Στ. Πλουμιστός: Τα αφυπνισμένα άτομα λαμβάνουν «θεϊκό Δώρο» και επηρεάζονται από 7 παράξενα πράγματα

Στ. Πλουμιστός: Τα αφυπνισμένα άτομα λαμβάνουν «θεϊκό Δώρο» και επηρεάζονται από 7 παράξενα πράγματα

⍆Να ξέρετε ότι είμαστε όλοι προικισμένοι με κάποιο τρόπο. Ενώ ορισμένα δώρα αναγνωρίζονται...
και αναπτύσσονται εύκολα, μερικά όμως είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και μπορεί ακόμη και να σας κάνουν να αισθάνεστε ελαφρώς περίεργα.

Επειδή όπως έχω αναφέρει κατά επανάληψη, έχει αλλάξει κατά πολύ η δόνηση της γης και κορυφώνονται οι ενεργειακοί κύκλοι στις αρχές του 2020, τα πνευματικά δώρα του δημιουργού - Θεού, δεν είναι κοινά και μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε ξεχωριστοί, αλλά θα πρέπει να είστε λιγάκι επιφυλακτικοί.

Τα πνευματικά δώρα που σας αφυπνίζουν δεν είναι πάντοτε άνετα και αν δεν μάθετε να τα διαχειρίζεστε μπορεί να γίνουν ακόμη και βάρη, για κάποιον που τα λαμβάνει. Σε τακτά χρονικά  διαστήματα, όπως συστήνω στους πελάτες μου, θα πρέπει να ελέγχετε για αυτά τα σημάδια, γιατί αν τα περισσότερα από αυτά τα πράγματα που γράφω σας επηρεάσουν, τότε μπορεί να σημαίνει ότι είστε πραγματικά αφυπνισμένα άτομα και χρειάζεται ηρεμία για την αποδοχή τους.

Ιδού τα 7 πράγματα που επηρεάζουν τα αφυπνισμένα άτομα

1. Η νέα σελήνης και η πανσέληνος τους επηρεάζουν.
Το φεγγάρι επειδή προβάλει περισσότερο έντονο φως κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης και της πανσέληνου προκαλεί μεγαλύτερη ενεργειακή δόνηση στους αφυπνισμένους. Κατά τη διάρκεια αυτών των φεγγαριών, τα αφυπνισμένα άτομα έχουν δυσκολία στον ύπνο ή μπορεί ακόμη και να είναι ανήσυχοι. Γι αυτό συστήνω υποβοήθηση για τον ύπνο τους με μουσική ώστε το δονητικό τους ενεργειακό πεδίο να χαλαρώσει. Συνήθως η μουσική πρέπει να είναι διπλής δόνησης δηλαδή 528 Ηz kai 396 Hz. 

2. Ο χρόνος μεταξύ 3:00 και 4:00 τα ξημερώματα τους δίνει προβλήματα ύπνου.
Γνωστή ως η «ώρα του θεϊκού Δώρου». Αυτή η συγκεκριμένη ώρα της νύχτας πιστεύεται ότι στα αφυπνισμένα άτομα είναι η στιγμή που βρίσκονται σε υπερδιέγερση και μπορούν να λάβουν «το θεϊκό Δώρο» , ή να συμβούν περίεργα πράγματα, όπως πχ να τους δοθεί έντονος προβληματισμός γι αυτό που ζουν στην καθημερινότητα τους. Έτσι, αν βρεθείτε να ξυπνάτε ή να αντιμετωπίζετε δυσκολίες στον ύπνο μεταξύ αυτών των ωρών, είναι ένα σημάδι ότι λαμβάνετε ένα πνευματικό δώρο. Αν συμβεί αυτό σε εσάς, αντί να ξεφύγετε. προσευχηθείτε και αποδεχτείτε «το θεϊκό Δώρο» διότι θα αυξήσει τις δυνάμεις σας.

3. Τα ζώα έλκονται από τα αφυπνισμένα άτομα.
Τα ζώα έχουν αισθήσεις που είναι ισχυρότερες από τους ανθρώπους. Είναι σε θέση να μυρίσουν συναισθήματα όπως ο θυμός ή η καλοσύνη. Εξαιτίας αυτού, είναι σε θέση να αισθανθούν την αύρα μας, γεγονός που τους κάνει να σπρώχνουν προς κάποιον που είναι αφυπνισμένο άτομο .

Να ξέρετε ότι μελέτες έδειξαν ότι τα ζώα έλκονται από την πνευματική ενέργεια των αφυπνισμένων ανθρώπων και αισθάνονται προστατευμένα και ασφαλείς κοντά τους.

4. Τα συναισθήματά τους συχνά επηρεάζουν το περιβάλλον τους.
Όταν λαμβάνετε «θεϊκό Δώρο», αντιμετωπίζετε συνεχώς την πρόκληση του ελέγχου των συναισθημάτων σας, γιατί όταν τα συναισθήματά σας είναι έντονα, μπορεί να προκαλέσετε αντίστροφο δονητικό ενεργειακό πεδίο και να δημιουργηθούν προβλήματα και πόνοι στο σώμα σας.

Ακόμη και τα ζώα δρουν παράξενα όταν αισθάνονται το αντίστροφο δονητικό ενεργειακό πεδίο και τα έντονα συναισθήματα των ανθρώπων που είναι πνευματικά αφυπνισμένοι, όπως οι γάτες που κοιτάζουν και οι σκύλοι γαβγίζουν χωρίς λόγο. Ακόμη και τα φυτά μπορεί να αρρωσταίνουν ή να αναπτυχθούν ανάλογα με την ενέργεια και τα συναισθήματά τους.

Voice Healing -
Ενημερωθείτε για τις Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ

5. Άγνωστοι άνθρωποι εμφανίζονται και σας πλησιάζουν.
Τις περισσότερες φορές, τα αφυπνισμένα άτομα προσελκύουν τους ξένους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια ή θεραπεία, είτε σε φυσικό, συναισθηματικό, πνευματικό ή ψυχικό επίπεδο. Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι που θεωρούνται «τρελοί» από την κοινωνία μπορούν να έρχονται τακτικά στο δρόμο τους. 

Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι όπως φαίνονται..., στην πραγματικότητα, είναι αφυπνισμένα άτομα αλλά δεν μπορούν να το καταλάβουν ακόμα. Αυτό που χρειάζονται είναι η καθοδήγηση τους από κάποιον πιο φωτισμένο, ώστε το υποσυνείδητό τους να τους οδηγήσει σε ανθρώπους που είναι αφυπνισμένα άτομα και μπορούν να τους "εξημερώσουν" σε όλα αυτά που συμβαίνουν και δεν μπορούν καν να καταλάβουν.

6. Αναπτύσσουν φυσικές ικανότητες
Τα αφυπνισμένα άτομα αναπτύσσουν τη φυσική ικανότητα να αισθάνονται τις κλιματικές αλλαγές, οι τις δονήσεις της γης, η τους σεισμούς. Αυτό συμβαίνει επειδή το «θεϊκό Δώρο» συνδέετε με τη Φύση και η δική τους σύνδεση με την Φυση,τους επιτρέπει να αντιληφθούν τις αλλαγές του καιρού,  των εποχών και τις δονήσεις της γης.


7. Αισθάνονται έντονα την αρνητική ενέργεια.
Όταν μπαίνουν σε ένα χώρο, είναι σαν ραντάρ για την ενέργεια. Ακόμα και τα μικρότερα ποσοστά αρνητικότητας στο χώρο που βρίσκονται ανιχνεύονται από το υπερβολικά ευαίσθητο ραντάρ τους.

Ξέρουν αμέσως αν συνέβη κάτι κακό σε μια αίθουσα, ή τι σκέφτονται και νιώθουν οι άνθρωποι όταν τους κοιτάζουν. Το δώρο της αίσθησης αρνητικότητας τους δίνετε για να τους βοηθήσει να δουν πού να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητες και την ενέργεια τους, ποιος άνθρωπος χρειάζεται ενεργειακή θεραπεία και τι πρέπει να αποφύγουν οι ίδιοι όταν είναι κουρασμένοι. Η υπερβολικά ευαίσθητη φύση τους επιτρέπει να αντιλαμβάνονται θετική ενέργεια πολύ καλύτερα από άλλους.

Για την αποκατάσταση του δονητικού ενεργειακού πεδίου σας ΕΔΩ

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care) Εναλλακτικές Θεραπείες
www.voicehealing.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Τα αφυπνισμένα άτομα λαμβάνουν «θεϊκό Δώρο» και επηρεάζονται από 7 παράξενα πράγματα
Στ. Πλουμιστός: Τα αφυπνισμένα άτομα λαμβάνουν «θεϊκό Δώρο» και επηρεάζονται από 7 παράξενα πράγματα
Στ. Πλουμιστός: Τα αφυπνισμένα άτομα λαμβάνουν «θεϊκό Δώρο» και επηρεάζονται από 7 παράξενα πράγματα
https://heaven-now.org/wp-content/uploads/2014/01/Divine-Gifts-6129895.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-Y62Kf7gU3sg/WsSiEew8OPI/AAAAAAAAi1Y/cxAZrUUiPWMtYX1PFoPiavkC-g2KymFcACLcBGAs/s72-w230-c-h320/PLOUMISTOS%2BFOS.gif
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/04/7.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/04/7.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content