================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

H Μπιγιόνσε αγόρασε μία εκκλησία 100 ετών

⍆Ιδιοκτήτρια μια πέτρινης εκκλησίας 100 ετών και 697 τετραγωνικών μέτρων... στη Νέα Ορλεάνη είναι σύμφωνα με το TMZ, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπιγιονσέ. 

Ο ναός χτίστηκε πριν από 100 χρόνια και η τιμή πώλησής ήταν 850.000 δολάρια. Ωστόσο δεν έγινε γνωστό το ποσό που κατέβαλε η Μπιγιόνσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκκλησία χτίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1900, αλλά για ορισμένο χρονικό διάστημα δεν γινόταν εκεί λειτουργία, καθώς δεν υπήρχαν πιστοί. Η μικρότερη αδερφή της Μπιγιόνσε, τραγουδίστρια, Σολάνζ Νόουλς, ζει κοντά.

Η Μπιγιόνσε είναι μάλλον η πρώτη διασημότητα που αγοράζει ένα θρησκευτικό κτίριο, σύμφωνα με το Page Six.

Πάντως λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την αγορά του ναού από την τραγουδίστρια, σε εκκλησία στο Σαν Φρανσίσκο τελέστηκε λειτουργία αφιερωμένη στη μουσική και τα επιτεύγματα της Μπιγιόνσε.

«Ελάτε για να τραγουδήσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια της Μπιγιόνσε και να ανακαλύψετε πώς η τέχνη της ανοίγει ένα παράθυρο στις ζωές των περιθωριοποιημένων και ξεχασμένων, ιδιαίτερα των μαύρων γυναικών» ανέφερε η ανακοίνωση του καθεδρικού ναού «The Grace Cathedral» του Σαν Φρανσίκο.

Ο επισκοπικός ιερέας, επίκουρος καθηγητής Παλαιάς Διαθήκης, Τζουν Χάρμον, ο οποίος διδάσκει το μάθημα «Η Μπιγιόνσε και η Εβραϊκή Βίβλος» δήλωσε στην εφημερίδα «Τhe San Fransisco Gate» ότι «φέτος που γίνεται μεγάλη συζήτηση για τον ρόλο των γυναικών και των κοινοτήτων των έγχρωμων, αισθανθήκαμε την ανάγκη να υψώσουμε τις φωνές που η εκκλησία παραδοσιακά αποκρύπτει».

«Η ομορφιά της μουσικής της Μπιγιόνσε είναι ότι διερευνά αυτά τα θέματα σε ένα ιδίωμα που είναι προσβάσιμο σε όλους. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να ξεκινήσουμε συζήτηση. Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα πουν ότι η χρήση του ονόματος της Μπιγιόνσε είναι απλά ένας εύκολος τρόπος για να προσπαθήσουμε να φέρουμε τους ανθρώπους στην εκκλησία» είπε.

«Αλλά ο Ιησούς χρησιμοποίησε πολύ προκλητικές εικόνες στις ιστορίες που έλεγε για να υποκινήσει τους ανθρώπους να κάνουν σκληρές ερωτήσεις για τις δικές τους θρησκευτικές υποθέσεις. Προκαλούσε τακτικά. Ακολουθούμε τον τρόπο του Ιησού» τόνισε.
H Μπιγιόνσε αγόρασε μία εκκλησία 100 ετών Reviewed by PLOUMISTOS on 10:17 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.