Στ. Πλουμιστός: Ιδού πως εδραιώνετε την Αρνητική Ενέργεια μέσα σας

Στ. Πλουμιστός: Ιδού πως εδραιώνετε την Αρνητική Ενέργεια μέσα σας

⍆Η αρνητική ενέργεια είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να αποφύγουν, ειδικά...
στο σπίτι τους, ένα μέρος στο οποίο θα μπορούν να ξεκουραστούν σε ένα περιβάλλον γαλήνιο και ελεύθερο από αρνητική αύρα.

Ωστόσο, η αρνητική ενέργεια μπορεί να διατηρείται στο χώρο της εργασίας σας, όπως και στο σχολείο, και η εμφάνισή της μπορεί να επηρεάσει την ημέρα σας και να εμποδίσει τα πράγματα τα κυλήσουν όπως θα έπρεπε. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για να αντιμετωπίσετε την αρνητική ενέργεια ώστε να πάψει να ταράζει τα συναισθήματά σας.

Χρησιμοποιούμε τον όρο ‘αρνητική ενέργεια’ πολύ συχνά. Η αρνητική ενέργεια μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στη ζωή σας. Παρόλο που μπορεί να προσπαθείτε να μην ‘κουβαλάτε’ αρνητική ενέργεια και να μη φαίνεται προς τα έξω, τα ‘vibes’ σας δε λένε ψέματα.

Μπορεί να έχετε διάφορα νοητικά και συναισθηματικά εμπόδια τα οποία δε σας επιτρέπουν να απελευθερωθείτε από αυτή την κατάσταση.

Ακολουθούν τα σημάδια.

1. Παραπονιέστε σχεδόν για τα πάντα
Ορισμένες φορές η αρνητικότητα έχει εδραιωθεί στα βάθη του μυαλού σας, ώστε να μην το καταλαβαίνετε καν. Το να παραπονιέστε συνεχώς για το κάθε τι, δημιουργεί έναν κύκλο αρνητικότητας και την εξαπλώνει ακόμη περισσότερο.

2. Κατηγορείτε τους άλλους
Βρίσκετε τον εαυτό σας να κατηγορεί τον κόσμο και τους άλλους ανθρώπους για τα προβλήματά σας; Εάν ναι, αυτό είναι ένα σημάδι ότι έχετε αρνητική ενέργεια.

Το να κατηγορείτε τους άλλους για τα δικά σας προβλήματα, δε βοηθάει και πολύ στην επίλυσή τους.

3. Κριτικάρετε τον εαυτό σας
Σκέφτεστε συχνά τα λάθη σας; Ο εσωτερικός σας κριτής σας κουνάει το δάχτυλο και αισθάνεστε μικροί και αδύναμοι; Το να κρίνετε συνεχώς τον εαυτό σας αποτελεί μια πολύ κακιά συνήθεια που δημιουργεί περισσότερη αρνητική ενέργεια μέσα σας και γύρω σας.

Επίσης, είναι πολύ πιθανόν να την προσελκύετε κιόλας, χωρίς να το αντιλαμβάνεστε.

4. Ικετεύετε για την προσοχή των άλλων

Η αρνητικότητα μπορεί να σας προκαλέσει αυτολύπηση, πράγμα που δημιουργεί την ανάγκη να επιβεβαιώνεστε συνέχεια από άλλα άτομα. Μπορεί να πιστεύετε ότι δεν είστε άξιοι ακριβώς έτσι όπως είστε, ενώ κάτι τέτοιο σαφώς δεν ισχύει.

5. Κλείνεστε πολύ στον εαυτό σας
Μπορεί να νοιώθετε πολλές φορές κολλημένοι και παγιδευμένοι. Παρόλο που μπορεί να μη θέλετε να έχετε πολλές επαφές με άλλους ανθρώπους, θα σας κάνει καλό, προσέξτε όμως να μην τους κάνετε να αισθάνονται άσχημα εξαιτίας σας.6. Είστε πολύ αντιδραστικοί
Αντιδράτε άσχημα χωρίς να σκεφτείτε καθόλου; Αυτό σημαίνει πως μέσα σας έχετε ανεξέλεγκτο θυμό. Το να μιλάτε χωρίς να σκέφτεστε πρώτα και να μιλάτε άσχημα σε άλλους, σας κάνει να απελευθερώνετε την αρνητική ενέργεια, όμως με τον λάθος τρόπο.

7. Σκέφτεστε ότι θα συμβεί το χειρότερο
Οι αρνητικές σκέψεις και η πεποίθηση ότι σε καμιά περίπτωση δε μπορεί να βγει κάτι καλό, χειροτερεύει τα πράγματα πάντα. Σας δίνει περισσότερους λόγους για να συμπεριφερθείτε και να δράσετε αναλόγως, ώστε να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι οι καταστάσεις δε μπορούν να καλυτερέψουν.

8. Θέλετε να είστε οι καλύτεροι
Νοιώθετε την ανάγκη να έχετε πάντα δίκιο και να δείχνετε πως είστε ανώτεροι και καλύτεροι από τους άλλους; Αυτό προέρχεται στην πραγματικότητα απ’ το ότι αισθάνεστε μικροί μέσα σας. Λίγη ταπεινότητα και μετριοφροσύνη δε βλάπτει.

9. Είστε καταστροφολόγοι. Ανεργία, βία , φόνοι, κρίση. Σχολιάζετε τακτικά με πάθος και ορμή. Αν ο/ η σύντροφος σου δείξει ίχνη κούρασης, τον χρεώνετε τον/την για αδιαφορία, υπερφίαλη προσωπικότητα και απολιτίκ στάση. " Όταν θα μας σφάξουν, να δω τι θα πεις…" μετά αν πάει να υπερασπιστεί την άποψη του/της, παρέθεσε 2-3 γεγονότα από πρόσφατες ειδήσεις. Το να μιλάτε χωρίς να σκέφτεστε πρώτα και να μιλάτε καταστροφικά σε άλλους, σας κάνει να απελευθερώνετε την αρνητική ενέργεια, όμως με τον λάθος τρόπο.

10. "όλα θα πάνε στραβά". Δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρά τις όποιες προσπάθειες τους βλέπουν το ποτήρι πάντα μισοάδειο και ότι "όλα θα πάνε στραβά". Κάποιοι τους λένε αρνητικούς, απαισιόδοξους και καταστροφολόγους. Εκείνοι συχνά ανταπαντούν ότι είναι ρεαλιστές, πραγματιστές και βλέπουν τα πράγματα όπως είναι. Οι περισσότεροι είναι άνθρωποι φοβισμένοι από τη ζωή, όπου με τις αρνητικές σκέψεις νιώθουν προετοιμασμένοι για το πιθανό κακό και έχουν μια ψευδαίσθηση ασφάλειας.

Τι φέρνει μαζί της η αρνητική ενέργεια;
Το αποτέλεσμα είναι να προσελκύετε αρνητικές καταστάσεις, τοξικούς ανθρώπους, ατυχίες, μόνο και μόνο επειδή πιστεύετε ασυνείδητα πως αυτό πρέπει να συμβαίνει.

Οι αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματα, σας κάνουν να λειτουργείτε με τέτοιον τρόπο ώστε να βιώνετε αυτό που πιστεύετε. Έτσι, σας εμποδίζουν και σας κρατάνε πίσω.
Πως μπορείτε να αντιστρέψετε την αρνητική ενέργεια;

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όσοι νοιώθουν να ‘κουβαλούν’ συχνά αρνητική ενέργεια, είναι πως όλα είναι θέμα πεποιθήσεων. Ό, τι πιστεύετε για τον εαυτό σας είναι αποτέλεσμα της ‘εξημέρωσής’ σας, και αν το σκεφτείτε, σχεδόν τίποτα δεν είναι αληθινό. Όλα τα μάθατε από άλλους, η προσωπικότητά σας δημιουργήθηκε από εξωτερικούς παράγοντες κατά κύριο λόγο.

Αυτό σημαίνει πως όλες αυτές οι αρνητικές σκέψεις που σας κάνουν να νοιώθετε μικροί και ανάξιοι δεν είναι αληθινές, δε συμβαδίζουν με την πραγματικότητα. Προέρχονται από το παρελθόν σας που έγινε η νοοτροπία σας. Ένα παρελθόν που μπορεί να μη σας είπε κανείς ότι αξίζετε, ότι είστε αρκετοί έτσι όπως είστε, ότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά πράγματα.

Γι’ αυτό, σταματήστε να έχετε υπερβολικές προσδοκίες από τον εαυτό σας. Δε χρειάζεστε κανέναν να σας πει ότι αρκετοί, επειδή ήδη είστε. Όλη αυτή η αρνητική ενέργεια σας κάνει να μένετε πίσω στη ζωή. Αναλάβετε την ευθύνη του εαυτού σας και της κατάστασής σας, αποδεχτείτε τη, και λίγη περισσότερη επίγνωση του τι είναι αληθινό απ’ όλα όσα σκέφτεστε, θα σας βοηθήσει να την αντιστρέψετε.

Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,371,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1739,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,41,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,587,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,35,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,645,ΒΙΝΤΕΟ,147,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,56,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,80,ΕΛΛΑΔΑ,222,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,12,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,65,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,89,Κόσμος,9154,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,20,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,60,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5732,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,68,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,50,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,991,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2328,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,36,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,475,Eco-News,2665,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Ιδού πως εδραιώνετε την Αρνητική Ενέργεια μέσα σας
Στ. Πλουμιστός: Ιδού πως εδραιώνετε την Αρνητική Ενέργεια μέσα σας
Στ. Πλουμιστός: Ιδού πως εδραιώνετε την Αρνητική Ενέργεια μέσα σας
https://www.boldsky.com/img/2017/11/2-cover-16-1510825769.jpg
https://i.ytimg.com/vi/-fInSB6Lo7U/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/03/blog-post_87.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/03/blog-post_87.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content