================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Αυτό το Site σού Λέει Πότε θα Τελειώσει η Σχέση σου

⍆Πριν από λίγο καιρό, οι εγκέφαλοι πίσω από τη δημοφιλή σειρά Black Mirror έβγαλαν.... στον αέρα ένα καινούριο website που λέει σ' εσένα και στον/την αγαπημένο/η σου πόσο θα διαρκέσει η σχέση σας.

Το site www.coach.dating βασίζεται στο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν του Black Mirror με τίτλο «Hang the DJ», όπου ένα φουτουριστικό Tinder ζευγαρώνει ανθρώπους χρησιμοποιώντας έναν τρομακτικά περίπλοκο αλγόριθμο που λέγεται «Το σύστημα». Ο τύπου Siri ειδικός της εφαρμογής θα σας πει για πόσον καιρό είστε προορισμένοι να μείνετε μαζί, αν το θέλετε και οι δύο.

Το site σου δίνει ένα URL για να μοιραστείς με τον/την καλό/ή σου, ώστε να έχετε την ευκαιρία να δείτε την ημερομηνία λήξης σας – το ακριβές διάστημα που θα κρατήσει η σχέση σας. Αν έχετε αυτό το παράλογο ενδιαφέρον και οι δύο, θα πρέπει να κάνετε και οι δύο ταυτόχρονα κλικ στο κουμπί του site, ο καθένας από τον υπολογιστή του.

Δυστυχώς, αν δεν το κάνετε ταυτόχρονα, τα πράγματα θα πάρουν σκοτεινή τροπή, όπως στο επεισόδιο, και το site θα ξεκινήσει να αφαιρεί χρόνια από το μέλλον της σχέσης σας.

Εντάξει, το site είναι απλώς μια χαριτωμένη προσθήκη στο σύμπαν της σειρά επιστημονικής φαντασίας του Netflix και δεν μπορεί να κάνει ακριβή πρόβλεψη για το μέλλον του έρωτά σου, αλλά και πάλι προσοχή. Οι σχέσεις μπορεί να τελειώσουν αρκετά άγρια και από μόνες τους, χωρίς κάποιο site να ξεκινήσει τη συζήτηση για το πόσο θα κρατήσουν. Εμείς προειδοποιήσαμε.
Αυτό το Site σού Λέει Πότε θα Τελειώσει η Σχέση σου Reviewed by PLOUMISTOS on 11:59 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.