================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ανακοίνωση για τους βανδαλισμούς που προκλήθηκαν στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Βόλου

⍆Οι καταστροφές και οι βανδαλισμοί που προκλήθηκαν στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης.. του Δήμου Βόλου έχουν και φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς. Τους πρώτους ελπίζω ότι θα τους βρει και θα τους οδηγήσει στη Δικαιοσύνη για να λογοδοτήσουν η Αστυνομία. Τους δεύτερους, ωστόσο, οφείλει να τους καταδικάσει, όπως εν πολλοίς έχει ήδη πράξει, η ίδια η κοινωνία.

Γιατί οι ηθικοί αυτουργοί είναι όλοι αυτοί οι μισαλλόδοξοι φανατικοί, από ποικίλους πολιτικούς, κομματικούς και κοινωνικούς χώρους, που ως άλλοι Ταλιμπάν και εν ονόματι της αλήθειας που τάχα μόνο αυτοί κατέχουν και υπηρετούν, διχάζουν και δηλητηριάζουν την κοινωνική ειρήνη και συνοχή, και υπονομεύουν και στοχοποιούν θεσμούς και προσωπικότητες ανθρώπων.

Σε αυτούς, λοιπόν, στέλνω ένα μήνυμα. Η ανοχή που επέδειξα μέχρι σήμερα τελείωσε. Από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντών μου δήλωσα ότι αποδέχομαι και σέβομαι την όποια κριτική είτε από ομάδες, είτε από πρόσωπα,που αφορούν τις ιδεολογικές τους προσεγγίσεις και απόψεις.

Δεν δέχομαι, όμως, και δεν ανέχομαι ενέργειες που στρέφονται κατά της πόλης μας, που είναι υπεράνω όλων. Και όσοι δειλοί, «ψεκασμένοι» και περιθωριακοί της πολιτικής και της κοινωνίας λειτουργούν έτσι, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τόσο τη Δικαιοσύνη, ενώπιον της οποίας συγγνώμες και εκκλήσεις για συγχώρεση δεν θα γίνουν αποδεκτές, όσο και την περιφρόνηση και την αποδοκιμασία της υγιούς πλειονότητας, συντριπτικής, της κοινωνίας μας.
Ανακοίνωση για τους βανδαλισμούς που προκλήθηκαν στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 11:27 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.