ο Ήλιος. Στο πνευματικό επίπεδο δηλώνει την μύηση στα μυστήρια. Δίνει την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και εκτίμησης αποφάσεων, την κυριαρχία στα υλικά εμπόδια. Η οκταπλή χρήση του καθαρίζει τους πνεύμονες και επιδρά θετικά στις ασθένειές τους. 
 • Β. Τα σύμφωνα δεν παράγουν ήχο. Μόνο όταν συνδέονται με τα φωνήεντα. Το στοιχείο αυτό αντιπροσωπεύει το εσωτερικό Παν. Είναι το Ιερό του Ανθρώπου. Πλανήτης η Σελήνη. Ενωμένο με το άλφα εκδηλώνει τις ιδέες προόδου και ανάπτυξης. Εσωτερικά, το στοιχείο αυτό συμβολίζει τη γέννηση και το θάνατο. Η παλίνδρομη λέξη άβα που σημαίνει τροχός ή βοή, κυριαρχεί αποκλειστικά στην κεφαλή και στον κέντρο της συγκίνησης, το ήπαρ, φέρνει στο νοητικό και φυσικό την εκδήλωση του αιωνίου με τη δύναμη της σκέψης.
 • Γ. Το σύμφωνο αυτό αντιπροσωπεύει την υλική μορφή των πνευματικών μορφών. Ο πλανήτης είναι ο Δίας. Στο πνευματικό είναι η γνώση του απόκρυφου του παρόντος που δεσμεύεται από το παρελθόν και το μέλλον. Στη μαγεία εξηγεί την εμφάνιση του Απολύτου με το Λόγο. 
 • Δ. Αντιπροσωπεύει την αντιληπτή πραγματικότητα, την υλοποιημένη αρχή της Μονάδος. Συμβολίζει την επιθυμία, την εξουσία και την ισχύ. Πλανήτης είναι ο Ουρανός. Είναι η πραγματοποιημένη δημιουργία σύμφωνα με τους Νόμους. Υπόσχεται υλικές αφθονίες και ευνοϊκά αποτελέσματα στις προσπάθειες. 
 • Ε. Το πιο ιερό γράμμα του Αλφαβήτου. Η ύπαρξή τους στους Δελφούς ταλαιπώρησε πολλούς φιλόσοφους. Το Ιερό Ει των Δελφών. Είναι το πανίσχυρο πνεύμα που δεσμεύει όλα τα άλλα: του ύδατος, του αέρος, του πυρός, της γης. Πλανήτης, ποιος άλλος; Ο Ερμής. Σε πνευματικό επίπεδο παριστά τον παγκόσμιο λόγο, το «εν το παν», τον κοσμικό μαγνητισμό. Είναι ο άνθρωπος σε σχήμα πενταγράμμου ή μικροκοσμικό άστρο, αυτό που ο Ρ. Φλόυντ περιέγραψε στο Χωρομέτρη του Κόσμου. Στο πνευματικό επίπεδο, είναι το Ορθό που αμφισβητείται, η Παγκόσμια Θρησκεία, η Θεία Πρόνοια. Στο νοητικό επίπεδο είναι η ελευθερία κα ο νόμος, η κυριαρχία στα πάθη και η ταύτιση με τους άλλους. Στο φυσικό επίπεδο είναι η πειθαρχία στις εντολές και νόμους, οι φιλίες, η πίστη. 
 • Ζ. Το «ζ» αντιπροσωπεύει το αστρικό φως που δίνει φωτεινότητα και θέρμανση στην ύλη. Πλανήτης είναι ο Ποσειδώνας. Στοιχεία του είναι η ευφορία, ο σεβασμός, η ολοκλήρωση. Στο πνευματικό επίπεδο αντιπροσωπεύει την κυριαρχία του πνεύματος πάνω στην ύλη και τη γνώση των επτά αρχών που διευθύνουν τη δημιουργική δράση. Το γράμμα αυτό φέρνει τη νίκη και τη σεξουαλική δύναμη στον άνθρωπο. 
 • Η. Είναι το όγδοο και προφέρεται συριστικά σε απαλό τόνο απαλό. Συμβολίζει την ισορροπία και τη δικαιοσύνη που βρίσκονται σε κάθε πράγμα. Πλανήτης ο Κρόνος. Αντιπροσωπεύει την ψυχή που εισπνέει και εκπνέει όπως και το σώμα. Στο πνευματικό αντιπροσωπεύει τη δικαιοσύνη, την κατανόηση και την επιείκεια.Στο νοητικό αντιπροσωπεύει το δικαίωμα για ειρήνη και την τύχη σαν καρπό μετριοφροσύνης. Στο φυσικό το νόμο της ισορροπίας και της ανέλιξης. 
 • Θ. Ένα από τα πιο βασικά γράμματα, το πλέον μαγικό. Αυτό το ιερό γράμμα παρουσιάζει το κοσμικό αυγό με τον θεϊκό σπόρο στο κέντρο. Είναι η Σοφία. Πλανήτης ο Άρης και ζώδιο ο Λέων. Στο πνευματικό είναι η εκδήλωση του Θεϊκού Φωτός στα ανθρώπινα έργα. Στο νοητικό γεννά τη φρόνηση, τη διάκριση, τη φώτιση και την αμερόληπτη κρίση. Στο φυσικό τη γνώση της Παγκόσμιας αγάπης
 • Ι. Είναι η εικόνα της δυναμικής εκδηλώσεως, της πνευματικής διάρκειας και της αιωνιότητας των χρόνων, η αιτία όλων των αποτελεσμάτων, είναι ο νόμος της ανταπόδοσης. Σχετίζεται με το ζώδιο της Παρθένου και του Αιγόκερω. Είναι ο τέλειος αριθμός 10, που συνθέτεται από τους τέσσερις πρώτους αριθμούς. Επιδρά από το κεφάλι στα πόδια.Στο πνευματικό δηλώνει το νόμο του αιτίου και του αιτιατού, στο νοητικό το συμπέρασμα, στο φυσικό η δράση και η αντίδραση. Το «ι» δονεί όλο το σώμα και βοηθά στην επικοινωνία με τις Θεϊκές Δυνάμεις. 
 • Κ. Είναι η έκφραση της ενέργειας και η εκδήλωση της δύναμης. Πλανήτης Άρης, ζώδιο Υδροχόος. Δίνει πνευματική δύναμη, επηρεάζει θετικά στην κυριαρχία πάνω στα κατώτερα πάθη. ΚΚ. Το Πυρ, το Θείο Φως. Ζώδιο, Ταύρος. Είναι η ενεργητική δύναμη όλων των εργασιών, η ευφυΐα, η φώτιση. Η αφύπνιση του πνεύματος, η θρέψη και η χώνευση, η φιλοσοφική λίθος. 
 • Λ. Συμβολίζει την εθελοντική θυσία, την κίνηση, τον αλτρουισμό. Στο πνευματικό αντιπροσωπεύει την θυσία του ανώτερου για το όφελος του κατώτερου. Στο νοητικό, τον ανταγωνισμό, την περίσκεψη. Στο φυσικό, υπερτερεί η ηθική. Στον άνθρωπο δηλώνει την προσωπικότητά του, το θάρρος και τη φρόνηση. 
 • Μ. Είναι η αρχή της σύλληψης και της δημιουργίας, η αθανασία, η μεταλλαγή. Το «μ» αντιστοιχεί στην καταστροφή αυτού που δημιουργήθηκε, δηλαδή στο μετασχηματισμό ή τη μετάβαση από τον ένα κόσμο στον άλλο. Ζώδιο η Παρθένος. Στο πνευματικό, η αθανασία της ουσίας. Στο νοητικό, η δράση και η αντίδραση. Στο φυσικό, ο λήθαργος. Στην μαγεία δηλώνει το Μέγα Έργο. 
 • Ν. Συμβολίζει το δημιούργημα, την ατομική ύπαρξη, τη Θεία αρχή που ενώνει τον ανταγωνισμό των δύο πόλων και τους ενώνει σε έναν. Ζώδιο ο Ζυγός. Στο πνευματικό, η αιώνια δράση της ζωής. Στο νοητικό, η συνένωση των συγκινήσεων, η αμοιβαιότητα της στοργής. Στο φυσικό, η ισορροπία στη σχέση των φύλων. Είναι η μετενσάρκωση, η δικαιοσύνη στον υλικό κόσμο. Η παρουσία του στις μαγικές βοές προετοιμάζει τον άνθρωπο για ένα καλλίτερο μέλλον, απομακρύνει τις αντιξοότητες, βοηθά στην αναδρομή στις προηγούμενες ζωές. 
 • Ο και Ου. Πλανήτης η Αφροδίτη και το ζώδιο του Ταύρου. Είναι η γνώση του απύθμενου μυστηρίου. Η κατανόηση του καλού και του κακού, οι υποχρεώσεις και το καθήκον, η όρεξη και οι απολαύσεις. Στον άνθρωπο παρέχει την αγάπη. Το «ο» βοηθά την πνοή της ζωής να πηγαίνει στην καρδιά. Το «ου» έχει την ίδια δύναμη. Η διαφορά τους είναι ό,τι το «ο» είναι εσωτερικό και το «ου» εξωτερικό. Είναι γνωστή η μαγική βοή «ΟΥΜ». Το «ου» θεραπεύει ασθένειες στομάχου και εντέρων. Στην μαγεία αντιπροσωπεύει το απόλυτο και αυστηρό κάλλος της αρετής. 
 • Ρ. Είναι η ανάσταση μετά τη μεταβολή, την αφύπνιση του πνεύματος. Ζώδιο, Καρκίνος. Στο πνευματικό, η πνευματική αφύπνιση που επιτρέπει την θέαση του παρόντος και μέλλοντος, η φλόγα που καίει και φωτίζει. Στο νοητικό, η ενδυνάμωση σε υψηλά υψηλούς στόχους. Στο φυσικό, η αρμονία μεταξύ ύλης και ηθικής, οι πιστοί φίλοι, τα κέρδη. 
 • Σ. Συμβολίζει την αρχή του αστρικού φωτός σε κίνηση. Ζώδιο Σκορπιός. Σχετίζεται με την επιστήμη των χρωμάτων και την ανθρώπινη λειτουργία της αναπαραγωγής. Είναι το δημιουργικό πυρ, η αρχή της γένεσης. Στο πνευματικό, η προσωπική θέληση, η βοήθεια στην ανακάλυψη των άγνωστων μυστηρίων. Στο νοητικό, η δύναμη της επιθυμίας. Στο φυσικό, οι διαδικασίες της γέννησης, οι ισχυρές επιθυμίες, η υπόσχεση για ευημερία και αφοσίωση. 
 • ΣΣ. Είναι η αρχή του Λόγου στην τριπλή λειτουργία. Ζώδιο Κριός. Αντιπροσωπεύει το απόλυτο, τον άνθρωπο και τον άγγελο. Στο πνευματικό συμβολίζει την αθανασία της ψυχής και την εξέλιξη. Είναι η Σφίγγα: ο Ταύρος, ο Λέων, ο Αετός, ο άνθρωπος. Στο νοητικό γεννά την υπέρτατη γνώση, την κυριαρχία των παθών. Στο φυσικό παρέχει την ενδυνάμωση, τις σωστές εμπνεύσεις στην εργασία και τη γενναιόδωρη ανταμοιβή, δίνει διακρίσεις, πλούτη και πιστούς φίλους.
 • Τ. Η αρχή της απόλυτης δημιουργικής δύναμης, η αιτία ενωμένη με το αποτέλεσμα. Πλανήτης Πλούτωνας. Είναι το σύμβολο ανύψωσης, ο μακρόκοσμος. Στο πνευματικό, το μυστήριο της ζωής. Στο νοητικό, ο μικρόκοσμος. Στο φυσικό, η γνώση των ενδόμυχων σκέψεων του ανθρώπου. 
 • ΤΣ. Συμβολίζει το μαγνητισμό, την τελειωτική ανέλιξη της Θείας υλοποίησης, το πνεύμα, το σώμα και τα πάθη. Ζώδιο Λέων. 
 • Φ. Συμβολίζει το λόγο σε δράση, τη θεία πνοή, την αθανασία. Ζώδιο, Δίδυμοι, πλανήτης Ερμής. Είναι η κοσμική αλχημεία και η έννοια της ζωής. Στο πνευματικό αντιπροσωπεύει και γεννά την αυταπάρνηση που είναι κόρη της πίστης και μητέρα της ελπίδας. Στο νοητικό εκφράζει τη φώτιση με την εμπειρία. Στο φυσικό γεννά την αισιοδοξία, την ευσπλαχνία και ότι ενδυναμώνει τη ζωή. Υπόσχεται διαίσθηση, διατήρηση, ανταμοιβή, φώτιση και ηθικές επιτυχίες. Είναι καθετί αιώνιο στο Θεό - Αθανασία.
Με πληροφορίες από το neoastro.gr
Τα γράμματα της αλφαβήτου είναι σύμβολα μιας μυστικής γλώσσας Reviewed by PLOUMISTOS on 11:09 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.