Ξεκινάει η κατασκευή του κυκλικού κόμβου στην περιοχή του Τελωνείου Βόλου

Ξεκινάει η κατασκευή του κυκλικού κόμβου στην περιοχή του Τελωνείου Βόλου

⍆Την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών προκειμένου να ξεπεραστούν... με την μικρότερη δυνατή όχληση και επιβάρυνση τα κυκλοφοριακά προβλήματα που προκαλούνται από την κατασκευή του έργου του κυκλικού κόμβου στην περιοχή του Τελωνείου, ζήτησε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, που μαζί με τους συνεργάτες του και τον εργολάβο έκαναν αυτοψία στον χώρο.

Όπως δήλωσε ο κ. Μπέος ξεκίνησε ο τρίτος κόμβος όπως είχαμε πει, ζητάω την κατανόηση των πολιτών και ζητάω και από εσάς (δημοσιογράφους) να βοηθήσετε σε αυτή την προσπάθεια, γιατί υπάρχει ένα κυκλοφοριακό χάος, αλλά για το μέλλον του Βόλου οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε. Αλλάζουμε την πόλη, κάνουμε μια Ευρωπαϊκή, σύγχρονη πόλη. Ζητώ λοιπόν από τον κόσμο συγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά και την κατανόηση τους.

Θέλω να πιστεύω ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουμε με τον εργολάβο και την Τεχνική Υπηρεσία και τους υπηρεσιακούς παράγοντες το έργο αυτό θα παραδοθεί στα μέσα Αυγούστου. Να κάνουν λίγο υπομονή. Κάθε μήνας που περνάει δημιουργούμε και έναν καλύτερο Βόλο.

Σε ερώτηση αν υπάρχουν προβλήματα με τον ΟΣΕ, ο Δήμαρχος Βόλου ήταν κατηγορηματικός και τόνισε «: Όχι, όχι. Έχει προβλεφθεί η ένωση του ΟΣΕ με το Λιμάνι, θα παραμείνει αν και εφόσον χρειαστούν να το λειτουργήσουν γιατί δεν μπορεί να αποκοπεί το λιμάνι, ως εκ τούτου δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα. Για την Παπαδιαμάντη μπορεί να υπάρχει μια μικρή διαμαρτυρία, αλλά στο πλαίσιο των έργων και της προοπτικής για μια καλύτερη εικόνα και πιο λειτουργική της πόλης όλοι θα συμβάλλουμε νομίζω. Από εκεί και πέρα υπάρχει συνεργασία με τον εργολάβο που είναι και γρήγορος, υπάρχει και η συνεργασία με τις υπηρεσίες και ο Αντιδήμαρχος ο κ. Σταυρίδης εδώ είναι συνεχώς. Όλοι οι πολίτες είναι σημαντικό να κατανοήσουν ότι η πόλη αλλάζει».

Σε ό,τι αφορά θέματα προγραμματισμού του έργου ο κ. Μπέος είπε:

«Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε παιδιά κάποια πράγματα. Εσείς θέλετε να βγάζετε ειδήσεις και καλά κάνετε αλλά ο σχεδιασμός για την πόλη και ειδικά των μείζονος σημασίας έργων βγαίνει από το Γραφείο Δημάρχου και από κανέναν Καραγιάννη. Αν σας είπε ο κ. Καραγιάννης ότι τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει ο τέταρτος κόμβος στο σπίτι του θα είδε κανένα όνειρο. Ούτε αρμόδιος είναι και κακώς του παίρνετε και δηλώσεις».

Στα μέσα Αυγούστου

Εξ άλλου με δηλώσεις του ο ανάδοχος του έργου κ. Στεργιούλας, υπογράμμισε:

Μέσα Αυγούστου θα κάνουμε προσπάθεια να έχουμε τελειώσει όπως κάναμε και με τους άλλους δύο κόμβους γιατί και εκείνοι έγιναν πολύ γρήγορα. Θα είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος. Εμείς τελειώσαμε σε μηδέν χρόνο. Οι καθυστερήσεις ήταν από την μετατόπιση των δικτύων ΟΤΕ, ΔΕΗ, οπτικές ίνες. Αν αυτά ήταν έτοιμα εγώ θα τελείωνα και νωρίτερα. Και εδώ πρέπει να μετατοπιστούν γραμμές».

Δήλωση για Καντόλα

Τέλος ο κ. Μπέος σε δήλωσή του για την αθώωση του πρώην Δημάρχου κ. Δημ. Καντόλα τόνισε: «Ο κ. Καντόλας ηθικά δικαιώθηκε, γιατί αθώος ήταν, ποτέ δεν ήταν εκτός ομάδος, ήταν μέσα στην ομάδα. Για εμάς δεν έλειψε ποτέ, αλλά τώρα και ουσιαστικά επιστρέφει. Το δικαιούταν ο άνθρωπος, ταλαιπωρήθηκε αλλά ήρθε η δικαίωση. Για εμάς ήταν ούτως ή άλλως αθώος. Συγχαρητήρια πάλι και καλή επιστροφή».
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,355,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1714,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,30,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,560,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,22,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,614,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,29,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,25,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,33,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,61,Κόσμος,9089,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,10,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,24,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5698,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,975,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2270,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,18,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,440,Eco-News,2641,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Ξεκινάει η κατασκευή του κυκλικού κόμβου στην περιοχή του Τελωνείου Βόλου
Ξεκινάει η κατασκευή του κυκλικού κόμβου στην περιοχή του Τελωνείου Βόλου
Ξεκινάει η κατασκευή του κυκλικού κόμβου στην περιοχή του Τελωνείου Βόλου
https://2.bp.blogspot.com/-PTXxL4PRVtM/WzX8RRkSt3I/AAAAAAAAjkk/JlrehrAQ3_MZM3NVwg8F2dkZCZ7qIKywgCLcBGAs/s400/%25CE%259A%25CE%259F%25CE%259C%25CE%2592%25CE%259F%25CE%25A3.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-PTXxL4PRVtM/WzX8RRkSt3I/AAAAAAAAjkk/JlrehrAQ3_MZM3NVwg8F2dkZCZ7qIKywgCLcBGAs/s72-c/%25CE%259A%25CE%259F%25CE%259C%25CE%2592%25CE%259F%25CE%25A3.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/06/blog-post_420.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/06/blog-post_420.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content