================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού παρουσιάζει Στ.Ξαρχάκο στον Βόλο

⍆Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018... στις 21.30 μ.μ. στο Θερινό Θέατρο Βόλου “Μελίνα Μερκούρη”.

Ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας και το Δίκτυο Ελασσονιτών “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” θέλοντας να βοηθήσουν ουσιαστικά το Σωματείο των Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “Ιππόκαμπος” να πραγματοποιήσει άμεσα έναν μεγαλόπνοο στόχο του εδώ και 10 χρόνια, που είναι να προμηθευτεί ένα μικρό λεωφορείο με αναβατόριο ,για να εξυπηρετεί τις μετακινήσεις των ατόμων με αναπηρίες, που δεν διαθέτουν δικό τους ειδικά διαμορφωμένο όχημα ,θα αφιερώσει για το σκοπό αυτό μια μεγάλη συναυλία, με συμβολική είσοδο 5 ευρώ (κουπόνι ενίσχυσης) , προκειμένου να λήξει οριστικά αυτό το χρόνιο πρόβλημα του “Ιππόκαμπου” και να γίνει -το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα- πραγματικότητα .

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «για την επίτευξη αυτού του μεγάλου στόχου λείπουν τα τέλη ταξινόμησης του μικρού λεωφορείου και το κενό αυτό πρέπει να καλυφθεί άμεσα.

Για τον λόγο αυτό ,το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” και ο Σύλλογος Ελασσονιτών , για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά , προσκάλεσαν μία από τις καλύτερες Μπάντες στην Ευρωπαϊκή ήπειρο , την περίφημη Μπάντα του Πολεμικού μας Ναυτικού ., σε πλήρη σύνθεση, η οποία θα επισκεφτεί το Βόλο και θα πραγματοποιήσει μεγάλη συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σπάνιας ποιότητας και αισθητικής , αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο .

Η συναυλία του Βόλου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 στις 21.30 μ.μ. στο Θερινό Θέατρο Βόλου “Μελίνα Μερκούρη”, σε συνεργασία με το ΓΕΝ και τη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, εντάσσεται σε μια σειρά συναυλιών, τις οποίες σπάνια συναντά κανείς , θα είναι ,όπως κάθε χρόνο, μια σπονδή στην ποιότητα, στην αισθητική και στην καλή Ελληνική Μουσική και θα είναι αφιερωμένη σε έναν από τους μεγαλύτερους διαμορφωτές της νεώτερης Ελληνικής μουσικής ,στον σπουδαίο Σταύρο Ξαρχάκο , ενώ παράλληλα θα στηρίξει συμπολίτες μας που τόσο το έχουν ανάγκη.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μπάντας έχει ο Κερκυραίος μαέστρος κ. Τσιλιμπάρης Γεώργιος -Πλωτάρχης ΠΝ, ενώ τα κείμενα και την Αφήγηση έχει αναλάβει ο άνθρωπος που έχει αναγάγει σε ύψιστη τέχνη την ραδιοτηλεοπτική αφήγηση, ο Αλέξης Κωστάλας .

Επίσης, συμμετέχουν εξαιρετικοί Σολίστ : Σύλβια Τσιμπανάκου , Θεόδωρος Μπιράκος και Ανδρέας Καραούλης , εμφανίζεται η Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας , υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Νίκου Χιώτογλου, τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Βάσω Τηλιοπούλου ( Chorus Line) , την επιμέλεια βιντεοπροβολών το Τμήμα Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων του Δικτύου ‘Περραιβία” και τέλος τον γενικό συντονισμό και επιμέλεια ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας και του Δικτύου “Περραιβία” Κώστας Σκριάπας .

Βόλος – η πόλη της Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Από τον Σύλλογο Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας τονίζεται ότι οι πολίτες του Βόλου , θα πρέπει να αποδείξουν για μια ακόμα φορά το βαθύ αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης που έχουν για τις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας και χρειάζονται τη στήριξη όλων μας , όχι μόνο παρακολουθώντας μια μοναδική συναυλία -σταθμό ,όπου συναντάται η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού μας Ναυτικού , με τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη , Σταύρο Ξαρχάκο , αλλά παράλληλα να στηρίξουν με κάθε τρόπο ,έναν ιερό σκοπό ,όπως είναι η αγορά ενός μικρού λεωφορείου για τους κινητικά Ανάπηρους συνανθρώπους μας , μια προσπάθεια που βρίσκεται στο τέλος της και πιθανότατα να ολοκληρωθεί , αμέσως μετά από τη συναυλία .

Γίνεται έκκληση των διοργανωτών προς όσους μπορούν , να καταθέσουν ένα μικρό ή μεγαλύτερο ποσό , απευθείας στον Λογαριασμό του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ που έχει ανοίξει ,ειδικά για την αγορά του μικρού λεωφορείου : Τράπεζα Πειραιώς IBAN : GR 15 01-72 61-00 00-56 100-9 0185- 480 , βοηθώντας το Σωματείο των Κινητικά Αναπήρων να επιτελέσει το σημαντικότατο κοινωνικό του έργο.

Μπάντα ΓΕΝ – Μια ορχήστρα -κόσμημα για την Ευρώπη
Όπως είναι γνωστό, η εξαιρετική και διάσημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού , που προσκαλείται για εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, όλα αυτά τα χρόνια επιτελεί όχι μόνο σπουδαίο πολιτιστικό ,καλλιτεχνικό και κοινωνικό έργο, αλλά ακόμα διαφημίζει όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας, δημιουργώντας -και μέσα από την τέχνη- βαθιά αισθήματα εμπιστοσύνης και σεβασμού προς τις Ένοπλες Δυνάμεις συνολικά και αναδεικνύει την Κοινωνική Αλληλεγγύη ως υπέρτατο κοινωνικό αγαθό.

Η μεγάλη αυτή συναυλία , θα παρουσιαστεί την επόμενη μέρα στις 14/6/2018 στο ανοιχτό θέατρο Τρικάλων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Τρικάλων και την Παρασκευή 15/6/2018 στο Κηποθέατρο “Αλκαζάρ” στη Λάρισα , σε συνεργασία με τους τοπικούς Φορείς και πολλές εθελοντικές οργανώσεις, για την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ι.Μ. Ελασσόνας.

Πληροφορίες στο Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” Κων. Σκριάπας Τηλέφ. 6974-881944 E-Mail : skriapask@gmail.com
Η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού παρουσιάζει Στ.Ξαρχάκο στον Βόλο Reviewed by PLOUMISTOS on 7:20 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.