================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

21ο Διεθνές SUMMER CAMP στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου (Παπά Νερό) από 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2018

⍆Από την Πέμπτη 28 Ιουνίου έως την Δευτέρα 2 Ιουλίου,... ο Αθλητικός Σύλλογος ΥΠΕΡΤΑΤΗ-ΑΛΗΘΕΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν το 21ο Διεθνές SUMMER CAMP που θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου (Παπά Νερό) από 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2018. 

Συγκεκριμένα η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει στους φιλικούς αγώνες-επιδείξεις που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουλίου 2018.

Συμμετέχουν Αθλητές και Εκπαιδευτές απ’ όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα από 20 Συλλόγους και πλέον, που καλλιεργούν και διδάσκουν το SHINKYOKUSHINKAI, το KYOKUSHINKAI και το ASHIHARA ΚΑΡΑΤΕ. Συμμετέχουν ξένες Ομάδες και αποστολές με αθλητές και εκπαιδευτές υψηλού επιπέδου, παγκόσμιας αναγνώρισης στο Άθλημα. 

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «Τις ημέρες διαμονής και οργάνωσης του SUMMER CAMP , πραγματοποιούνται καθημερινά στην παραλία του Παπά Νερό προπονήσεις 2ωρες, όπου μαζί με τους τουρίστες που παραθερίζουν Έλληνες και ξένους, δημιουργείται μια ξεχωριστή και μοναδική ατμόσφαιρα που προσελκύει όλους τους παραθεριστέ»ς. 

Οι προπονήσεις αυτές είναι ανοικτές για όλο το κοινό που παρακολουθεί όλες τις ώρες και ύστερα ενημερώνεται για την επόμενη ημέρα. Την τελευταία ημέρα την 1η Ιουλίου, το απόγευμα στο κάμπινγκ πραγματοποιούνται φιλικοί αγώνες και επιδείξεις μεταξύ ομάδων της Ελλάδας και άλλων χωρών όπου προσκαλούνται όλοι οι τουρίστες και φίλοι του Αθλήματος, οι οποίοι παραθερίζουν στον Άγιο Ιωάννη.
21ο Διεθνές SUMMER CAMP στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου (Παπά Νερό) από 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2018 Reviewed by PLOUMISTOS on 1:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.