Η δύναμη των ευχών και τα 3 βήματα για να κάνετε πραγματικότητα τις ευχές σας

Η δύναμη των ευχών και τα 3 βήματα για να κάνετε πραγματικότητα τις ευχές σας

⍆Όλοι επιθυμούν κάποιες βελτιώσεις στην ζωή τους όπως περισσότερα χρήματα, καλύτερη υγεία ή την αγάπη κάποιου....
Αλλά τα όνειρα σας μπορούν να εκπληρωθούν πραγματικά απλώς με μια ευχή;

Όλοι έχουν ευχές που θέλουν να εκπληρωθούν. 
Πιθανόν να εύχεστε πράγματα όλη την ώρα, από μικρές ευχές όπως «εύχομαι αυτό το φως να παραμείνει αναμμένο» έως μεγαλύτερες όπως «μακάρι να ερωτευτώ». Αλλά αυτές οι ευχές είναι πιθανώς αιωρούμενες ελπίδες στις οποίες δεν εστιάζετε για παρατεταμένη χρονική περίοδο. Αυτή η έλλειψη συγκέντρωσης ευθύνεται για το ότι οι περισσότερες ευχές δεν πραγματοποιούνται.

 Για να γίνουν πραγματικότητα, η επιθυμία σας πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από μια κενή σκέψη. 

Οι ευχές είναι βασικά μια μορφή εκδήλωσης. Ενώ μπορούν βεβαίως να εκδηλώσουν μια νέα πραγματικότητα, πρέπει να φτιαχτούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο. 

Τα 3 βήματα για να κάνετε πραγματικότητα τις ευχές σας 

1) Ευχηθείτε καθώς κοιμάστε 
Για να κάνετε μια ευχή πραγματικότητα, πρέπει να ευχηθείτε τη σωστή στιγμή. Μια από τις καλύτερες στιγμές για να το κάνετε είναι όταν το μυαλό σας είναι ήρεμο και χαλαρό. Αυτή η μοναδική κατάσταση του μυαλού που λέγεται υπναγωγία συμβαίνει ακριβώς πριν κοιμηθείτε. Σκεφτείτε την ευχή σας όταν είστε στο κρεβάτι σας την νύχτα. Οραματιστείτε τη όσο πιο συγκεκριμένα γίνεται. Δημιουργήστε μια νοητική εικόνα στο μυαλό σας για το πως θα μοιάζει και πως θα νιώθετε την εκπληρωμένη ευχή σας. Προσπαθήστε να κοιμηθείτε με αυτή την νοητική εικόνα. Με εξάσκηση, η ευχή σας θα πραγματοποιηθεί την νύχτα. 

2) Γράψτε την ευχή σας 
Το να γράψετε την ευχή σας βοηθά να εστιάσετε στις προθέσεις σας για το σύμπαν. Αφιερώστε ένα μικρό σημειωματάριο ή ημερολόγιο για κάθε ευχή. Γράψτε την σαν να έχει ήδη συμβεί. Για παράδειγμα, γράψτε «μόλις έλαβα 2.000€! ή «θα παντρευτώ τον έρωτα της ζωής μου». Κρατήστε τις ευχές σας ακριβείς και απλές. Δεν χρειάζεται να τις επεξεργάζεστε με πολλές λεπτομέρειες. Γράψτε την ευχή σας κάθε μέρα. Η δύναμη βρίσκεται στη επανάληψη. Έτσι κάθε μέρα αφιερώνετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε και να πραγματοποιήσετε την ευχή σας. Αυτή η συγκέντρωση με τον καιρό θα οδηγήσει στην εκδήλωση. 

3) Χρησιμοποιήστε το «ποτήρι με νερό» 
Ένα απλό ποτήρι με νερό μπορεί να βοηθήσει στην εκπλήρωση των ονείρων σας. 

Πρώτα, πρέπει να γεμίσετε ένα ποτήρι με νερό. Το κανονικό νερό βρύσης είναι μια χαρά. Μετά, τρίψτε τα χέρια σας μεταξύ τους για λίγο. Αυτό θα ενεργοποιήσει ένα ενεργειακό πεδίο. Τοποθετήστε τα χέρια σας γύρω από το ποτήρι, αλλά μην το αγγίξετε. 

Με τα χέρια σας σε αυτή τη θέση, πείτε την ευχή σας φωναχτά. 
Όπως και στην παραπάνω άσκηση, η ευχή να είναι απλή και ακριβής. 

Αφού την πείτε, κρατήστε την εικόνα του στόχου στο μυαλό σας για λίγο ενώ εστιάζετε στο ποτήρι. Μετά απλώς πιείτε το νερό. Προσπαθήστε να το πιείτε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Καθώς πίνετε το νερό, μεταφέρετε την ενέργεια της ευχής στο σώμα σας. 

Χρησιμοποιήστε αυτή τη στρατηγική τουλάχιστον δύο φορές την μέρα. 
Οι περισσότεροι κάνουν αυτή την τεχνική μια φορά το πρωί και ξανά πριν πέσουν για ύπνο. Μπορείτε να περιμένετε αποτελέσματα μέσα σε μερικές εβδομάδες για τις μικρές ευχές και σε μερικούς μήνες για τις μεγαλύτερες. Όχι μόνο οι ευχές σας θα πραγματοποιηθούν αλλά το να πίνετε δύο ποτήρια με νερό κάθε μέρα θα βοηθήσει στην ενίσχυση της υγείας σας. 

Συμπέρασμα 
Οι ευχές βεβαίως και μπορούν να πραγματοποιηθούν! Το μυστικό είναι η συγκέντρωση και η προσοχή. Αντί να ελπίζετε παθητικά για το αποτέλεσμα που θέλετε, χρησιμοποιήστε την ενέργεια του σύμπαντος για να εκδηλώσετε μια καινούργια πραγματικότητα. 

Τα παραπάνω βήματα περιγράφουν λεπτομερώς το πως μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια ευχή. Δημιουργήστε την ζωή των ονείρων σας με την δύναμη των ευχών!

Το διάβασα στο awakengr.com

Στ. Πλουμιστός
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Τα σημάδια ότι είσαι Ενεργειακός άνθρωπος - Τι πρέπει να γνωρίζεις και τι να κάνεις
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,342,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1679,ΑΠΟΨΕΙΣ,7,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,13,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,536,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,7,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,581,ΒΙΝΤΕΟ,139,ΒΟΛΟΣ,8,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1756,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,16,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΛΛΑΔΑ,49,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,58,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,5,ΕΡΕΥΝΕΣ,8,ΖΩΗ,25,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,1,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,21,Κόσμος,8990,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,10,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1462,Πολιτική,6746,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5637,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,945,Τοπικά,11641,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2218,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,11,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,6,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,396,Eco-News,2620,GP - info,5,voice healing therapy,10,
ltr
item
Ploumistos.com: Η δύναμη των ευχών και τα 3 βήματα για να κάνετε πραγματικότητα τις ευχές σας
Η δύναμη των ευχών και τα 3 βήματα για να κάνετε πραγματικότητα τις ευχές σας
Η δύναμη των ευχών και τα 3 βήματα για να κάνετε πραγματικότητα τις ευχές σας
https://4.bp.blogspot.com/-x1xZkU47cmo/Wp01tjrRNpI/AAAAAAAAig8/ruabtXuR2nENsBEuN6tSww79B7z-TihMwCLcBGAs/s400/PLOUMISTOS%2BFOS.gif
https://4.bp.blogspot.com/-x1xZkU47cmo/Wp01tjrRNpI/AAAAAAAAig8/ruabtXuR2nENsBEuN6tSww79B7z-TihMwCLcBGAs/s72-c/PLOUMISTOS%2BFOS.gif
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/03/3.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/03/3.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content