================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός, Νίκος Χύτας

⍆Συγκίνηση έχει προκαλέσει στον κόσμο του Θεάτρου, του Κινηματογράφου... και της Τηλεόρασης ο θάνατος του ηθοποιού, Νίκου Χύτα, ο οποίος πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 63 ετών, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Νίκος Χύτας υπήρξε ένας πιστός υπηρέτης της θεατρικής τέχνης, με σπουδαίες εμφανίσεις κι ερμηνείες, ενώ πολλοί τον θυμούνται σε μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές, όπως «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα», η «Ποντικοπαγίδα», το «Κόκκινο Δωμάτιο» αλλά και οι «Επτά Θανάσιμες Πεθερές».

Οι παλαιότεροι θα τον θυμούνται από την ερμηνεία του στη σειρά «Φάκελος Πολκ στον αέρα» (1988).

Σεμνός, προσηνής και πάνω απ’ όλα σωστός επαγγελματίας, ο Νίκος Χύτας, εκτός από την ηθοποιΐα, ασχολήθηκε και με τα κοινά ως δημοτικός σύμβουλος Παιανίαςσυμβάλλοντας στην καλλιτεχνική ανάδειξη της περιοχής, όπου διέμενε μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα ήταν ένας από τους ιδρυτές ενός διαρκούς φεστιβάλ, της «Θύρας Τέχνης» Παιανίας, στο οποίο είχε διατελέσει καλλιτεχνικός διευθυντής, με στόχο να προωθήσει την πολιτιστική δραστηριότητα της περιοχής.

Συμμετοχές σε παραγωγές
Μήδεια
Κρείσσων των Εμών Βουλευμάτων (2016)
Το τρίτο στεφάνι (2011)
Μαργαρίτα (2007)
Σύνορα αγάπης (1999)
Ο φάκελος Πολκ στον αέρα (1988)
Καραβάν σαράι (1986)
Μπελάδες για δύο
Στο κάμπινγκ
Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα
Ποιος μας πιάνει!
Το κόκκινο δωμάτιο
Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός, Νίκος Χύτας Reviewed by PLOUMISTOS on 4:04 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.