================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Οι πνευματικές προοπτικές που θα σας κάνουν να δείτε έναν πιο ευτυχισμένο κόσμο

⍆Προφανώς, η άποψή μας για τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας βασίζεται στις πραγματικές...
μας εμπειρίες.

Ο κόσμος μας επεκτείνεται κάθε φορά που ανοίγουμε τα μάτια μας σε νέες εμπειριες που γίνονται όταν αφυπνιστούμε μαθήματα.

Ορισμένες από αυτές είναι στιγμές που βιώνουμε... αυτές τις στιγμές «αχα», τις στιγμές που οι ψυχές μας ανταποκρίνονται σε κάτι που την ξυπνά από το ύπνο της. Όταν συμβεί αυτό, τότε σίγουρα δεν βλέπουμε πάλι τον κόσμο με την ίδια παλιά προοπτική. Τον βλέπουμε κάτω από ένα νέο φως, με την καθοδήγηση κάτι πιο ισχυρό από το πνεύμα και το μυαλό μας θα μπορούσε να καταλάβει πολύ περισσότερα από όσα νομίζαμε μέχρι τώρα....

Αν, στις παλιές εποχές, αυτές οι εσωτερικές αναταραχές περιορίζονταν μόνο στους ανθρώπους που ονομάζουμε βαθύ πνευματικό, σήμερα τα πράγματα δεν θεωρούνται πλέον ξεχωριστά από την καθημερινή ύπαρξή μας. Έχουμε έρθει στην εποχή του κόσμου όπου η πνευματικότητα και η επιστήμη αρχίζουν να συγχωνεύονται. Η επιστήμη αρχίζει να υποστηρίζει πνευματικές εμπειρίες.

Ορισμένες από αυτές είναι οι ακόλουθες πνευματικές προοπτικές.
 Διαβάστε παρακάτω και να είστε ανοιχτοί για να δείτε τον κόσμο με φρέσκα νέα μάτια.

Πνευματικές προοπτικές που θα σας κάνουν να δείτε έναν πιο ευτυχισμένο κόσμο:


1. Η ιδέα της Ενότητας / Ενιαίου Πεδίου

Στις αρχές του εικοστού αιώνα, οι επιστήμονες υποθέτουν ότι είχαν αποκαλύψει όλους τους βασικούς θεμελιώδεις νόμους και κανόνες που διέπουν την ύπαρξή μας. Η κβαντική φυσική υποστηρίζει τώρα την ιδέα ενός μοναδικού Θεού.

Ζούμε σε ένα ενιαίο πεδίο ενέργειας που διασυνδέει τα πάντα. Δηλαδή, κάθε σωματίδιο στο σύμπαν είναι συνειδητό και εξελίσσεται με γρήγορο ρυθμό. Όταν ζούμε από ένα μέρος της ενότητας, θα ζούμε στην πορεία της θετικής εξέλιξης. Ως μία, μπορούμε ενδεχομένως να συνεργαστούμε προς όφελος όλων.

2. Η πραγματικότητα είναι μια αντανάκλαση του εαυτού σου.

Είτε αυτή η ιδέα είναι νέα για εσάς είτε όχι, αλλά όλα στην πραγματικότητά σας (πρόσωπα, ζώα, φυτά, όλα τα έμβια όντα) είναι μια ολογραφική αντανάκλαση από εσάς. Όσο περισσότερο αλλάζετε και εξελίσσεστε τον εαυτό σας, τόσο περισσότερο η πραγματικότητα είναι πιθανό να αλλάξει.

Για παράδειγμα, επηρεάζεστε από το πώς σας αντιμετωπίζουν οι άλλοι άνθρωποι. Ως αποτέλεσμα, βλέπετε κάθε άνθρωπο ως άβολο και εχθρικό. Αλλά, ας υποθέσουμε ότι προσπαθείτε να δείτε όλους ως τον άλλον εαυτό σας, τι θα ένιωθε; Θα αρχίσετε να βλέπετε τους ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο. Πιθανώς, θα αρχίσετε να φροντίζετε και να γίνετε φίλος σε όλους όσους έρχονται στον δρόμο σας.

3. Μετά την ευδαιμονία σας.

Μετά από την ευδαιμονία σας ή μετά από τον υψηλότερο ενθουσιασμό σας έρχεται μια ισχυρή πνευματική αφύπνιση όπως είπε ο Joseph Campbell και ο Bashar, ότι μετά από την ευδαιμονία σας ζείτε τις μεγαλύτερες εμπειρίες που μπορείτε να επιλέξετε.

Αυτό δεν σημαίνει να κάνεις τα πράγματα που σου δίνουν περισσότερη διασκέδαση. Αυτό που σημαίνει είναι να ακολουθήσετε την επιθυμία της καρδιάς σας να κάνετε τα πράγματα που σας κάνουν να μεγαλώσετε, να σας προκαλέσουν, να σας οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση, να επεκτείνετε τη συνείδησή σας και να σας κάνουν σπουδαίους σε κάτι που πραγματικά είστε.

Με ενθουσιασμό, αισθάνεστε νευρικοί αλλά χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Όταν ακολουθείτε την ευδαιμονία σας, προσφέρετε τα δώρα που έχετε για τον κόσμο με όλη την ενέργεια και τους πόρους σας. Σε αντάλλαγμα, ο κόσμος θα σας δώσει πίσω ό, τι χρειάζεστε και αξίζετε.

4. Παρατηρήστε τους συγχρονισμούς (τυχαία γεγονότα) στη ζωή σας.

Η συγχρονικότητα είναι μια έννοια που εισήχθη για πρώτη φορά από τον αναλυτικό ψυχολόγο Carl Jung. Αυτή η έννοια θεωρεί ότι τα γεγονότα είναι σημαντικές συμπτώσεις, οι οποίες συμβαίνουν χωρίς αιτιώδεις σχέσεις, αλλά σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο.

Η πιο συνηθισμένη συγχρονικότητα που μπορεί κανείς να βιώσει είναι να βλέπει τριπλά νούμερα όπως το 111, 333 ή το 555 όλη την ημέρα. Μπορεί επίσης να σκεφτεί τυχαία κάποιον και μετά από μερικά δευτερόλεπτα, καλούν τον αριθμό σας.

Η συγχρονικότητα πιστεύεται ότι είναι ο τρόπος του Σύμπαντος να σας λέει ότι είστε καθοδηγούμενοι και να σας υπενθυμίζει την παρουσία μιας εξουσίας υψηλότερης από εσάς.
Ακούστε πιο προσεκτικά αυτό που σας λέει το ένστικτο σας όταν παρατηρείτε συχνότερα αυτές τις συγχρονίσεις στη ζωή σας, έτσι ώστε να μην παραπλανηθείτε από ψευδείς ερμηνείες.

5. Το ταξίδι προς τα μέσα.

Ακόμη και αν δεν συζητείται ανοιχτά, αλλά η συνείδηση ​​των ανθρώπων στον σημερινό κόσμο μας ξυπνά και επεκτείνεται. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν γίνει πλήρως συνειδητοί, αφυπνίζονται και αρχίζουν να εστιάζουν την ενέργεια στο χρόνο τους και στην προσωπική εξέλιξή τους.

Καθώς οι άνθρωποι εξελίσσονται, έχουμε την επιτάχυνση και της τεχνολογίας. Έχει γίνει πιο κομψή, απλή, συμπαγής και συνοπτική. Με πρακτικές ησυχίας και διαλογισμού που αναγνωρίζονται αργά, κοιτάζοντας προς τα μέσα αρχίζει να δημιουργείται μια τάση που μπορεί να παρατηρηθεί στην εικονική πραγματικότητα, ενώ ο εσωτερικός μας κόσμος εξακολουθεί να είναι το έδαφος που δεν έχει κατακλυστεί πλήρως καθώς η τεχνολογία αρχίζει να συμμετέχει στην εξέλιξή του.

Υπάρχουν ακόμα περισσότερα που μπορεί να κάνει η τεχνολογία και η πνευματικότητα για να κατανοήσουμε περισσότερο την ύπαρξή μας. Με αυτό, ας παραμείνουμε ανοιχτοί σε οποιεσδήποτε πραγματικότητες που θα ξεδιπλωθούν μπροστά μας. Να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τον σωστό δρόμο όταν η πνευματικότητα σας ανέβει. Το θέμα είναι να αρχίσετε να αφήνεστε... στην πρόσκληση της προσωπικής σας αφύπνισης. 

Στ. Πλουμιστός

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Οι πνευματικές προοπτικές που θα σας κάνουν να δείτε έναν πιο ευτυχισμένο κόσμο Reviewed by PLOUMISTOS on 10:48 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.