================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Δεν έγινε δεκτό ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου για καταδίκη της επίθεσης κατά του Γ. Μπουτάρη

⍆Η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου δεν αποδέχθηκε να συζητηθεί και να εγκριθεί... ψήφισμα καταδίκης της επίθεσης κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη, που είχε καταθέσει ηπαράταξη “Επιλογή Ευθύνης”. Επιπλέον επίθεση στην επικεφαλής της παράταξης Νατάσσα Οικονόμουαλλά και στον Μαργαρίτη Πατσιαντά των “Δρόμων Συνεργασίας” εξαπέλυσαν τόσο ο δήμαρχος ΒόλουΑχ. Μπέος όσο και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μουλάς, κατηγορώντας τους γιαεπιλεκτική ευαισθησία.

Επιπλέον ο κ. Μπέος επισήμανε ότι η δημοτική αρχή δεν εγκρίνει πάγια τη συζήτηση ψηφισμάτων πουδεν αφορούν την πόλη. Η γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε και οι χαρακτηρισμοί ήταν προσβλητικοί καιπροκάλεσαν την αποχώρηση την αποχώρηση των κ.κ. Ν. Οικονόμου, Φώτη Λαμπρινίδη, ΜαργαρίτηΠατσιαντά και Ιάσονα Αποστολάκη. Επιπλέον ο κ. Μπέος, προειδοποίηση “για σκληρό ροκ” μετά τουΑγίου Πνεύματος.

Σημειώνεται ότι υπέρ της συζήτησης του ψηφίσματος τάχθηκε και ο επικεφαλής της ΛΑΣ Απ. Νάνος, ο οποίος όμως παρέμεινε στη συνεδρίαση.

Ο Γ. Μουλάς δήλωσε πως η αντιπολίτευση έπρεπε να καταδικάσει τους τραμπουκισμούς στο δημοτικό συμβούλιο, εννοώντας με τον όρο «τραμπούκους» τους διαμαρτυρόμενους πολίτες που ζήτησαν το λόγο για το θέμα της καύσης των απορριμμάτων.

Ο Α. Μπέος παίρνοντας το λόγο επισήμανε ότι δεν θα συζητηθεί το ψήφισμα γιατί δεν το επιθυμεί η πλειοψηφία και ότι στον ίδιο δεν αρέσει ο κ. Μπουτάρης “γιατί φοράει σκουλαρίκι”. Ο κ. Μπέος επιτέθηκε στην κ. Οικονόμου γιατί είπε ότι υποδείκνυε σε κάποιον τι να ψηφίσει, ενώ ο σύμβουλος της α’ ελάσσονος μειοψηφίας Φ. Λαμπρινίδης είπε ότι καλεί τον δήμαρχο να το ψηφίσει. Η Νατάσσα Οικονόμου ρώτησε αν καταδικάζουν το γεγονός όμως δεν έλαβε κάποια απάντηση

Ο Αχ. Μπέος επανέλαβε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου δεν εγκρίνει κανένα ψήφισμα που δεν αφορά την πόλη και πρόσθεσε ότι «μετά του Αγ. Πνεύματος, επιστρέφουμε και ετοιμαστείτε για «πολύ άγριο rock, κοιτάξτε να αντέξετε».

Η επικεφαλής της Επιλογής Ευθύνης τον ρώτησε αν απειλεί τις μειοψηφίες και ο Αχ. Μπέος, βλέποντας ότι ετοιμαζόταν για αποχώρηση της είπε «βάλτε το κεφάλι κάτω και φύγετε θα κριθείτε από τον κόσμο».

Αμέσως μετά την αποχώρηση της Νατάσσας Οικονόμου, του Φώτη Λαμπρινίδη και του Ιάσ. Αποστολάκη, αποχώρησε και ο επικεφαλής των «Δρόμων Συνεργασίας» Μαργ. Πατσιαντάς, τον οποίο αποδοκίμασε ο κ. Μπέος λέγοντας του ότι θα πρέπει να ντρέπεται που έμεινε μόνος του ενώ τον ψήφισε το 47% των πολιτών και ότι θα έπρεπε να παραμείνει στο συμβούλιο και να παλέψει γι αυτούς και όχι να αποχωρεί.

Το διάβασα στο ert.gr
Δεν έγινε δεκτό ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου για καταδίκη της επίθεσης κατά του Γ. Μπουτάρη Reviewed by PLOUMISTOS on 3:26 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.