================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Έχετε βιώσει κάποια από αυτά τα 3 παράδοξα της προσωπικής αφύπνισης;

⍆Καθώς προχωρούμε στη διαδικασία της πνευματικής ανόδου, υπάρχουν διάφορα στάδια....
Ανάμεσά τους είναι ένα ταρακούνημα που εμπνέει μια αρχική αφύπνιση, μετά την πλήρη συνειδητοποίηση της αλήθειας, ακολουθούμενη από την ανάπτυξη της διάκρισης, ώστε να εξακριβωθεί μια σωστή πορεία δράσης.

Χωρίς αμφιβολία, ζούμε σε ενδιαφέρουσες εποχές. Η εξαπάτηση, η παραφροσύνη και η αναταραχή στον κόσμο μας δεν έχει τέλος. Αλλά όταν συντονιζόμαστε πολύ κοντά στον παλμό της ζωής, βρίσκουμε την ομαλότητα και τη σύνδεση να ανοίγει σε κάθε μας βήμα. Αυτά τα αντιφατικά χαρακτηριστικά της ανθρώπινης εμπειρίας δείχνουν τη δυαδική φύση του σύμπαντος, αλλά τελικά προσφέρουν μια ματιά στη μέση οδό, στο κέντρο, όπου η αρμονία βρίσκεται μέσα σε μια θάλασσα χάους. Ένα φαινομενικό, αλλά φυσικό παράδοξο.

Αυτό είναι η προσωπική αφύπνιση. Να δημιουργήσετε μια αρμονική σχέση με τη δική σας ζωή. Να λύσετε το παράδοξο. Έχετε βιώσει κάποια από αυτά τα 3 παράδοξα της προσωπικής αφύπνισης;

1. Η Αφύπνιση Προκαλείται Από τον Φόβο και Υποστηρίζεται Από την Αγάπη
Όπως ένας ιός-εισβολέας ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα, ο φόβος προκαλεί την αφύπνιση. Πόλεμος, σύγκρουση, αναταραχή, συνωμοσία, έλεγχος, θάνατος, πόνος, κλοπή, κακοποίηση. Αυτός είναι ο κόσμος που έχουμε δημιουργήσει για εμάς.

Το κόστος τέτοιας βαρύτητας εκδηλώνεται ως ένας πυκνός τύπος μεταδοτικού φόβου, μιας χρόνιας αστοχίας που διαιωνίζει την αντίδραση fight or flight, αλλά χωρίς να υπάρχει άμεση ή απτή απειλή να αντιμετωπιστεί άμεσα. Δεν υπάρχει πουθενά μέρος που να μπορούμε να τρέξουμε ή να κρυφτούμε από τον φόβο.Μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε ή να μας κυριεύσει. Ή… να τον μεταλλάξουμε.

Και τι μπορεί να βρεθεί πέρα από τον φόβο; Αγάπη. Μια ατέρμονη ροή της. Μέσα στη ροή ο φόβος έχει νόημα ως δύναμη που μας οδηγεί στη ροή της αγάπης.

2. Η Θεραπεία Πονάει
Η αφύπνιση είναι τελικά μια διαδικασία επούλωσης, αλλά δε γίνεται σχεδόν ποτέ χωρίς πόνο, διότι είναι κατά κάποιον τρόπο μια ανάκαμψη από τραυματισμό ή ασθένεια, σαν μια μορφή λησμοσύνης του ποιος είσαι πραγματικά. Ως εκ τούτου, πονάει πραγματικά. Πολύ. Και ακριβώς όπως η αγωνία του να έχεις ένα σπασμένο σύνολο οστών ή τον πόνο της ανάκτησης από μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση, ο συναισθηματικός και ο πνευματικός πόνος είναι ένα απαραίτητο συστατικό της θεραπείας.

Αφήνοντάς το να πάει όπου θέλει, κατάθλιψη, θλίψη, πλήξη, είναι ο τρόπος που ξεκινά η θεραπεία. Δεν υπάρχει έξω, μόνο μέσω. Η ανάμνηση του πόνου είναι εκεί για να χρωματίσει για πάντα το αποτέλεσμα της θεραπευτικής διαδικασίας.

3. Το Κενό Έχει Όλα Όσα Χρειαζόμαστε

Παρότι φαίνεται αντιφατικό, αν ξεφύγουμε από την πολιτισμική και ψυχική ακαταστασία και πάμε προς στο κενό, όπου η ύπαρξη και η μη ύπαρξη ισορροπούν μεταξύ τους, θα μας αποκαλυφθούν όλα όσα πραγματικά χρειαζόμαστε. Αποδεικνύεται ότι η σιωπή είναι ο δάσκαλος. Στη σιωπή το σύμπαν έρχεται στο επίκεντρο. Ο χρόνος σταματά και μεταμορφώνεται σε χρονικές ακολουθίες. Οι απεριόριστες δυνατότητες γίνονται ταυτόχρονα ξεκάθαρες. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε και να αισθανόμαστε βρίσκονται μέσα σε αυτόν τον κενό χώρο, αλλά για να φτάσουμε εκεί, όλα πρέπει να απογυμνωθούν.

Τελικές σκέψεις

Αυτό που βρίσκεται πάνω βρίσκεται και κάτω. Μια ορθή ζωή έχει να κάνει με την εξισορρόπηση της χαράς του να είσαι ζωντανός και του τρόμου του να ζεις. Η άγνοια της κάθε πλευράς της εξίσωσης οδηγεί στο χάος.

Το διάβασα στο visualmeditation.co

Στ. Πλουμιστός
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Έχετε βιώσει κάποια από αυτά τα 3 παράδοξα της προσωπικής αφύπνισης; Reviewed by PLOUMISTOS on 8:17 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.