================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Απονομή του χρυσού μεταλλίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου

⍆Απονομή του χρυσού μεταλλίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον διακεκριμένο... μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου και αναγόρευσή του σε Επίτιμο Διδάκτορα του Π.Θ, στις 18/05/2018.

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων λειτουργίας του ιδρύματος, διοργανώνει μία σειρά εκδηλώσεων στο Συγκρότημα Τσαλαπάτα, από τις 13 έως τις 18 Μαΐου 2018. Κορωνίδα των εκδηλώσεων αποτελεί η βράβευση και αναγόρευση σε επίτιμο διδάκτορα του διεθνώς διακεκριμένου Βολιώτη μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου.

Η εκδήλωση προς τιμήν του Βαγγέλη Παπαθανασίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 και ώρα 20:00 στο Βόλο, στην αίθουσα “ERGON” event hall του Συγκροτήματος Τσαλαπάτα, σε ζωντανή και αμφίδρομη σύνδεση με την Ελληνική Πρεσβεία στο Παρίσι, όπου θα βρίσκονται ο κ. Βαγγέλης Παπαθανασίου και ο Πρύτανης του Π.Θ. Καθηγητής Γεώργιος Πετράκος.


Ο Πρύτανης του πανεπιστημίου θα μεταβεί στο Παρίσι, ώστε, την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της εκδήλωσης στο Βόλο, να απονείμει στον κ. Παπαθανασίου το χρυσό μετάλλιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και να του επιδώσει τα διάσημα της αναγόρευσης σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής.

Η τελετή στο Βόλο θα ολοκληρωθεί με μουσικό πρόγραμμα-αφιέρωμα στο έργο του τιμώμενου- από τα Μουσικά Σύνολα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει η υπεύθυνη των Μουσικών Συνόλων κ. Μαρία Θωίδου, μέλος ΕΕΠ του Π.Θ.
Απονομή του χρυσού μεταλλίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου Reviewed by PLOUMISTOS on 2:18 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.