================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στα χρώματα του Athens Pride φωταγωγείται η Βουλή

⍆Με τα χρώματα του ουράνιου τόξου που συμβολίζει τον σεβασμό στη διαφορετικότητα... και τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα φωταγωγηθεί το βράδυ η Βουλή των Ελλήνων, με απόφαση του Προέδρου της Νίκου Βούτση, ύστερα από σχετικό αίτημα του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας-Athens Pride.

Είναι η πρώτη φορά φέτος που η Βουλή φωταγωγείται με τα χρώματα του Athens Pride, που πραγματοποιεί την κεντρική του εκδήλωση-παρέλαση στην Πλατεία Συντάγματος, απόψε, με κεντρικό θέμα τη θηλυκότητα όπως βιώνεται κάθε μέρα, σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας και με το σύνθημα «Παρούσα».

Το Athens Pride διοργανώνεται για 14η διαδοχική χρονιά στην Αθήνα και είναι η δεύτερη φορά που η παρέλαση θα διεξαχθεί στην Πλατεία Συντάγματος.

Μήνυμα σεβασμού στη διαφορετικότητα στέλνει με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης με αφορμή το σημερινό Athens Pride.

«Η ομοφοβία δεν έχει θέση στην κοινωνία μας. Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα είναι βασικό στοιχείο για τη δημοκρατία και την κοινωνική συνύπαρξη. Διεκδικούμε πραγματική ισότητα, ουσιαστική αποδοχή για όλους τους ανθρώπους. Είναι ζήτημα αγάπης, όχι φύλου. #ΑthensPride #Pride2018», σημειώνει ο κ. Παπαδημούλης στην ανάρτηση του.


Η ομοφοβία δεν έχει θέση στην κοινωνία μας. Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα είναι βασικό στοιχείο για τη δημοκρατία και την κοινωνική συνύπαρξη. Διεκδικούμε πραγματική ισότητα, ουσιαστική αποδοχή για όλους τους ανθρώπους. Είναι ζήτημα αγάπης, όχι φύλου.
Στα χρώματα του Athens Pride φωταγωγείται η Βουλή Reviewed by PLOUMISTOS on 12:11 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.