================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Το μέλλον σου είναι προδιαγεγραμμένο. Ανακάλυψε το

⍆Ζούμε σε έναν κόσμο δημιουργημένο από τις δικές μας σκέψεις....
Δεν υπάρχει πραγματικότητα, αλλά μια πραγματικότητα δημιουργημένη μέσα μας. Έλεγξε το μυαλό σου ή θα σε ελέγξει αυτό. Δεν υπάρχει νόημα να ζεις για το μέλλον αν δεν ξέρεις πως να ζεις στο Τώρα.

Αυτή η στιγμή είναι το μόνο που έχεις πραγματικά, επειδή η ευτυχία δεν είναι ένας προορισμός, αλλά τρόπος ζωής. Η δύναμη για τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος εμπεριέχεται στην παρούσα στιγμή.

Δείτε το βίντεο το οποίο περιέχει και ελληνικούς υπότιτλους:Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για τις Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ 

Στ. ΠλουμιστόςΙδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Το μέλλον σου είναι προδιαγεγραμμένο. Ανακάλυψε το Reviewed by PLOUMISTOS on 9:29 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.