Στ. Πλουμιστός: Τα βήματα για να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας, τη ζωή σας και τον κόσμο γύρω σας

Στ. Πλουμιστός: Τα βήματα για να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας, τη ζωή σας και τον κόσμο γύρω σας

⍆Ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων πιστεύει ότι ο πλανήτης μας χρειάζεται μια επανάσταση...
συνείδησης εάν θέλουμε να δούμε έναν ασφαλέστερο και καλύτερο κόσμο.

Ο Γκάντι υποστήριξε αυτήν την ιδέα, όταν είπε: «Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο». Μπορούμε όχι μόνο να ελπίζουμε να έρθει η αλλαγή, αλλά να το κάνουμε με τις πράξεις μας.

Αυξάνοντας τη δική μας πνευματική δόνηση αυξάνουμε και την δόνηση της ανθρωπότητας στο σύνολό της σε ολόκληρο τον κόσμο. Όταν μιλήσουμε για αυτό που μας κάνει να νιώθουμε ευχαριστημένοι, τότε εμπνέουμε και τους άλλους να δουν υψηλότερα και να μεταμορφωθούν.

Για να μεταμορφώσετε πνευματικά τον εαυτό σας, θα πρέπει να νιώσετε μια μακροπρόθεσμη πρόκληση που φέρνει μια συνειδητή προσπάθεια κάθε μέρα. Όσο η φύση τείνει να αλλάζει βαθμιαία το πρόσωπο της γης, μπορούμε και εμείς να μεταμορφώνουμε τον εαυτό μας, τη ζωή μας και τον κόσμο γύρω μας ένα βήμα κάθε φορά.



Τα βήματα για να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας, τη ζωή σας και τον κόσμο γύρω σας

1. Εστιάστε στην πνευματική σας αφύπνιση.
Ξεκινήστε να κάνετε την διαλογιστική ηρεμία (την προτείνω σε όλα τα σεμινάρια μου), ή να κάνετε γιόγκα, tai chi, ή παραδοσιακό διαλογισμό, ή προσπαθήστε την σύνδεση σας με τη φύση, ή κάντε πρακτική στις δημιουργικές τέχνες. Όσο εσείς εστιάζετε στην πνευματική σας αφύπνιση, θα νιώθετε θετική ανταπόκριση και τόσο θα ανεβάζετε τη δική σας θετική δόνηση προτού μπορέσετε να βοηθήσετε και τους άλλους γύρω σας.

2. Αφαιρέστε τις συνήθειες που μειώνουν τη θετική δόνηση σας.
Η αύξηση των θετικών κραδασμών σας είναι μια σημαντική πτυχή της ανύψωσης του κόσμου που σας περιβάλει. Χωρίς να αφαιρέσετε τα πράγματα που μειώνουν την ενέργειά σας, θα μειώνετε αυτόματα και η θετική δόνηση σας.

Στο σεμινάριο μου με θέμα: "Όλα είναι στο μυαλό σου" έχω παρουσιάσει σε εκατοντάδες ανθρώπους, πως η θετική δόνηση προκύπτει αρχικά από τα θετικά συναισθήματα και κατόπιν από την εκφώνηση θετικών λέξεων που αλλάζουν κατά πολύ την σκέψη, δημιουργώντας άμεσα θετική δόνηση που με την σειρά της επηρεάζει θετικά την υγεία μας, που εξηγώ στο σεμινάριο μου με θέμα: "Η ενέργεια είναι φάρμακο" .

Επίσης αν έχετε συνήθειες που σας κάνουν στο τέλος της ημέρας να σέρνεστε, δηλαδή λανθασμένες δραστηριότητες, όπως η παρακολούθηση πάρα πολλών αρνητικών ειδήσεων ή κακή ή τοξική διατροφή, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και το καθημερινό στρες μειώνουν την εστίαση στην πνευματική σας αφύπνιση.

Εργαστείτε για την ψυχική σας ηρεμία, αυξήστε τη θετική δόνηση σας μέσω οποιουδήποτε πνευματικού μέσου που αντηχεί μέσα σας, ή παρακολουθώντας σεμινάρια και ομιλίες αυτοβελτίωσης, για την αφύπνισης σας.

Κάντε μια λίστα με όλες τις συνήθειες που "κλέβουν" την ενέργειά σας και αρχίστε να τις αφαιρείτε από τον τρόπο ζωής σας μία προς μία. Όπως προτείνω στα σεμινάρια μου, μια συνήθεια - πεποίθηση, δεν μπορεί να εξαλειφθεί εντελώς, αλλά μπορεί να αντικατασταθεί.

Ξεκινήστε λοιπόν πρώτα να αντικαταστήσετε τις συνήθειες που στραγγίζουν την ενέργεια σας, με συνήθειες που την αυξάνουν, γιατί μόνο έτσι θα αυξήσετε την θετική δόνηση που σας προσφέρει ηρεμία, υγεία και σας κάνει να έλκετε περισσότερο αυτό που επιθυμείτε.

3. Ανακαλύψτε το πνευματικό σας ταξίδι.
Όλοι έχουμε διαφορετικά μονοπάτια στο πνευματικό μας ταξίδι. Είμαστε όλοι παρατηρητές αυτού του Σύμπαντος και όλοι φτάνουμε στην ίδια αλήθεια απλά κοιτάζοντας την από διαφορετική οπτική γωνία. Είναι επειδή ο καθένας μας έχει μοναδικές εμπειρίες και αναμνήσεις που μας δημιουργούν διαφορετικές πεποιθήσεις γι αυτό και αναπτύσσουμε διαφορετικές απόψεις και φτάνουμε σε διαφορετικά συμπεράσματα. Αλλά η αλήθεια τελικά μέσα μας είναι για όλους η ίδια.

Όπως εξηγώ στην ομιλία μου με θέμα: "Μιμητισμός και επιτυχία", υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που σας εμπνέουν, άνθρωποι που μπορείτε να ακολουθήσετε, αλλά δεν μπορείτε να αντιγράψετε κάθε λεπτομέρεια από το ταξίδι της ζωής τους. Η πορεία τους μπορεί να σας εμπνεύσει αλλά δεν είναι η δίκη σας πορεία, οπότε ακολουθώντας το κάθε βήμα τους για να τους μοιάσετε, είναι πολύ πιθανό να σας εκτροχιάσει όταν γίνει η ανακάλυψη της δικής σας εκδοχής της αλήθειας. Γι 'αυτό πρέπει να ανακαλύψετε το δικό σας το πνευματικό μονοπάτι.

Το ένστικτό σας είναι πάντα έτοιμο για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τον σκοπό της ζωής σας, αρκεί να το βάλετε σε λειτουργία. Κάθε φορά που αισθανθήκατε εμπνευσμένος, ενθουσιασμένος για ένα θέμα κάνοντας κάποια δραστηριότητα, είναι συναίσθημα από το δικό σας ένστικτο που σας λέει ότι είστε στο σωστό δρόμο. Κανείς δεν μπορεί να σας υποδείξει ποια είναι η πορεία σας γιατί πρέπει να την ανακαλύψετε μόνοι σας.

Ακολουθήστε τη δική σας εσωτερική καθοδήγηση, ακούστε τη δική σας εσωτερική σοφία. Ένα ενδιαφέρον μυστικό για αυτό το βήμα είναι ότι, ό, τι κι αν κάνετε, πρέπει να είστε ανοιχτοί για να πάρετε τα μαθήματα σας και να νιώσετε ότι είστε στο σωστό δρόμο. Ίσως εκεί χρειαστείτε την καθοδήγηση ενός ειδικού, ενός πνευματικού δασκάλου που θα επιβεβαιώσει το σημείο του προβληματισμού σας και θα σας δώσει την κατάλληλη συμβουλή για να συνεχίζετε το πνευματικό σας ταξίδι. 

4. Στόχος να είναι η σύνδεση και όχι η εξάρτηση.
Ο καταναλωτισμός είναι αυτό που οδηγεί τους ανθρώπους να δουλέψουν σκληρά και να ασκήσουν πίεση για να αγοράσουν τα πράγματα που δεν χρειάζονται πραγματικά στην ζωή τους.

Είναι πλέον σοκαριστικό όταν ανακαλύπτεις ότι είσαι ένα απόλυτο θύμα εξάρτησης του συστήματος που σε πιέζει υποσυνείδητα να αγοράζεις κι εν τέλει να χρησιμοποιείς κάτι που δεν χρειαζόσαστε. Υποκύπτεις δηλαδή σε μια μια άχρηστη συνήθεια που σε εθίζει στην χρήση της για να σε φτάσει στην κατάχρηση και να σε μετατρέψει σε εξαρτώμενο άτομο.... νομίζοντας ότι εσύ επιλέγεις, ενώ στην ουσία συμβαίνει το αντίθετο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι λόγω καταστρεπτικών πεποιθήσεων που έχουν υιοθετήσει, η ψυχικά τραύματα, αναγκάζονται να γεμίζουν ένα κενό που δεν μπορούν ποτέ να γεμίσουν, με μια η περισσότερες εξαρτήσεις. Συνήθως το εγώ αυτών των ανθρώπων, είναι αυτό που τους οδηγεί να βλάψουν σοβαρά την υγεία τους, γιατί δεν θέλουν να εκφραστούν λόγω των φόβων τους και έτσι υιοθετούν την αδράνεια επειδή δεν θέλουν να αναλάβουν δράση ώστε να ξεφύγουν από την μαυρίλα που τους καταπίνει...

Αυτή είναι λοιπόν μια τεράστια αρνητική δόνηση και απολύτως υπεύθυνη για το μεγαλύτερο μέρος της καταστροφής των ψυχών στον κόσμο. Να ξέρετε ότι το τέρας της αδράνειας δεν είναι εκεί έξω, είναι μέσα σε όλους μας. Και αν δεν το ξεφορτώνεστε με δράση που έχει σαν στόχο την σύνδεση σας με την καρδιά και τα συναισθήματα σας, τότε είναι σίγουρο ότι θα βιώνετε καθημερινές φρίκες που σας οδηγούν σε οδυνηρές εξαρτήσεις....

Η ουσία του πνευματικού ταξιδιού μας είναι να αποκτήσουμε την επιθυμητή σύνδεση με την θετική δόνηση. Για να επιτευχθεί αυτό, όπως τονίζω συχνά στα σεμινάριά μου, είναι να μάθετε για την πίστη που έχετε μέσα σας που θα σας οδηγήσει να ανακαλύψετε ποιος τελικά είστε... κι όχι αυτός που νομίζετε πως είστε.

Διαβάστε αυτό ξανά. Και ξανά. Και πάλι, μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι οι περισσότερες από τις αποφάσεις σας βασίζονταν είτε στην απόδειξη του εαυτού σας σε άλλους, είτε στην αναπλήρωση ενός λάθους που νομίζετε ότι έχετε κάνει. Αυτό μπορεί ακόμη και να σας οδηγήσει να είστε συναισθηματικά «φυλακισμένοι» σε ανθρώπους που ούτε καν θα θέλατε να είστε μαζί....

Πιστεύοντας ότι δεν είστε ικανοποιημένοι, είστε χρεωμένοι εξ ορισμού για τις συνήθειες που θέλετε να έχετε χωρίς να ξέρετε αν τις θέλετε....  Η αδράνεια που έχεις υιοθετήσει τόσο καιρό σε χρεώνει σε οργανισμούς και εταιρείες, που τρέφονται από εσένα και λειτουργούν σε συστήματα που βλάπτουν τον πλανήτη μας για να κερδίσουν κέρδη. Κι εσύ συνεχίζεις χωρίς να δρας...

Η πεποίθησή σου ότι δεν είσαι αρκετός για να είσαι αυτός που θέλεις, έχει δημιουργήσει εν τέλει πολλά προβλήματα στον εσωτερικό αλλά και στον εξωτερικό σου κόσμο.

Πώς να το διορθώσετε αυτό; Το πιο σημαντικό μέρος αυτού του βήματος είναι να σταματήσετε να εξαρτάστε από ανθρώπους και τα πράγματα που εξυπηρετούν τις εσωτερικές σας πληγές και να αρχίσετε την σύνδεση με τον εαυτό σας. Πρέπει να εργάζεστε με τον εαυτό σας καθημερινά. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε τις εσωτερικές σας πληγές, τις επιθυμίες, τους εθισμούς σας, το εγώ σας και να κάνετε τις ασκήσεις σας καθημερινά για την σύνδεση σας με την θετική δόνηση.

Όταν γνωρίσετε τις εσωτερικές δυνάμεις σας, πρέπει να εργαστείτε για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας αρχίζοντας από το να κάνετε τα πράγματα που θέλει η ψυχή σας, παρά τον φόβο, την ντροπή και τις δικαιολογίες. Αντί να παίζετε το παιχνίδι του συστήματος για να ταιριάξετε στην κοινωνία, είναι καλύτερο και ανακουφιστικό να δεις τι θέλει η ψυχή σου για να την σώσεις από την εξάρτηση... Όσο εσείς συνδέεστε με την ψυχή σας τόσο περισσότερο προβάλλετε τον ιδανικό εαυτό σας στον κόσμο.

Η φύση είναι το καλύτερο εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να γειώσετε τον εαυτό σας και να συνδεθείτε με τη Μητέρα Γη. Όταν αρχίζετε να συνδέεστε με τη φύση, αρχίζετε να συνδέεστε με όλη τη ζωή που σας περιβάλλει. Αυτό θα σας συνδέσει με την ψυχή σας.

5. Ξεκινήστε να κάνετε κάτι για το όνειρο της ζωής σας.
Καθώς αρχίζετε να συνδέεστε με την ψυχή σας, ο πραγματικός στόχο σας αρχίζει να εμφανίζεται σταδιακά για την εκπλήρωση του ονείρου σας. Ο λόγος που είστε σε αυτό τον κόσμο είναι να φωτίσετε την ζωή σας μέσα από την εκπλήρωση του ονείρου σας.

Τη στιγμή που εκπέμπετε με ενθουσιασμό για το όνειρο σας, τότε είστε σε θέση να ανεβάσετε και τον κόσμο γύρω σας, δημιουργώντας μια μόνιμη θετική επίδραση που θα σας επιστρέψει θετικό πρόσημο. Έτσι, όταν αρχίσετε να γνωρίζετε καλύτερα ποιος είναι ο σκοπός της ζωής σας, αρχίστε να κάνετε κάτι γι 'αυτό. Κάντε ένα βήμα για την εκπλήρωση του ονείρου σας και θα διαπιστώσετε πολύ σύντομα πόσες ευκαιρίες θα αρχίσουν να εμφανίζονται.


6. Δημιουργήστε ισχυρά προσωπικά όρια.
Καθώς αρχίζετε να εφαρμόζετε συνήθειες που αυξάνουν τη θετική σας δόνηση και έχετε αντικαταστήσει όλες εκείνες τις συνήθειες που ρουφούν την ενέργειά σας, καθώς ξεκινάτε να περπατάτε το δικό σας πνευματικό μονοπάτι και γίνεστε αυτοσυντηρούμενοι, καθώς απομακρύνεστε από όλα τα πράγματα που σας δημιουργούν εξαρτήσεις, θα δείτε ότι έχετε αρχίσει να συνδέεστε με την ψυχή σας και ακολουθώντας το σκοπό σας για την εκπλήρωση του ονείρου σας, οι άνθρωποι που είναι γύρω σας θα αρχίσουν να σας κρίνουν, γιατί αυτό που θα βλέπουν δεν είναι κάτω από την επιρροή τους....

Να γνωρίζετε ότι αυτή η στάση σας θα προκαλέσει στην αρχή δυσαρέσκεια. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η κοινωνία μας. Και οι άνθρωποι που πιθανότατα θα σας κρίνουν περισσότερο γι αυτή σας την νέα στάση ζωής, θα είναι άνθρωποι που πραγματικά ενδιαφέρονται όπως στενοί φίλοι και οικογένεια.

Είναι η τέλεια στιγμή να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας βάζοντας ισχυρά προσωπικά όρια, ξεκινώντας από τα κοντινά σας πρόσωπα, ώστε να αντιμετωπίσετε έπειτα τους άλλους που δεν σας αγαπούν πραγματικά και δεν κατανοούν αυτά που θέλετε εσείς, γιατί ο σκοπός τους είναι να σας εθίσουν στις δικές τους συνήθειες....

Το τούνελ που ζουν οι περισσότεροι είναι η αδράνεια και στο βάθος του βρίσκετε το φως που σας χαρίζει η δράση. Η δράση σας να βάλετε τα όρια σας θα σας κάνει να ζήσετε απαλλαγμένοι από τα βαρίδια που σας κρατούσαν στον πάτο.  Έτσι μόνο θα καταφέρετε να ξεκολλήσετε από όλες εκείνες τις πεποιθήσεις και συνήθειες που "κόλλησαν" επάνω σας και δυστυχώς "κόλλησε" η ζωή σας. Η επιλογή είναι απολύτως δική σας.

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
www.voicehealing.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Τα βήματα για να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας, τη ζωή σας και τον κόσμο γύρω σας
Στ. Πλουμιστός: Τα βήματα για να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας, τη ζωή σας και τον κόσμο γύρω σας
Στ. Πλουμιστός: Τα βήματα για να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας, τη ζωή σας και τον κόσμο γύρω σας
http://cecmeditate.com/wp-content/uploads/2018/05/wooden-heart-background-1466161611qvp.jpg
https://i.ytimg.com/vi/4uAog1Bvo_Y/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/05/blog-post_65.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/05/blog-post_65.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content