Αν ήξερες πόσα δεν ξέρεις για το Χαμόγελο σου, θα το έβαζες καθημερινά στα χείλη σου

Αν ήξερες πόσα δεν ξέρεις για το Χαμόγελο σου, θα το έβαζες καθημερινά στα χείλη σου

⍆Όταν έχεις κάτι να πεις, αλλά δεν ξέρεις πώς να το εκφράσεις, χαμογέλα με νόημα....
Θα καταλάβουν ακριβώς τι θέλεις να πεις. Υπάρχουν πολλά είδη χαμόγελων και το καθένα έχει το νόημα του. Κάθε προσπάθεια επίτευξης κάποιου είδους στόχου έχει κάποια επίδραση στον αποδέκτη του χαμόγελου.

Παρακάτω σας προτείνω μια λίστα με τα οκτώ πιο κοινά χαμόγελα μαζί με τις έννοιες του.

1. Χαρούμενο χαμόγελο. 
Αυτό το είδος χαμόγελου είναι ένα αυθεντικό χαμόγελο από κάποιον που αισθάνεται ευτυχής να είναι ζωντανός και χαρούμενος που μοιράζεται την ευτυχία του να είναι ζωντανός. Δεν έχει κανένα υποσυνείδητο νόημα ούτε κάποια μελλοντική κακή πρόθεση. Ο αποδέκτης ενός τέτοιου χαμόγελου αισθάνεται να ανασηκώνεται από το χαμόγελο και φυσιολογικά, σύμφωνα με την έρευνα , το επίπεδο πίεσης τους μειώνεται. Αν είναι ένα χαμόγελο από ένα ελκυστικό άτομο του αντίθετου φύλου, ένα χαρούμενο χαμόγελο έχει ακόμα μεγαλύτερη επίδραση, καθώς το χαμόγελο ενός ελκυστικού άνδρα ή γυναίκας έχει μεγαλύτερη επίδραση από το χαμόγελο ενός μη ελκυστικού άνδρα ή γυναίκας.

2. Δελεαστικό χαμόγελο. 
Ένα σαγηνευτικό χαμόγελο είναι διαφορετικό από ένα χαρούμενο χαμόγελο, διότι έχει μια τελική έννοια. Ένα τέτοιο χαμόγελο, είτε πρόκειται για χαμόγελο μεταξύ ανδρών και γυναικών είτε μεταξύ δύο ανδρών ή δύο γυναικών, είναι μια πρόσκληση για οικειότητα και ίσως για σεξ. Υπάρχουν πολλοί τύποι σαγηνευτικών χαμόγελων, όπως υπάρχουν άνθρωποι. Η μέθοδος αποπλάνησης κάθε ατόμου είναι ξεχωριστή. Ορισμένες ιστοριογραφικές προσωπικότητες χρησιμοποιούν σαγηνευτικά χαμόγελα για να προσελκύσουν και στη συνέχεια να απορρίψουν ως τρόπος δράσης του θυμού τους. Ένα κοινό σαγηνευτικό χαμόγελο είναι αυτό που συνοδεύεται με βλέμμα από τη γωνία των ματιών.

3. Συνεχές χαμόγελο. 
Αυτό είναι ένα χαμόγελο ανωτερότητας που κάποιος προσδίδει σε ένα άτομο που αισθάνεται ότι είναι χαμηλότερης κατάστασης. Υπάρχει μια ορισμένη απροθυμία στο χαμόγελο αυτό. Ο στόχος αυτού του χαμόγελου είναι να αφήσουμε τους ανθρώπους να γνωρίζουν ότι δεν βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, αλλά παρ 'όλα αυτά δίνεται ένας σπόρος αποδοχής. Ο αποδέκτης ενός τέτοιου χαμόγελου αισθάνεται μια άνοδο στο επίπεδο του στρες και η έρευνα δείχνει ότι ένα τέτοιο χαμόγελο επιταχύνει επίσης τον χτύπο της καρδιάς. Να ξέρετε ότι οι ναρκιστές έχουν τέτοια χαμόγελα.

4. Αμυντικό Χαμόγελο. 
Ένα αμυντικό χαμόγελο δίνεται όταν κάποιος προσπαθεί να κρύψει μια υποκείμενη θλίψη ή θυμό. Όταν το χαμόγελο υπερασπίζεται τη θλίψη, το χαμόγελο ονομάζεται «γενναίο χαμόγελο» και σκοπεύει να κρύψει τη θλίψη και να προσποιηθεί ότι όλα είναι καλά. Όταν το χαμόγελο υπερασπίζεται τον θυμό, χρησιμοποιείται για να μεταφέρει την εντύπωση ότι ακόμα κι αν κάποιος είναι θυμωμένος για κάτι, δεν προκαλεί μεγάλη ανησυχία και μπορεί κανείς να χαμογελάσει ή να γελάσει γι 'αυτό. Και στις δύο περιπτώσεις οι άνθρωποι υπερασπίζονται τις εσωτερικές κρίσεις και τις προβάλλουν προς τα έξω. Αυτό έχει την επίδραση της σύγχυσης των ανθρώπων και προκαλώντας τους να κάνουν τις ίδιες εκφράσεις που το χαμογελαστό άτομο προσπαθεί να κρύψει.

5. Μισάνοιχτο χαμόγελο. 
Το μισάνοιχτο χαμόγελο θα το δείτε στα πρόσωπα εκείνων που κοιτάζουν προς τα κάτω και νιώθουν θριαμβευτικά. Ίσως να είχατε πει ή να κάνετε κάτι που θεωρούν ηλίθιο ή ανόητο και το χαμόγελο τους δείχνει έναν υπαινιγμό τρυφερότητας και κάποιας συμπάθειας αλλά δυστυχώς κάνει τους παραλήπτες να αισθάνονται θυμωμένοι. Το πρόσωπο που κάνει αυτό το χαμόγελο ανυψώνει την δική του θέση που προφανώς έχετε πληρώσει εσείς.

6. Υποτακτικό χαμόγελο. 
Υπάρχουν δύο είδη υποτακτικών χαμόγελων. Οι άνθρωποι που αισθάνονται ότι είναι κατώτεροι από τους άλλους θα χαμογελούν με υποτακτικό τρόπο για να δείξουν την κατωτερότητα τους και να δείξουν ότι είναι αβλαβείς. Το χαμόγελο αποβλέπει στην αποφυγή οποιασδήποτε πιθανής σύγκρουσης με ανθρώπους που υποτίθεται ότι είναι ανώτεροι. Μια άλλη ομάδα ανθρώπων χρησιμοποιεί υποτακτικά χαμόγελα για να βάλει εκείνους για τους οποίους φιλοξενούν τα αρνητικά συναισθήματα άνετα και τους κάνει να ρίξουν τις άμυνες τους. Μόλις αποκτήσουν την εμπιστοσύνη των ανθρώπων για τους οποίους φιλοξενούν αρνητικές σκέψεις, είναι πιθανό να εκφράσουν την αρνητικότητά τους με συγκεκαλυμμένο τρόπο, όπως η έναρξη μιας δήλωσης με το εξής: "Τώρα μην το λαμβάνετε το λάθος τρόπο ... "Αυτό το είδος χαμόγελου κάνει ένα άτομο να αισθάνεται δύσπιστος, συχνά χωρίς να ξέρει γιατί.

7. Το χαμόγελο των δεσμών. 
Αυτό είναι ένα χαμόγελο συμμάχων. Όταν είστε με κάποιον που έχει την ίδια πολιτική ή θρησκευτική άποψη με εσάς, μοιράζεστε ένα χαμόγελο δεσμών με αυτό το άτομο. Όχι μόνο μοιράζεστε το ίδιο σύστημα πεποιθήσεων, αλλά έχετε και τους ίδιους εχθρούς. Αυτό σας κάνει να έχετε έναν τεχνητό δεσμό. Είναι ένας δεσμός κοινής αιτίας, παρά ένας δεσμός αγάπης ή πραγματικής αγάπης. Το συναίσθημα που μεταφέρεται είναι «Είμαστε στην ίδια πλευρά». Αυτό το χαμόγελο θα είναι παρήγορο σε εκείνους που το λαμβάνουν, και ενοχλητικό σε όσους δεν το κάνουν. ο τελευταίος θα το θεωρήσει ως πιασμένο και αποκλειστικό.

8. Θυμωμένο χαμόγελο. 
Οι άνθρωποι κάνουν ένα θυμωμένο χαμόγελο όταν απειλούνται από κάτι που το άλλο πρόσωπο λέει ή κάνει. Το θυμωμένο χαμόγελο μπορεί να κυμαίνεται από ένα ήπιο χαμόγελο ενόχλησης μέχρι ένα τρελό και μερικές φορές παράξενο χαμόγελο κάποιου που έχει σοβαρές διανοητικές διαταραχές, όπως μια αντικοινωνική προσωπικότητα ή σχιζοφρενική. Το χαμόγελο είναι απειλητικό, με σκοπό να κάνει τους αποδέκτες του να αισθάνονται άβολα ή / και μη ασφαλή. Ανάλογα με τη σοβαρότητα του χαμόγελου, οι παραλήπτες μπορεί να αισθάνονται ήπια άβολα ή φόβο για τη ζωή τους. Αυτό το χαμόγελο, όταν είναι σοβαρό, προκαλεί το υψηλότερο επίπεδο αντίδρασης στρες. Οι άνθρωποι που έχουν μια φοβία των κλόουν βλέπουν το ζωγραφισμένο χαμόγελο του κλόουν σαν θυμωμένος χαμόγελο.

Οι κανόνες του χαμόγελου

> Το χαμόγελο είναι το πιο πολύτιμο δωρεάν δώρο που μπορείς να κάνεις σε κάποιον.
> Όλοι έχουμε χαμογελάσει έχοντας ένα μικρό κομμάτι μαρούλι ανάμεσα στα μπροστινά μας δόντια.
> Άνθρωπο που δεν χαμογελάει να τον φοβάσαι.
> 'Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό'.
> Αν δεν αφήσεις τον κόσμο να αλλάξει το χαμόγελό σου, το χαμόγελό σου θα αλλάξει τον κόσμο.
> Ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο αποκαλύπτει μια δυνατή προσωπικότητα και μια αστραφτερή οδοντοστοιχία. Το πιο αποτελεσματικό εργαλείο για να την αποκτήσεις είναι μια σύγχρονη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Η πιο σύγχρονη απ' όλες,, ανάμεσα σε άλλα εξελιγμένα χαρακτηριστικά, διαθέτει και σένσορες που ελέγχουν (και σε ενημερώνουν) αν βούρτσισες επιμελώς όλα σου τα δόντια σε όλη τους την επιφάνεια.
> Το επιδέξιο μισό χαμόγελο είναι το πιο δυνατό όπλο μιας γυναίκας.
> Η πιο αποστομωτική απάντηση σε μια προσβολή είναι ένα χαμόγελο.
> Κι όμως, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν χαμογελάσει ποτέ.
> Αν βρίσεις κάποιον χαμογελώντας δεν πρόκειται να παρεξηγηθεί. Το πολύ - πολύ πολύ να σε δείρει χαμογελώντας.
> Κι όμως, δεν ταιριάζει σε όλους να είναι χαμογελαστοί.
> Το :) πρέπει να είναι το πιο διαδομένο emoticon στον κόσμο.
> Ένα χαμόγελο είναι σαν μία ασίστ: κάνει χαρούμενους (τουλάχιστον) δύο ανθρώπους.
> Το ειρωνικό χαμόγελο είναι το καλύτερο.
> Σαν το χαμόγελο της Τζοκόντα δεν έχει.
> Το χαμόγελο είναι το παγκόσμιο σήμα "Έλα να μου μιλήσεις" σε ένα μπαρ.
> Αν υπήρχε πρέσβης του χαμόγελου, αυτός θα ήταν σίγουρα ο Τζόκερ.
> Τζόκερ Νίκολσον > Τζόκερ Λέτζερ > Όλοι οι υπόλοιποι Τζόκερ.
> Το χαμόγελο είναι το ομορφότερο πράγμα που μπορείς να φορέσεις.
> Και το δεύτερο καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις με τα χείλη σου.
> Μη μετανιώσεις για όσα σε έκαναν να χαμογελάσεις.
> Τα μεταξωτά χαμόγελα θέλουν και αψεγάδιαστα δόντια. Παρακολούθησε (και βελτίωσε) καθημερινά την υγεία και την καθαρότητα της οδοντοστοιχίας σου με τη βοήθειαπου κρατάει επιμελώς το 'σκορ' κάθε βουρτσίσματος.
> Το χαμόγελο του παιδιού σου είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει και να τελειώσει μια - κατά τα άλλα απαίσια - μέρα.
> Είναι μεγάλο ταλέντο το να λες στον άλλο “Όχι” χαμογελώντας. Ρώτα και τους Ταΐλανδούς που το έχουν αναδείξει σε επιστήμη.
> Το χαμόγελο δεν είναι αναγκαστικά προάγγελος ενός τρανταχτού γέλιου.
> Χαμόγελο + γερή χειραψία + σιδερωμένο πουκάμισο = Τρεις λόγοι παραπάνω για να πάρεις τη δουλειά.
> Χαμογέλα, θα περάσει και αυτό. Οι γιαγιάδες και τα ημερολογιάκια τοίχου ξέρουν τι λένε.
> Το λακκάκι στο μάγουλο είναι το ιδανικό αξεσουάρ ενός τέλειου 'δώρου από τον θεό' χαμόγελου.
> 'Χαμογέλα ρε, τι σου ζητάμε'. Οι τοίχοι στα Αναφιώτικα ξέρουν τι λένε.
> Το ψεύτικο χαμόγελο είναι το πρώτο ψεύτικο που θα προσέξεις πάνω σε έναν άνθρωπο.
> Υπάρχουν πολλά είδη χαμόγελου: Το αμήχανο, το 'δεν κατάλαβα το αστείο σου', το 'κάνε μας τη χάρη', το 'είμαι ερωτευμένος'. Αυτό το τελευταίο, είναι το καλύτερο στην κατηγορία του. Προφανώς.
> Το πιο δυνατό χαμόγελο το σκάμε σε αυτόν που έχουμε να δούμε καιρό και πραγματικά μας έλειψε.
> Ποτέ δεν θα εκτιμήσουμε με ακρίβεια πόσο καλό μπορεί να κάνει ένα απλό χαμόγελο (Μητέρα Τερέζα speaking).
> Χαμογέλα ακόμα και όταν μιλάς στο τηλέφωνο. Θα το καταλάβουν.
> Όταν χαμογελάς γίνεσαι κατά 10% πιο αξιόπιστος στα μάτια του συνομιλητή σου. Το λένε και οι έρευνες.
> Ε, ναι. Το κανονικό χαμόγελο συνοδεύεται από eye contact.
> Το οδοντιατρικό αξίωμα για ένα αστραφτερό χαμόγελο: Βούρτσισμα δύο φορές τη μέρα, από δύο λεπτά. Χωρίς πίεση στα δόντια και τα ούλα, χωρίς να αμελείς τα 'δυσπρόσιτα' σημεία. Η τεχνολογία Τριπλού Αισθητήρα Πίεσης (Triple Pressure Sensor Technology) προστατεύει τα ούλα από το έντονο βούρτσισμα, χάρη στην ένδειξη υπερβολικής πίεσης, την αυτόματη επιβράδυνση της οδοντόβουρτσας και τη διακοπή των παλμικών κινήσεων.
> Ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να αναγνωρίσεις ένα εγκάρδιο χαμόγελο είναι να προσέξεις το χρόνο εξάπλωσής του. Το πηγαίο χαμόγελο, σχηματίζεται και εξαπλώνεται στο πρόσωπο μέσα σε μισό δευτερόλεπτο. Το εκβιασμένο / κίβδηλο χαμόγελο χρειάζεται μόλις 1/10 του δευτερολέπτου.
> Ο δεύτερος πιο αξιόπιστος τρόπος είναι να προσέξεις τα μάτια αυτού που χαμογελάει. Αν γύρω τους σχηματίζονται ρυτιδούλες, όλα καλά. Αν χαμογελάει μόνο με τα χείλη, μην τον πολυπιστέψεις. Στο χαμόγελο συμμετέχει ολόκληρο το πρόσωπο.
> Ο αισιόδοξος χαμογελάει για να ξεχάσει. Ο απαισιόδοξος ξεχνάει να χαμογελάσει.
> Το χαμόγελο είναι η ευτυχία που βρίσκεται πάντα κάτω απ' τη μύτη σου.
> Στους πιο χαλεπούς καιρούς, το χαμόγελο είναι επαναστατική πράξη.
> Χαμογελάει καλύτερα όποιος χαμογελάει πρώτος.
> Καμία άλλη καμπύλη δεν θα σε ισιώσει τόσο γρήγορα.

Στ. Πλουμιστός

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1536,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,899,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Αν ήξερες πόσα δεν ξέρεις για το Χαμόγελο σου, θα το έβαζες καθημερινά στα χείλη σου
Αν ήξερες πόσα δεν ξέρεις για το Χαμόγελο σου, θα το έβαζες καθημερινά στα χείλη σου
Αν ήξερες πόσα δεν ξέρεις για το Χαμόγελο σου, θα το έβαζες καθημερινά στα χείλη σου
https://www.mariettadental.net/wp-content/uploads/2016/10/Smiling_Mouth_PNG_Clipart_Image-323.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/03/blog-post_263.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/03/blog-post_263.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content