Στ. Πλουμιστός: 10 δεδομένα που πρέπει να αλλάξετε για να φτάσετε στον πνευματικό εαυτό σας

Στ. Πλουμιστός: 10 δεδομένα που πρέπει να αλλάξετε για να φτάσετε στον πνευματικό εαυτό σας

⍆Είμαστε πολυδιάστατα όντα. Η συνείδησή μας εκτείνεται από τις χαμηλότερες μέχρι....
τις υψηλότερες διαστάσεις της πραγματικότητας. Ο πνευματικός Εαυτός βρίσκεται σε αυτά τα ανώτερα στρώματα, ενώ το Εγώ και ο χαμηλός εαυτός μας λειτουργούν στις χαμηλότερες πραγματικότητες, δηλαδή στο επίπεδο της καθημερινότητας που δεν σε αφήνει να σκεφτείς ποιος αληθινά είσαι και τι πραγματικά θέλεις μέσα σου. Όμως όλα τα στρώματά μας λειτουργούν μαζί για να μας βοηθήσουν να μεγαλώσουμε και να εξελιχτούμε.

Η συνείδησή μας κινείται πάνω-κάτω στα στρώματα της συνειδητότητάς μας με τρόπο παλιρροϊκό, όπως δηλαδή η ενέργεια που υπάρχει γύρω μας (κυματική ενέργεια), ώστε να μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε τη συνείδησή μας σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα και να εξελιχτούμε σε ανώτερα όντα.

Μερικές φορές όμως, μπορούμε να κολλήσουμε στα χαμηλότερα επίπεδα της πραγματικότητας.
Τα χαμηλότερα επίπεδα της πραγματικότητας μας κάνουν να επικεντρωθούμε κυρίως στη φυσική μας επιβίωση. Η παραμονή σε αυτά σημαίνει ότι εστιάζουμε μόνο στη σεξουαλικότητα, την εικόνα του εαυτού μας, τη δύναμη, την ευχαρίστηση, την αποδοχή, την απληστία, την ένταξη μας στο σύνολο που μας προστατεύει από τους υποτιθέμενους εχθρούς και φυσικά το φαίνεστε.

Όταν όμως συνδεθούμε με τα ανώτερα επίπεδα της πραγματικότητας, εστιάζουμε στην εξερεύνηση των ανώτερων τμημάτων της συνείδησής μας. Προχωρούμε με την πνευματική μας εξέλιξη, τον σκοπό της ψυχής μας και την επίτευξη υψηλότερων δονήσεων για εμάς και τον κόσμο. Ενώ τα κατώτερα στρώματα μας υποστηρίζουν τη φυσική επιβίωσή μας, η παγίδευση σε αυτές τις κατώτερες διαστάσεις μας εμποδίζει να φτάσουμε στο υψηλότερο ανθρώπινο δυναμικό μας και στον λόγο που είμαστε ζωντανοί.

Το ξέρω ότι σε μερικούς αυτό φαντάζει εξωπραγματικό, αλλά δεν γνωρίζουν τα οφέλη αυτής της διαδικασίας, επειδή οι πεποιθήσεις τους δεν τους επιτρέπουν να προχωρήσουν, εξελίσσοντας τον εαυτό τους στην πιο θετική δόνηση. Δηλαδή την πιο πνευματική οδό της ζωής που απλουστεύει την καθημερινότητα και σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις να νιώθεις ευτυχισμένος άνθρωπος.

Στην πρόσφατη περιοδεία μου στη Δυτική Ελλάδα, πραγματοποιώντας διαλέξεις και σεμινάρια αυτοβλετίωσης, διαπίστωσα το κενό που υπάρχει στην ενημέρωση για την πνευματική εξέλιξη και τον σκοπό της ψυχής μας προς τον πνευματικό εαυτό μας.

Σε αυτό το άρθρο αναφέρω τα πρώτα 10 δεδομένα που σας δείχνουν ότι έχετε κολλήσει σε αυτά τα χαμηλότερα στρώματα για πολύ καιρό και πρέπει να ανεβάσετε την ευαισθητοποίηση σας σε υψηλότερα επίπεδα συνείδησης, ώστε να βιώνετε καλύτερη ζωή, αν φυσικά το επιθυμείτε.

Αυτά είναι τα 10 δεδομένα που πρέπει να αλλάξετε για να φτάσετε σε υψηλότερο επίπεδο συνείδησης και να αναγνωρίσετε τον πνευματικό εαυτό σας:

1. Αισθάνεστε την ανάγκη να αναγνωρίζετε ο εαυτό σας από μια ομάδα ανθρώπων.
Η ένταξη σας στο σύνολο εξακολουθεί να τρέχει στις φλέβες σας ως πεποίθηση από μικρή ηλικία.... κι αυτή η διαδικασία σας βγάζει πάντα εκτεθειμένους. Εάν νιώθετε την επιθυμία να ανήκετε σε ένα σύνολο ανθρώπων, που τις περισσότερες φορές δεν γνωρίζετε, τότε η κατάσταση της ανάγκης αυτής, δείχνει ότι σας λείπει κάτι για την επιβίωσή σας.

Οι στόχοι μιας ομάδας ανθρώπων μπορεί να είναι εξαιρετικά υψηλοί, αλλά όσο προσπαθείτε να βρείτε το κοινό σημείο που να σας ταιριάζει έτσι ώστε να αισθανθείτε ότι ανήκετε στην ομάδα αυτή, δεν λύνεται το πρόβλημά σας. Ίσως είναι μια στιγμιαία λύση που σας κάνει να κολλήσετε και γι αυτό θέλετε να αποδείξετε στο σύνολο που ανήκετε, ότι αξίζετε πραγματικά να είστε μαζί τους.... Αυτή η επιλογή όμως δεν σας ανοίγει νέα μονοπάτια που συνδέονται με τον Δημιουργό-θεό μέσα σας, γιατί απλά η ομάδα απαιτεί τον χρόνο σας... Δηλαδή εργάζεστε για την ομάδα κι όχι για τον εαυτό σας. 

Χάνεται την εσωτερικότητα που χρειάζεστε για την ανύψωση σας, επειδή εγκλωβίζεστε στο να αποδείξετε ότι μπορείτε να καταφέρετε αυτά που ζητάει η ομάδα ανθρώπων. Κοινός, οι πεποιθήσεις τις κοινωνίας που ζείτε...

Το αληθινό αντάξιο δεν βρίσκεται μέσα σε μια ομάδα ανθρώπων, αλλά μέσα σε κάθε άτομο. Μόνο όταν δυο άνθρωποι αντηχούν κοινό σκοπό και τα ίδια ιδανικά, δημιουργούν μια ομάδα ανθρώπων που υπάρχει σύνδεση, επειδή υπάρχει μεταξύ τους αρμονία.

Γιατί ακόμη προσπαθείς να τους πείσεις ότι είσαι διαφορετικός άνθρωπος;

2. Δεν έχετε πρωτότυπες σκέψεις.
Όταν σας ζητηθεί η γνώμη σας, δεν μπορείτε να απαντήσετε έχοντας την δική σας άποψη. Αντ 'αυτού, περνάτε από τις απόψεις των άλλων που είναι αποθηκευμένες στο μυαλό σας που τις έχετε ως αναφορές στις σκέψεις σας και δίνετε απάντηση που ούτε καν έχετε σκεφτεί ότι δεν είναι δική σας...

Τις περισσότερες φορές είναι κοινές και ευρέως αποδεκτές μορφές σκέψης που οικειοποιήστε...

3. Δεν αμφισβητείτε την αλήθεια και τις πεποιθήσεις των άλλων.
Δέχεστε χωρίς αμφιβολία και περιέργεια κάθε πίστη και αλήθεια που σας δίνουν... Δεν προσπαθείτε να ελέγξετε την εγκυρότητα διότι εμπιστεύεστε τις αρχές και στηρίξτε τις απόψεις τους.

Μόλις αυτές οι αλήθειες αμφισβητηθούν από οποιονδήποτε, μπορεί να αισθάνεστε φοβισμένοι ή και απειλημένοι. Γιατί άραγε;

4. Είστε πιστοί σε μια φιλοσοφία ακόμα και όταν ξέρετε ότι είναι λάθος.
Ακόμα κι αν συσχετίζεστε με μια φιλοσοφία που δεν έχει κανένα πλεονέκτημα πχ. πολιτική, υλισμός κτλ, εξακολουθείτε να μην αμφισβητείτε την ηθική ή την κοινωνική εξουσία που ασκεί αυτή η φιλοσοφία. Γιατί εθελοτυφλείτε;

5. Ο χρόνος σας είναι ισοδύναμος με τα χρήματα.
Μπορείτε πάντα να ανταλλάσσετε το χρόνο σας με τα χρήματα ή τα χρήματα με το χρόνο σας, επειδή είναι η μόνη πραγματικότητα που αντιλαμβάνεστε.

Δεν έχετε καμία γνώση σχετικά με τους χρονικές στρεβλώσεις που δημιουργούν στην υγεία σας, ή τις εσωτερικές ψυχικές ικανότητες σας, καθώς αυτά σχετίζονται με τα υψηλότερα επίπεδα συνείδησης. Γιατί δεν ασχολείστε με το τι θέλει ο εαυτό σας;

6. Ορίζετε την αξία σας από τις επιβραβεύσεις που παίρνετε.

Το να πάρεις κάτι από το σύνολο που ανήκεις, δηλαδή την προσοχή, την αναγνώριση, τις πιστοποιήσεις, την τιμή και τα βραβεία που παίρνεις και είναι σημαντικά για σένα, δεν έπεται ότι είσαι σημαντικός άνθρωπος...

Εάν ορίσετε τον εαυτό σας αποκλειστικά από αυτά τα εξωτερικά πράγματα, αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε βρει ή έχετε ξεχάσει την πραγματική πηγή της αρετής που κρατάτε μέσα σας. Γιατί πιστεύεις ότι η επιβράβευση σου σε κάνει καλύτερο άνθρωπο;

7. Πιστεύετε ότι ο πλούτος και ο θαυμασμός σας δίνουν δύναμη.
Επειδή ζείτε στις κατώτερες πραγματικότητες, η ζωή σας είναι να καταβάλλετε προσπάθειες για περισσότερο πλούτο, διατηρώντας το σωματότυπο σας, ώστε να κερδίζετε τον θαυμασμό από τους άλλους. Γίνεστε δηλαδή "θύματα" ενός συστήματος που επιβάλει τους όρους του για να είστε αποδεκτοί κι επιτυχημένοι...

Κάνετε τα πάντα για να κάνετε τον εαυτό σας σωματικά ελκυστικό και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα που μπορούν να σας προσφέρουν την πολυτελή ζωή που θέλετε να ζήσετε, ώστε να σας προσελκύουν οι άλλοι για την εικόνα που δείχνετε και όχι για αυτό που είστε στην πραγματικότητα.

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να κρατάτε τον εαυτό σας ελκυστικό και να κερδίζετε περισσότερα χρήματα. Είναι όμως απόλυτα καταστρεπτικό, όταν θεωρείτε, ως η μόνη πηγή που μπορεί να σας δώσει περισσότερη δύναμη και να κερδίσετε το σεβασμό των άλλων, το φαίνεστε. Γιατί άραγε δεν ασχολείστε με το φέρεστε;

8. Πιστεύετε ότι δεν έχετε δικαίωμα επιλογής.
Οι περισσότεροι δεν αισθάνεστε ότι έχετε το δικαίωμα να είστε όπως θέλετε κι έτσι συνεχίζετε να ζητάτε τις ευλογίες και την επικύρωση της ομάδας ανθρώπων που είναι γύρω σας. Πολλοί αναγνώστες που διαβάζετε αυτό το άρθρο, ίσως να ζείτε καταπιεσμένοι και φοβισμένοι και συνήθως ζητάτε την ασφάλεια και την συμβουλή από τους γύρω σας, γιατί δεν μπορείτε να βρείτε μέσα από τον εαυτό σας την λύση...

Γιατί νομίζεις ότι πρέπει να κερδίσεις το δικαίωμα να είσαι αυτό που θέλεις και δεν πιστεύεις ότι το έχεις ήδη, επειδή υπάρχει ήδη μέσα σου;

9. Ζητάτε έγκριση για κάθε απόφαση ζωής που κάνετε.
Αρκετοί άνθρωποι δεν μπορούν να πάρουν μια απόφαση για τη ζωή τους χωρίς την έγκριση της οικογένειάς, των φίλων, των συνομηλίκων ή ακόμα και της κοινωνίας, δηλαδή της ομάδας ανθρώπων γύρω τους. Άτυπα πολλές φορές, νιώθουν εγκλωβισμένοι από τις απόψεις των άλλων...

Ακόμη και αν αφορά την προσωπική σας ζωή, η την επιλογή της σωστής καριέρας, του σωστού συνεργάτη ή των τύπων φίλων με τους οποίους περιβάλλεται τον εαυτό σας, πολλές φορές δεν επιλέγετε μόνοι σας επειδή φοβάστε να αναλάβετε την ευθύνη για τις αποφάσεις σας.

Παρακολουθείτε πώς αντιδρούν ή σκέπτονται οι άλλοι. Θεωρείτε ότι η εμπλοκή τους, στη διαδικασία επιλογής σας, είναι πολύ ασφαλέστερη.

Γιατί δεν νιώθετε ότι σας παίρνουν την προσωπική δύναμη, δηλαδή την γνώμη σας;

10. Σας κάνουν να νιώθετε εγωιστές επειδή δίνετε χρόνο στο πνευματικό σας ταξίδι.
Ένα πνευματικό ταξίδι είναι ένα μοναχικό ταξίδι, που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πάρετε κανέναν μαζί σας.  

Σας κάνουν να νιώθετε εγωιστές, επειδή για να κάνετε ένα εσωτερικό ταξίδι ίσως θα πρέπει να βάλετε προσωπικά όρια που θα αλλάξουν την τωρινή πραγματικότητα με τους γύρω σας, την ομάδα ανθρώπων, η την κοινωνία που ζείτε. Εκτός αυτού, ότι θα περνάτε λιγότερο χρόνο στη φροντίδα των άλλων, ενώ περνάτε περισσότερο χρόνο στη φροντίδα του εαυτού σας, αυτό σαφώς θα ενοχλήσει τους γύρω σας..

Αυτή η διαδικασία μπορεί να σας φανεί ξεχωριστή, αλλά όταν είστε σε θέση να την προωθήσετε, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους περισσότερο βοηθώντας τον εαυτό σας πρώτα. Είναι επειδή η λειτουργία στην υψηλότερη συνείδηση, ξεκίνησε...Ο πνευματικός εαυτός 
Αν έχετε μερικά από τα παραπάνω σημεία, να προχωρήσετε άμεσα σε υψηλότερα επίπεδα συνείδησης. Ξεκινήστε πνευματικές πρακτικές όπως διαλογιστική ηρεμία, ακούστε ειδικές μουσικές (528 Ηz, 432 Hz), διαβάστε πνευματικά βιβλία και μάθετε πως να εμπιστευθείτε τo ένστικτό σας.

Ακούστε περισσότερα για αυτά στο κανάλι μου ploumistos video. (Κάνε την εγγραφή σου τώρα ΕΔΩ)

Ο πνευματικός εαυτός έχει τη σύνεση και τη συνέπεια και σας βοηθάει να δείτε τα πράγματα ξεκάθαρα, με ηρεμία και ψυχραιμία να αποφασίσετε το σωστό και να ακολουθήσετε το εσωτερικό ταξίδι της ψυχής σας.

Ανακαλύψτε τον εαυτό σας με το voicehealing
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,573,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2211,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,834,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,215,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,976,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,227,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1145,ΒΙΝΤΕΟ,718,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1868,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,312,Ειδηση-ολόγιο,9243,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2212,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,91,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,145,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,130,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1458,Κόσμος,10368,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,929,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1751,Πολιτική,6962,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6320,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,75,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1341,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3435,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,110,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,128,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,846,Eco-News,3006,GP - info,5,voice healing therapy,97,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: 10 δεδομένα που πρέπει να αλλάξετε για να φτάσετε στον πνευματικό εαυτό σας
Στ. Πλουμιστός: 10 δεδομένα που πρέπει να αλλάξετε για να φτάσετε στον πνευματικό εαυτό σας
Στ. Πλουμιστός: 10 δεδομένα που πρέπει να αλλάξετε για να φτάσετε στον πνευματικό εαυτό σας
https://www.consciousreminder.com/wp-content/uploads/2017/10/c92c2253f9c21fa7ab2b6e5d9c2283ba.jpg
https://i.ytimg.com/vi/xl_ixi2D7rA/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/05/10_21.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/05/10_21.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content