================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η πόλη που απαγορεύεται να «πεθάνεις»

⍆Όσο δύσκολο να την προφέρεις, τόσο όμορφη να τη δεις. Μία μικρή νορβηγική πόλη... περίπου 2.000 κατοίκων, που βρίσκεται σε ένα από τα πιο παγωμένα σημεία του πλανήτη. Γραφική αλλά και συνάμα ανατριχιαστική, για ένα και μοναδικό κανόνα: απαγορεύεται να πεθάνεις.Θα μπορούσε να είναι και η τηλεοπτική πόλη του Dark. Αλλά η διαφορά της είναι πως το περίεργο φαινόμενο όπου κάποιος δεν μπορεί να πεθάνει, δεν περιλαμβάνει ταξίδια στο χωρόχρονο αλλά κάτι πολύ πιο απλό. Αδιανόητα χαμηλές θερμοκρασίες.

Το κλίμα είναι τόσο παγωμένο που τα πτώματα απλά δεν αποσυντίθενται. Να φανταστεί κανείς ότι στις αρχές του 2000, επιστήμονες είχαν βρει νεκρούς θαμμένους από το 1917 που «χτύπησε» η influenza, δείγμα του ίδιου του ίου σε άριστη κατάσταση, αφού είχε διατηρηθεί στα κατεψυγμένα σώματα των νεκρών.Κάπως έτσι η Longyearbyen απέκτησε τον δικό της μύθο.

Το διάβασα στο ratpack.gr
Η πόλη που απαγορεύεται να «πεθάνεις» Reviewed by PLOUMISTOS on 3:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.